- 15 Ekim 2015
- 86
- 235
- 93
Inşallah bir şey olmaz canım, dualarımdasınız...Bu tür durumlarda genelde hep hareket edilmesini istemiyorlar benimde bir arkadaşım 8 ay hep uzandı.. ama şimdi ikizleri var cook guzeller..Sende korkma inşallah her şey iyi olacak...Gittim. Yerleşme kanaması olabilir ama artarsa sıkıntı dedi. Keseler iyi görünüyor ama proluton iğne verdi. Cumartesi bir iğne daha. Yemek ve tuvalet dışında kalkmadan yatacaksın dedi. İnşallah birşey olmaz. Allah korusun. Dua edin bize...
Inşallah bir şey olmaz canım, dualarımdasınız...Bu tür durumlarda genelde hep hareket edilmesini istemiyorlar benimde bir arkadaşım 8 ay hep uzandı.. ama şimdi ikizleri var cook guzeller..Sende korkma inşallah her şey iyi olacak...
Hayırlısı ile kalplerinide gör duy miniklerinin arkadasim, her şey yolunda gitsin inşallah, sevgiler, darisi başımıza
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlısı ile kalplerinide gör duy miniklerinin arkadasim, her şey yolunda gitsin inşallah, sevgiler, darisi başımıza
Dualarimdasiniz arkadassimGittim. Yerleşme kanaması olabilir ama artarsa sıkıntı dedi. Keseler iyi görünüyor ama proluton iğne verdi. Cumartesi bir iğne daha. Yemek ve tuvalet dışında kalkmadan yatacaksın dedi. İnşallah birşey olmaz. Allah korusun. Dua edin bize...
Rabbim yardımcın olsun. Severim o mercimeki, hayırlı haberlerini bekliyorumBugun burda ilk de kontrolum var ve ben çok halsiz ve yorgunum hiç halim yok.avruoada hava cehhennem gibi sıcak.uyku yok halsizlik midem kötü barsaklarim bozuk gibi.bakalım bizimki ve alemde gideyimde gireyim.dualariniz mercimek ve benle olsun .opuyorum sizi
Bugun burda ilk de kontrolum var ve ben çok halsiz ve yorgunum hiç halim yok.avruoada hava cehhennem gibi sıcak.uyku yok halsizlik midem kötü barsaklarim bozuk gibi.bakalım bizimki ve alemde gideyimde gireyim.dualariniz mercimek ve benle olsun .opuyorum sizi
gözünüz aydın Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah tebrik ederim.Arkadaşlar bende güzel haberi paylaşayım dedim sizlerle. Biliyorsunuz benimde mayıs başında yumurta donasyonum vardı. Allaha şükürler olsun güzel haberi aldım ama tam emin olmak istemeden yazmak istemedim. Allahın izniyle ikiz bebeklerimiz geliyor. Haftaya pazartesi de kalp atışlarını duyacağız kısmetse. Dualarınızı esirgemeyin bizden. Umarım herşey yolunda gider ve kucağımıza alırız bebeklerimizi. Darısı hepinizin başına inşallah...
Âmin inşallah. Çok teşekkürler...gözünüz aydın Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah tebrik ederim.
Bende seni arkadasimAllah korusun sizleri arkadaşım. Çok öpüyorum seni..
Gözün aydın olsun. Darısı başıma insallahTeyzeleri mercimek büyümüş fasulye olmuş maşallah kuzum pek tatlı.birde rahim ağzından sivi snear aldılar .rabbim devamını getirsin.dediki o t eyzelerimi çok seviyorum
Olacak insaĺlah kuzum sabirGözün aydın olsun. Darısı başıma insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?