Canim hayırlı olsun rabbim sonunu getirsin sağlıkla ilerlesin ınsallah okurken tuylerim ürperdi allahım herkeze versin inşallah
Ya ben ,sonucu alir almaz hemsireyi aradim ona sordum ne olur dogruyu soyleyin umutlanmayom hamilemiyim ben dedim,oda evet diyince bagira bagira agladim.bi guclu oldum sanki,kocaman oldum sanki..en cok sevindigim konuda ,hep rabbime aglayarak dua ederdim yillarca,hep derdimki beni duymuyo gormuyo unuttu,ama unutmamis beni,beni unutmamis,rabbim tsk ederim sana ,beni layik gordun bu ana,bu umuda.ben inaniyorum korkum yok,rabbimin izniyle kucagima alacagim ins

Müthiş haber, hepinizi takip ediyorum, Allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah..

Daha kan vermedik aslında normal kan günü cuma..inş artarak devam eder..eşim ısrarla yaptırmadı idrarı da ben beklemekten cok sıkıldım ve bunaldım bi nebze olsun rahatlamak için yaptım..vücudumu dinlemekten bunaldım bir de okadar uzun yolculuklar yaptım ve hiç yatmadım nerdeyse..ikinci günüm paso uçağı bekleyerek yolda geçti iki sefer uçağa dört kez de arabaya binmek zorunda kaldım ..ama demekki dinlenmek de pek önemli değil olacağı varsa oluyor allahın izniyle..tabi yine de garanti değil hiçbirşey..

tebrikler bu işler yatmaya göre olmuyor
tabiki dikkatte etmek gerkiyor
tebrikler adına çok sevindim darısı bize artık
böle duydukça kıbrısa karar verdiğime daha çok seviniyorum..
sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

İms,cok sevindim ya.herkese ama herkese bu duyguyu tattirsin rabbim

Tabiki dikkat etmek lazım mesela ağır kaldırmamak ,iş güç yapmamak..ama sürekli yatmak rahime zararlı kan gitmez embriyo tutunamaz..Rabbim hepimize nasip etsin inş ..

merhaba arkadasim sana tavsiyem bahceci zehra hanim ben ayin 10 unda ordaydim transferim icin 6 tane 5 ci gun ebriyomdan 2 tanesini transfer ettiler ordan cok memnunum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…