Çok teşekkür ederim, Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kısmet olursa yeniden deneyeceğiz. Hayırlısı inşallah.
Hayırlısı olsun.. inşallah güzel haberler verirsin bizlere :)bugün adet oldum sonunda bende:)
cumartesi günü başlıyorum tedaviye kızlar inş güzel sonuçlar veririm
Nerde olacaksın canım sen?Selam, benim tedavim 2 hazirandan 5 hazirana alındı, günler zaten zor geçiyordu çok stresliyim ve heyecanlı her dakika düşünmeden edemiyorum, herkes için en hayırlısını dilerim
Ne oldu niye sinirlendiniz..bebis icin sakin kalin lutfen sinirlenme yok..iyi ve guzel dusunceler lazim bizeAcaip sinirlendim
sakin ol canım, bebişe ne kadar zor nelere yaşayarak ulaştın değil mi? boşver gerisini, en büyük bebiş başka büyük yok.ManolyaBaby neden sinirlendigimi anlamisindir.diğer tarafdan.tabii ki bebisin için.sevgiyle
deriinnn nefes aliyoruz,elimizi fasulyenin ustune koyuyoruz, sonra miss kokusunu hayal edip sakinlesiyoruz...hersey cok guzel olacak biliyoruzAcaip sinirlendim
Normaldr ben adet olmadigim icin 1 nisanda estorofem ilaca baasladim ve iki gun icindonor bulundu 15 nisandada transfer yapildi 15 gun surduArkadaslar adetten transfere kadar kac gun gecti o sirada donor bulunuyor ya birde bir yandanda rahim hazirligi falan bir ayi geciyormu sure
Neredebyaptirdiniz acabaMerhaba arkadaslar sizleri takip ediyorunm ve bnde donasyon yaptirdim 11 yillik evliyim 15 nosanda transfer yapildi ve suan 9 haftalik hamileyim cok sukur..
Eyro chery diye bir yerdi normade burdaki bahsedenlerden hic duymadim terettuluydum ama bana cok ilgili davarndilar hemsiremle hala bor sıkıntı oldugunda gorusuyorum.Neredebyaptirdiniz acaba
Hayirlisi olsun :) darisi basimiza insallahEyro chery diye bir yerdi normade burdaki bahsedenlerden hic duymadim terettuluydum ama bana cok ilgili davarndilar hemsiremle hala bor sıkıntı oldugunda gorusuyorum.
Amin insalllhhh rabbim tum isteyen herkeze nasip etsin insahhHayirlisi olsun :) darisi basimiza insallah
. Siz hangi seviyedesinizz suanHayirlisi olsun :) darisi basimiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?