Yumurta toplanacak suan igne devam ediyorum. 1 ay sonra da transfer insallah. Siz hangi seviyedesinizz suan
Ve sizle ayni gunlerd e tranfer ildugunu dusunuyorum ve uzun zamandir takip ediyorum hayirli olsun.Acaip sinirlendim
Sizinki kendi yumurtanizdanmi olacak kusura bakmayin pek anlyamadimYumurta toplanacak suan igne devam ediyorum. 1 ay sonra da transfer insallah
Allah tamamina erdirsin insallahhh :)) saglicakla kavusunMerhaba arkadaslar sizleri takip ediyorunm ve bnde donasyon yaptirdim 11 yillik evliyim 15 nosanda transfer yapildi ve suan 9 haftalik hamileyim cok sukur..
Yumurta toplanacak suan igne devam ediyorum. 1 ay sonra da transfer insallah
Kimde yaptirdiniz? Biraz sürece dair bilgi verir misiniz? Pozitif sonuc almanız harika[/ armagan doktorumun ismi gercekten cok ilgilendiler bnm esim once gitti ve be 10 gun sonra gittim transfer yapildii ayni gun de dondum tabi bu arada adanada haftada iki defa rahim kalinlasmasi icin doktora gittim suan ineler ilaclar hala devam bebegimin biri 6 haftada kaldi digeri iyi cok sukur
A
Amin insallah siin durmun ne suanAllah tamamina erdirsin insallahhh :)) saglicakla kavusun
Bahçeci zehra hanım yarın yolcuyumNerde olacaksın canım sen?
Kıbrısta sperm donasyonu için tavsiye verebilir misiniz yine zehra hanıma mı devam ediyim 4500euro dediler nasıl fiyat sizce . Arkadaşlar ya kafam allak bullak çok zor süreçler artık çok yoruldum ama eşim çok istiyor onu kırmak istemiyorum
Transferin hayırlı olsun arkadaşım.. Cumartesi transferse yarın çıkmaz, transferin oldugu günüde sayarsan en erken 6. Ve 7. Günlerde kanda bthc gorebilirsin. Agrilarin olmasi iyi,müjdeli haberler olacak insallahMerhaba arkadaslar,
Dun geldim kibristan ,c.tesi transferim oldu pazar eve donduk,geldim geleli uzaniyorum surekli.ama korkuyorum ins bi olumsuzluk olmaz cocuklarim benimledir.bugun basim cok agriyor ,yarin test mi yapsam diyorum cikarmi acaba
Daha çıkmaz transfer gününü saymazsan 6. 7. Günlerde kanda varsa mutlaka çıkar. İnşallah kucağına almak nasip olsun.Merhaba arkadaslar,
Dun geldim kibristan ,c.tesi transferim oldu pazar eve donduk,geldim geleli uzaniyorum surekli.ama korkuyorum ins bi olumsuzluk olmaz cocuklarim benimledir.bugun basim cok agriyor ,yarin test mi yapsam diyorum cikarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?