Col tsk ,ins ins,bende cok optm sizi. Yazicam guzel haberlerimi burdan bende, anneyim diycem ins...Inşallah olacak inan korkma ben hep korkakdim hergun kac kere yıkıldım sayısını bilmem beni ordan haticem bilgenim mehtabim kaldırdı.isyan ettim masalar hazırladım kilolarca kızartma yapdim.ama oldu hala inanamıyorum geçen hafta fasulyesi gördüm ama bugün 1 hafta oldu hala madam panik ordami diyorum.benden sana tavsiye kalk yemek yap 1 saat yat 2 saay kalk dolas o geleceği varsa gelecek.opuyorum
Bende pek yatmadim ama iste yapmadim.hala da yapmiyorum ayni regli sancisi gibi sanci oldu bu oyi bisy hala devam ediyo hayal gibi ruya gibi birse yilllarca imkansizi duydum 19 yasinda menepoza girdim suan 28 yasindayim neler cektim neler yasadim bu bebek bnm son sansim is konisuna gelince yapmiyorum esim iruc tutuyo karpuz ekmek yiyo ev islerini o yapiyo is yapmoyorsanda kalk biraz on bes dakkalik kosa mesafelerde yuruyus yap cnm rabbim sevindeirsinnm seniiiİns ,rabbimin yaninda cok ona sigindim ona el actim ins geri cevirmeyecek beni,belirti oldumu hic ilk gunler.bugun 3.gun ama hep elim karnimda surekli aklim bebegimde ordami degilmi surekli ama surekli aklimda zaman gecmiyor saat gecmiyor.evi bi gorsen bardak kaldirmiyorum bise olacak diye.sadece yemek ye,wc git ,su ic,boyle gecti zamanim bugun.sen neler yaptin.lefkose tup bebek merkezinde oldu benim
Bende cok korkuyorum seninle ayni niyiz suanda kac gune bir konturole gidiyosun bnm bir stresim daha var diger bebek 6haftalikta kaldi bebegime zarar verir diye cok korkuyorumm pozitif sonucu alinca bitiyor sanmistim.ama bitmiyo rabbim.bebeklerimizi bize bagislasin......Kızlar beni biliyorsunuz madam panik.Ben hic yatmadim desem yeridir.Ben sadece 2 gün o bile dışarı yemeğe gittim.yatmak iyi değil ben yemegimide yapdim gezdim misafir agirladim.ama gene panigim çünkü bende ne bulanti ne birsey var.
Kızlar benim erken menopozum vardı doktorum donasyon önerdi bahceciyi istanbuldan duydum kıbrıstaki merkezide iyi dediler ama araştırdım ama bulamadım nolur bna yardımcı olun
Kızlar benim erken menopozum vardı doktorum donasyon önerdi bahceciyi istanbuldan duydum kıbrıstaki merkezide iyi dediler ama araştırdım ama bulamadım nolur bna yardımcı olun
Ben hep korkuyorum 10 uncu haftaya girdim maşallah.geçen hafta gittim burda dr gayet iyiydi.beni korkutan hiç hamile gibi değilim .kasinti mide rahatsızlığı dışında birseyim yok.diğer bebek için dr birsry dmedimi?Bende cok korkuyorum seninle ayni niyiz suanda kac gune bir konturole gidiyosun bnm bir stresim daha var diger bebek 6haftalikta kaldi bebegime zarar verir diye cok korkuyorumm pozitif sonucu alinca bitiyor sanmistim.ama bitmiyo rabbim.bebeklerimizi bize bagislasin......
Amin canım .Ben en son geçen hafta gördüm maşallah iyiydi .Ama ben öyle hamile belirtilerim olmadığı için sürekli panik durumundayım.mide şişkinliği ve kasinti dışında bir hamile durumum yok.diğer bebek için dr ne dedi?Bende cok korkuyorum seninle ayni niyiz suanda kac gune bir konturole gidiyosun bnm bir stresim daha var diger bebek 6haftalikta kaldi bebegime zarar verir diye cok korkuyorumm pozitif sonucu alinca bitiyor sanmistim.ama bitmiyo rabbim.bebeklerimizi bize bagislasin......
Ben bahceci hastasıyım çok memnunum ama herkesin kendi tercihi birsey diyenem.Merhaba,ben lefkose tup bebek merkezinde yaptirdim,bekleme asamasindayim suan,ama bahceci kibris subesini iyi duymadim ben ,iyi arastirin canim
Kasinti derken bugun bn bayagi rahatsizim sanci var sendede varmi bu durumlar once haftada gidiyodum cuma gunu giitim ve. On gun sonra gel dedi senin tarnfer tarihin kac. Kusura bakma soruyorum ama anla kardes hep ayni durumdayizz.Amin canım .Ben en son geçen hafta gördüm maşallah iyiydi .Ama ben öyle hamile belirtilerim olmadığı için sürekli panik durumundayım.mide şişkinliği ve kasinti dışında bir hamile durumum yok.diğer bebek için dr ne dedi?
