Kimde yaptirdiniz? Biraz sürece dair bilgi verir misiniz? Pozitif sonuc almanız harika

Pek anliyorum kusura bakmayin yanlis olmus esim once gittii bn daha sonra transfer yapildi ayni gun geri dondum armagan doktorumun adi ve haftada iki defa rahim kalinlasmasi icin doktora giittim on bes gun surdu ineler ilaclar devam suan 9/haflaik bebegim digeride 6 haftada kalmis insalllhh sizlerde sevinir mutlu olursunuz

Merhaba arkadaslar
Daha once yumurta donasyonu yaptirdik negatif sonuclandi
Spermler de cok sahane degil direk embriyo donasyonu mu yaptirsak diye dusunuyoruz?
Bizimle ayni durumda olan var mi aranizda?

Arkadaşlar mrb, herkese iyi akşamlar. 2 aylık aradan sonra negatif olan sonucu içimize sindirdik ve yeni bir yola çıkmaya hazırız . En son kıbrıs zehra hanımda dondurulmuşlarım vardı ama şimdi sıfırdan başlayacağız . Sperm donasyonu olacak. Bugün adet oldum tedavimi fulya bahçecide yaptırıyordum ama gidip gelmek çok zor oluyor bir de maddi külvet tabi. Olduğum şehirde kontrol olmak istiyorum bana nasıl bir yol önerirsiniz yumurta gelişimini kime yaptırmalıyım en baştan doktor bulmak çok zor olacak devlette yaptırsam neye bakılacak nasıl yönlendirecekler beni. Öyle yapan var mı kıbrısta bu konuda yardımcı oluyorlar mı. Kıbrısa gidinceye kadar yumurta toplama takibim bulunduğum şehirde yapılsa ??

Kıbrısta sperm donasyonu için tavsiye verebilir misiniz yine zehra hanıma mı devam ediyim 4500euro dediler nasıl fiyat sizce . Arkadaşlar ya kafam allak bullak çok zor süreçler artık çok yoruldum ama eşim çok istiyor onu kırmak istemiyorum

Cnm bende aynı klinikteyim hasan beye gidiyorum kendisi her hafta istanbulda eğer istanbulda yaşıyorsan düşünebilirsin..
Benim kontorlllerimi kendisi yapıyoru başldık tedsviye
Bnmde sperm donasyonu haftaya toplamaya gidicem kısmetse

Merhaba arkadaslar,
Dun geldim kibristan ,c.tesi transferim oldu pazar eve donduk,geldim geleli uzaniyorum surekli.ama korkuyorum ins bi olumsuzluk olmaz cocuklarim benimledir.bugun basim cok agriyor ,yarin test mi yapsam diyorum cikarmi acaba

Merhaba arkadaslar,
Dun geldim kibristan ,c.tesi transferim oldu pazar eve donduk,geldim geleli uzaniyorum surekli.ama korkuyorum ins bi olumsuzluk olmaz cocuklarim benimledir.bugun basim cok agriyor ,yarin test mi yapsam diyorum cikarmi acaba
Transferin hayırlı olsun arkadaşım.. Cumartesi transferse yarın çıkmaz, transferin oldugu günüde sayarsan en erken 6. Ve 7. Günlerde kanda bthc gorebilirsin. Agrilarin olmasi iyi,müjdeli haberler olacak insallah

Merhaba arkadaslar,
Daha çıkmaz transfer gününü saymazsan 6. 7. Günlerde kanda varsa mutlaka çıkar. İnşallah kucağına almak nasip olsun.

İns ya,siz naptiniz peki,okumadim pek .yatiyorum sıkıldim yatmaktan cok.zamanda gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…