Hayırlı olsun.. inşallah sonu güzel olsun Allah'ın izni ile ...Merhaba arkadaslar,
Dun geldim kibristan ,c.tesi transferim oldu pazar eve donduk,geldim geleli uzaniyorum surekli.ama korkuyorum ins bi olumsuzluk olmaz cocuklarim benimledir.bugun basim cok agriyor ,yarin test mi yapsam diyorum cikarmi acaba
Aslında sürekli yatmakta iyi değil kan dolaşımının artması tutunmayı kolaylastirir..evde öyle hızlı hareket etmeden, ağır kaldırmadan, yükseğe uzanmadan her işini yapabilirsin..hem zamanada gecerİns ya,siz naptiniz peki,okumadim pek .yatiyorum sıkıldim yatmaktan cok.zamanda gecmiyor
İns,rabbime sigindim rabbim yanimda yanimizda olsun,anne olmayi layik gorsun hepimize isteyenlere bekleyenlere ins.sizin ne oldu sonuc ?Transferin hayırlı olsun arkadaşım.. Cumartesi transferse yarın çıkmaz, transferin oldugu günüde sayarsan en erken 6. Ve 7. Günlerde kanda bthc gorebilirsin. Agrilarin olmasi iyi,müjdeli haberler olacak insallah
Ben işim nedniyle daha başlayamadım, ama sürekli takipteyim, forum tedaviye kadar psikolojimi hazirliyor diyebilirm:) Ama 5 tüp bebek denemem olduğu için tecrübeli gruptan sayılırım, o nedenle böyle tavsiyelerde bulunabiliyorumİns,rabbime sigindim rabbim yanimda yanimizda olsun,anne olmayi layik gorsun hepimize isteyenlere bekleyenlere ins.sizin ne oldu sonuc ?
İlaç olaarak neler kullaniyorsunİns,rabbime sigindim rabbim yanimda yanimizda olsun,anne olmayi layik gorsun hepimize isteyenlere bekleyenlere ins.sizin ne oldu sonuc ?
Inşallah tutulmuştur arkadasim, ama kasik ağrıları iyi haber derler:)Surekli yatmiyorum yemek yemek icin wc vs...kalkiyorum gerekli oldukca yine.ama cok korkuyorum tutundumu,tutunmadimi diye
Tebrikler cnmmm sizleri gordukce yanliz olmdigimi dusunuyorum su mubaarek gunlerdee hepimizin tek arzusu yavrularima kavusmayi nasip.etsin guzel alllahimmm..Rabbim herkeze yaşatsın canlar çok zor süreç dayanın herşeye değecek ve okadar mide bulantısı yemek yimemek kusma hepsi gelip geçicidir insalah şuan bizde 8+1 gunluk olduk zorlansamda sonu mucize ınsallah unutucagim zorlukları sizlerde unutursunuz hep dualarimdasiniz
Amin canim rabbim herkez tatsin insallahTebrikler cnmmm sizleri gordukce yanliz olmdigimi dusunuyorum su mubaarek gunlerdee hepimizin tek arzusu yavrularima kavusmayi nasip.etsin guzel alllahimmm..
Progestan fitil,claxane igne,corspirin,folikasid,crione jel,estrofemİlaç olaarak neler kullaniyorsun
Ben 15 nisanda transfer yapildi 9+3 gunluk hamileyim coksukur bin sukr insalllaj sende pozitif sonuc alirsin .Progestan fitil,claxane igne,corspirin,folikasid,crione jel,estrofem
Sizde tedavidemisiniz peki ?
Bol şans. Lütfen detayları paylaşır mısın? Benim de aklıma Zehra Hn çok yatmıştır ama Başka klinikte başlamış bulunmuştumBahçeci zehra hanım yarın yolcuyum
İns ,rabbimin yaninda cok ona sigindim ona el actim ins geri cevirmeyecek beni,belirti oldumu hic ilk gunler.bugun 3.gun ama hep elim karnimda surekli aklim bebegimde ordami degilmi surekli ama surekli aklimda zaman gecmiyor saat gecmiyor.evi bi gorsen bardak kaldirmiyorum bise olacak diye.sadece yemek ye,wc git ,su ic,boyle gecti zamanim bugun.sen neler yaptin.lefkose tup bebek merkezinde oldu benimBen 15 nisanda transfer yapildi 9+3 gunluk hamileyim coksukur bin sukr insalllaj sende pozitif sonuc alirsin .
Neguzelsin senKızlar beni biliyorsunuz madam panik.Ben hic yatmadim desem yeridir.Ben sadece 2 gün o bile dışarı yemeğe gittim.yatmak iyi değil ben yemegimide yapdim gezdim misafir agirladim.ama gene panigim çünkü bende ne bulanti ne birsey var.
Inşallah olacak inan korkma ben hep korkakdim hergun kac kere yıkıldım sayısını bilmem beni ordan haticem bilgenim mehtabim kaldırdı.isyan ettim masalar hazırladım kilolarca kızartma yapdim.ama oldu hala inanamıyorum geçen hafta fasulyesi gördüm ama bugün 1 hafta oldu hala madam panik ordami diyorum.benden sana tavsiye kalk yemek yap 1 saat yat 2 saay kalk dolas o geleceği varsa gelecek.opuyorumNeguzelsin senins bende senin gibi sonuclarimi boyle anlatirim sizlere herkese,bende tatmak istiyorum o duyguyu, anne olmayi.sevdigim adama o umudu vermeyi soylemeyi,evet babasin artik demeyi.cok istiyorum, gecem gunduzum yok.uykum gelince yatiyorum,acikinca yiyorum,uykumu alinca kalkiyorum tv karsisina geciyorum,yada tesbihi elime aliyorum.gece gunduz yok hic,rabbime emanet ettim bebeklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?