Diger bebek icin saglikli bebegim buyudukce o kuculup kaybolacakmiss bakacagizz takip edip gorecegizz dedii bilemiyorum valllahii rahim cok.kasiliyo bugun cok korkuyorum.Ben hep korkuyorum 10 uncu haftaya girdim maşallah.geçen hafta gittim burda dr gayet iyiydi.beni korkutan hiç hamile gibi değilim .kasinti mide rahatsızlığı dışında birseyim yok.diğer bebek için dr birsry dmedimi?
Yok ben kibris subesi icin oyle duydum oyuzden yorum yaptim, bende istanbulda bahcecide yaptik 2.denemeyi olunsuzda olsa memnun kaldim evet ama ,kibris baska merkeze gittik,dilerim herkes anne olur herkesler insBen bahceci hastasıyım çok memnunum ama herkesin kendi tercihi birsey diyenem.
Yumurtalar donörden dün toplandı 10 yumurta bakalım 5. Güne kaçtane gidecek, rahim kalınlığım 11 mm şuanda, ilaçlara başladım 08 haziranda gebelik aşısı olacak, 10 haziranda transfer olcak inşallah, şuanda herşey yolunda gidiyor çok şükürBol şans. Lütfen detayları paylaşır mısın? Benim de aklıma Zehra Hn çok yatmıştır ama Başka klinikte başlamış bulunmuştum
Canim transfer adetin kacinci gunune denk geliyorYumurtalar donörden dün toplandı 10 yumurta bakalım 5. Güne kaçtane gidecek, rahim kalınlığım 11 mm şuanda, ilaçlara başladım 08 haziranda gebelik aşısı olacak, 10 haziranda transfer olcak inşallah, şuanda herşey yolunda gidiyor çok şükür
Kaç yasindasin?Merhaba Arkadaşlar ben ask8nda başka bir başlıktaki birkaç kişiyi tanıyor ve arasına oraya yazıyordum ama nedense o topik kurudu. Size bugün yazayım dedim.
Evet..beklediğim üzere bugün tup bebek denemeden son negatifimi aldım.
Aslında insan ne kadar da kendini hazır hissedecegim dese de hiç hazır olmuyormuş.
Bugun kendimi iyice yaşlı hissettim, yarım hissettim eksik hissettim. Öyle bir eksiklik ki taa derinlerde acıtıyor. Sadece esin biliyor
Pişmanlıklar keşkeler başına çöküyor. Ve de yeğenim telefon etti benden 10 yaş küçük..tesadüfün bu kadarı olur..
bugün ikinci çocuğumuzu beklediğimizi öğrendik diye aramis. Beta Hcg ler yarıştı bugun..Sıfıra karşı 7000. Diyemedim biz de bugün aslında sıfırı çektik de çok üzgünüz diye. Bu üçüncü denemeydi..artik yaş da geçti..para da kalmadı.
Bugun ben çok üzgünüm bugün ben çok yaşlı ve eksiğim.
Canım benim hepimiz o yollardan geçtik negatif ler kayıplar yaş faktörü ama yılmadan devam ediyoruz, etmeliyiz. Rabbim annelik lütfunu bize de yaşatacak inanırsak, olacaktır. Sabır. Ben umudumu yitirmedim. En son donasyonda da negatif sonucunu aldım ama yine umudum var. Maddi manevi çok zor süreç yaşayan bilir, yaşamayana masal gibi ruh halimiz. Senden ricam yılma olacak. Vakti gelecek biraz toparlan ve yeniden yola çıkmaya hazırlan. Yalnız değilsin SevgilerimleMerhaba Arkadaşlar ben ask8nda başka bir başlıktaki birkaç kişiyi tanıyor ve arasına oraya yazıyordum ama nedense o topik kurudu. Size bugün yazayım dedim.
Aslında insan ne kadar da kendini hazır hissedecegim dese de hiç hazır olmuyormuş.
Bugun kendimi iyice yaşlı hissettim, yarım hissettim eksik hissettim. Öyle bir eksiklik ki taa derinlerde acıtıyor. Sadece esin biliyor
Pişmanlıklar keşkeler başına çöküyor. Ve de yeğenim telefon etti benden 10 yaş küçük..tesadüfün bu kadarı olur..
bugün ikinci çocuğumuzu beklediğimizi öğrendik diye aramis. Beta Hcg ler yarıştı bugun..Sıfıra karşı 7000. Diyemedim biz de bugün aslında sıfırı çektik de çok üzgünüz diye. Bu üçüncü denemeydi..artik yaş da geçti..para da kalmadı.
Merhaba Arkadaşlar ben ask8nda başka bir başlıktaki birkaç kişiyi tanıyor ve arasına oraya yazıyordum ama nedense o topik kurudu. Size bugün yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?