Bu arada @Ary3301 X xfilo kendi derdimden sizlere yazamadım.negatif olmasına çok uzuldum. Insallah bir dahaki sefere güzel haberler alırsınız. Çok öpüyorum sizleri...
Çok teşekkür ederim, Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kısmet olursa yeniden deneyeceğiz. Hayırlısı inşallah.

Arkadaslar adetten transfere kadar kac gun gecti o sirada donor bulunuyor ya birde bir yandanda rahim hazirligi falan bir ayi geciyormu sure

Arkadaslar adetten transfere kadar kac gun gecti o sirada donor bulunuyor ya birde bir yandanda rahim hazirligi falan bir ayi geciyormu sure
Normaldr ben adet olmadigim icin 1 nisanda estorofem ilaca baasladim ve iki gun icindonor bulundu 15 nisandada transfer yapildi 15 gun surdu

Eyro chery diye bir yerdi normade burdaki bahsedenlerden hic duymadim terettuluydum ama bana cok ilgili davarndilar hemsiremle hala bor sıkıntı oldugunda gorusuyorum.
Hayirlisi olsun :) darisi basimiza insallah

Ve benim bir sorunm var gecen hafta bir kese daha gorundu ama 6 haftada kalmis boyle bir durumla karsilasan vami acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…