Canım menopazdayım adet olmuyordum ilaç ile oldum 21 draje ilaç bitmeden erken adet oldum donörle aynı gün başlamıştık ilaca ama ben erken oldum 22 mayıs adet olcaktım 18 de oldum , kendi adetine göre hesaplama olmuyor, donör adetin 2 günü ilaca başlıyor 13. günü yumurtası toplanıyor eğer 5. Günü emriyo transfer edilicekse 13+5=18 günü sana transfer oluyorCanim transfer adetin kacinci gunune denk geliyor
Evet canim benim yumurtamdanSizinki kendi yumurtanizdanmi olacak kusura bakmayin pek anlyamadim
Evet canim benim yumurtamdan
Bugun ignelerde 8. Guntoplama oldu mu?
ne aşamadasın cnm?
Bugun ignelerde 8. Gun
En buyuk yumurta 14mm
Sanirim pazartesi ya da sali olacak toplama
Benimkiler biraz yavas ilerliyor bakalim umatim yeteri kadar olurbenimde bugün 5.gün
benimde büyük ihtimal çarşamba sanırım cumartesi doktor gün vericek..
Umutozgur ne yaptın test yaptın mı hadi bize güzel haberler ver inşallah..Bugun 4.gunum ama sol kasigim sizliyo,kotu bise yoktur dimi ya.
Yok kuzum ya,sali gunu yapicam ins,guzel sonuclari yazarim size,,ay icim kipir kipir.ama 2 gundur kasiklarimda hafif sizlamalar var ins iyidirUmutozgur ne yaptın test yaptın mı hadi bize güzel haberler ver inşallah..
5 tup denemem derken? Kendi yumurtanizlami? Yoksa donasyon ilemi ?Ben işim nedniyle daha başlayamadım, ama sürekli takipteyim, forum tedaviye kadar psikolojimi hazirliyor diyebilirm:) Ama 5 tüp bebek denemem olduğu için tecrübeli gruptan sayılırım, o nedenle böyle tavsiyelerde bulunabiliyorum
Yok kuzum ya,sali gunu yapicam ins,guzel sonuclari yazarim size,,ay icim kipir kipir.ama 2 gundur kasiklarimda hafif sizlamalar var ins iyidir
Benimde kendi yumurtalarimla 2 denemem oldu,hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok tuhafima gitti hamile birilerini gordugum zaman,anneme anne diye seslenirken,o bile canimi yakardi,neden derdim ben anne olamadim,anneme cok aglardim.esim uzulur diye hic ona ses etmezdim.benim hic transfer olmadi,onun eksikligini yasadim heyecanla bekleyemedim simdiki yasadigim anlari yasayamadim.ilk once rabbime sukurler olsun ki,bu gunu gordum beklemeyi gordum..bide kalp atislarini duysam pozitifi alsam...bende cocugu olan anneler gibi havali olacagimBeklemen iyi olmus canım, boşuna kendini strese sokabilirdin! Iyi haberler olsun indallah..Benim 5 ide kendi yumurtalarımla daha donasyon denemedim..bakalim kısmet.. .
Hayirlo olsun ,amin ins. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insArkadaşlar Merhaba
ben de salı günü iğnelere başladım tahmini 16 sı gibi Kıbrısta olucam şimdiden çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider dualarınızı esirgemeyin burdaki herkese hayırlısıyla annelik nasip olsun inşallah
Hangi Merkez acaba?Arkadaşlar Merhaba
ben de salı günü iğnelere başladım tahmini 16 sı gibi Kıbrısta olucam şimdiden çok heyecanlıyım umarım her şey yolunda gider dualarınızı esirgemeyin burdaki herkese hayırlısıyla annelik nasip olsun inşallah
Darisi bana olsun ins kalp atislarini duymaya,Günaydın herkese. Minnaklarımızın kalp atışlarını duyduk bırkac gün geriden geliyorlar ama dr önemli değil dedi. Rahimde ufak bir kanama alanı olduğu için yatmaya ve iğneye devam ama inşallah bunları da atlatacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun Arkadaşlarım. Bizim için de dualarınızı esirgemeyin....
Nasilsinn canimmm gittinmii dokktoraa kontroleBenim transfer 16 nisan .O agrilar bende de var rahim genişliyor adet gibi beli birsey tirmiliyor gibi
Aminnn insalllahhh canim benimDarisi bana olsun ins kalp atislarini duymaya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?