Col tsk ,ins ins,bende cok optm sizi. Yazicam guzel haberlerimi burdan bende, anneyim diycem ins...

Bende pek yatmadim ama iste yapmadim.hala da yapmiyorum ayni regli sancisi gibi sanci oldu bu oyi bisy hala devam ediyo hayal gibi ruya gibi birse yilllarca imkansizi duydum 19 yasinda menepoza girdim suan 28 yasindayim neler cektim neler yasadim bu bebek bnm son sansim is konisuna gelince yapmiyorum esim iruc tutuyo karpuz ekmek yiyo ev islerini o yapiyo is yapmoyorsanda kalk biraz on bes dakkalik kosa mesafelerde yuruyus yap cnm rabbim sevindeirsinnm seniii

Bende cok korkuyorum seninle ayni niyiz suanda kac gune bir konturole gidiyosun bnm bir stresim daha var diger bebek 6haftalikta kaldi bebegime zarar verir diye cok korkuyorumm pozitif sonucu alinca bitiyor sanmistim.ama bitmiyo rabbim.bebeklerimizi bize bagislasin......

9 yil kim ne dediyse gittik kim ne dediyse yaptik , tv de cikiyor insanlar baslarina tūrlū tūrlū işler gelmiş izleyenler hep derki nasil kandiniz diye insan bir konuda eksik olunca kafada duruyor karşisindaki insana gūveniyor umut ediyor , bizlerde öyleyiz rabbim bizi sınıyor vazgećmeyin devam edin birakmayin burdaki drum hep bu iş iyi bir dr iyi bir klinikle labr olur dedi ... Bende en önemlisi Eşim asla vazgeçmedi sağolsun hep destek verdi bende onu baba yapicam inşallah , canim arkadaslarim hepiniz kollari dolsun inşallah aklim sizde arada girip okuyorum yazdiklarinizi hepinizi öpūyorum .Çok isterdim bir grup olarak buluşup sizleri tanimak donasyon grubunu görmek sevgiler...

Kızlar benim erken menopozum vardı doktorum donasyon önerdi bahceciyi istanbuldan duydum kıbrıstaki merkezide iyi dediler ama araştırdım ama bulamadım nolur bna yardımcı olun

cnm merkezin linki;

http://www.kibristupbebek.com/

bahçeci olarak geçmiyor operasyonel olarak ayrılmışlar
doktorlar iyi incele içine sinen olduğunda başla

Ben hep korkuyorum 10 uncu haftaya girdim maşallah.geçen hafta gittim burda dr gayet iyiydi.beni korkutan hiç hamile gibi değilim .kasinti mide rahatsızlığı dışında birseyim yok.diğer bebek için dr birsry dmedimi?

Amin canım .Ben en son geçen hafta gördüm maşallah iyiydi .Ama ben öyle hamile belirtilerim olmadığı için sürekli panik durumundayım.mide şişkinliği ve kasinti dışında bir hamile durumum yok.diğer bebek için dr ne dedi?

Kasinti derken bugun bn bayagi rahatsizim sanci var sendede varmi bu durumlar once haftada gidiyodum cuma gunu giitim ve. On gun sonra gel dedi senin tarnfer tarihin kac. Kusura bakma soruyorum ama anla kardes hep ayni durumdayizz.

Diger bebek icin saglikli bebegim buyudukce o kuculup kaybolacakmiss bakacagizz takip edip gorecegizz dedii bilemiyorum valllahii rahim cok.kasiliyo bugun cok korkuyorum.

Amin ins,rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Ben bahceci hastasıyım çok memnunum ama herkesin kendi tercihi birsey diyenem.
Yok ben kibris subesi icin oyle duydum oyuzden yorum yaptim, bende istanbulda bahcecide yaptik 2.denemeyi olunsuzda olsa memnun kaldim evet ama ,kibris baska merkeze gittik,dilerim herkes anne olur herkesler ins

Bol şans. Lütfen detayları paylaşır mısın? Benim de aklıma Zehra Hn çok yatmıştır ama Başka klinikte başlamış bulunmuştum
Yumurtalar donörden dün toplandı 10 yumurta bakalım 5. Güne kaçtane gidecek, rahim kalınlığım 11 mm şuanda, ilaçlara başladım 08 haziranda gebelik aşısı olacak, 10 haziranda transfer olcak inşallah, şuanda herşey yolunda gidiyor çok şükür

Merhaba Arkadaşlar ben ask8nda başka bir başlıktaki birkaç kişiyi tanıyor ve arasına oraya yazıyordum ama nedense o topik kurudu. Size bugün yazayım dedim.
Evet..beklediğim üzere bugün tup bebek denemeden son negatifimi aldım.
Aslında insan ne kadar da kendini hazır hissedecegim dese de hiç hazır olmuyormuş.
Bugun kendimi iyice yaşlı hissettim, yarım hissettim eksik hissettim. Öyle bir eksiklik ki taa derinlerde acıtıyor. Sadece esin biliyor
Pişmanlıklar keşkeler başına çöküyor. Ve de yeğenim telefon etti benden 10 yaş küçük..tesadüfün bu kadarı olur..
bugün ikinci çocuğumuzu beklediğimizi öğrendik diye aramis. Beta Hcg ler yarıştı bugun..Sıfıra karşı 7000. Diyemedim biz de bugün aslında sıfırı çektik de çok üzgünüz diye. Bu üçüncü denemeydi..artik yaş da geçti..para da kalmadı.
Bugun ben çok üzgünüm bugün ben çok yaşlı ve eksiğim.

Canim transfer adetin kacinci gunune denk geliyor

Kaç yasindasin?

B Bahar44 Kiyamam sana çok ūzūldūm hepimiz gectik ayni yollardan inan seni nasil anliyoruz o negatifler o ruh hali hep bu sondu deyip tekrar ayağa kalkmak , kaç yaşindasin ?... neden hep tūp bebek denedin yaş gitti diyorsun keşke sonuncuuu sende donasyon deneseydin biraz zaman ver goparlanin ve birde donasyon dūşūnūn yilma toparlan ve kalk ayağa miniğinden vazgeçme arkadaşim sevgiler

Canım benim hepimiz o yollardan geçtik negatif ler kayıplar yaş faktörü ama yılmadan devam ediyoruz, etmeliyiz. Rabbim annelik lütfunu bize de yaşatacak inanırsak, olacaktır. Sabır. Ben umudumu yitirmedim. En son donasyonda da negatif sonucunu aldım ama yine umudum var. Maddi manevi çok zor süreç yaşayan bilir, yaşamayana masal gibi ruh halimiz. Senden ricam yılma olacak. Vakti gelecek biraz toparlan ve yeniden yola çıkmaya hazırlan. Yalnız değilsin Sevgilerimle

4 kez tüp bebek denedim
En zoruda kalp atışını duyup sonrada kaybetmek senden vazgeçmesi
Ama ben bebekden bir an olsun vazgeçmedim yılmadım
Bir sürü test ameliyat oldum yılmadım
Bak şimdi kıbrısda deniyorum şansımı
Herkes bir sürü süreçlerden geçiyor güçlü olmak zorundasın sonundaki mutluluğunu düşünerek
Asla yalnız değilsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…