Ya ben ,sonucu alir almaz hemsireyi aradim ona sordum ne olur dogruyu soyleyin umutlanmayom hamilemiyim ben dedim,oda evet diyince bagira bagira agladim.bi guclu oldum sanki,kocaman oldum sanki..en cok sevindigim konuda ,hep rabbime aglayarak dua ederdim yillarca,hep derdimki beni duymuyo gormuyo unuttu,ama unutmamis beni,beni unutmamis,rabbim tsk ederim sana ,beni layik gordun bu ana,bu umuda.ben inaniyorum korkum yok,rabbimin izniyle kucagima alacagim insCanim hayırlı olsun rabbim sonunu getirsin sağlıkla ilerlesin ınsallah okurken tuylerim ürperdi allahım herkeze versin inşallah
Ya ben ,sonucu alir almaz hemsireyi aradim ona sordum ne olur dogruyu soyleyin umutlanmayom hamilemiyim ben dedim,oda evet diyince bagira bagira agladim.bi guclu oldum sanki,kocaman oldum sanki..en cok sevindigim konuda ,hep rabbime aglayarak dua ederdim yillarca,hep derdimki beni duymuyo gormuyo unuttu,ama unutmamis beni,beni unutmamis,rabbim tsk ederim sana ,beni layik gordun bu ana,bu umuda.ben inaniyorum korkum yok,rabbimin izniyle kucagima alacagim ins[/QUOTE rabbim bizleri hiç unutmaz sadece süreyle yıllarla sınadı hamdolsun ki sonumuz hayirla sonlandırdı benim 6 günü değerim 42 çıkmıştı gözün aydin bebiş geliyor allahın izniyle ben sonucu aldığımda ağlayamadım ve hala aglayamiyorim biz hala soktayiz
Müthiş haber, hepinizi takip ediyorum, Allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin7 gunum bugun.gebelik icin hastaneye gittik,kan verdik.veeeeeee 65 cikti
Cok ama cik mutluyum kizlar.bagira bagira agladim,avazim ciktigi kadar bagirdim.hala şoktayim.dr umu aradim.degerler cok guzel erken oldugu halde dedi,2 gun 1 kan ver tekrar dedi...inanmiyorum hala inanmiyorum ben allahim izin verirse anne olacagim
Amin insMüthiş haber, hepinizi takip ediyorum, Allah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
İns ya,rabbim cani gonulden isteyen herkese tattirsin,hala inanamiyorum,esim şokta zaten bi yanlislikmi var diye defalarca sormus hastanedeki herkesehala şoktayiz.cok guzel ya,allahim kucagimiza almayida nasip etsin ins
Kıbrısta sperm donasyonu için tavsiye verebilir misiniz yine zehra hanıma mı devam ediyim 4500euro dediler nasıl fiyat sizce . Arkadaşlar ya kafam allak bullak çok zor süreçler artık çok yoruldum ama eşim çok istiyor onu kırmak istemiyorum
Ben lefkose tup bebek merkezi mehmet emin kaptan.siz basladinizmi ?Hangi kurumya yaptirdiniz donasyonu
Hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah..7 gunum bugun.gebelik icin hastaneye gittik,kan verdik.veeeeeee 65 cikti
Cok ama cik mutluyum kizlar.bagira bagira agladim,avazim ciktigi kadar bagirdim.hala şoktayim.dr umu aradim.degerler cok guzel erken oldugu halde dedi,2 gun 1 kan ver tekrar dedi...inanmiyorum hala inanmiyorum ben allahim izin verirse anne olacagim
Masallah +pozitif üstü aferimKızlar transferimin 8. Günü. Test yaptım .iki blast embriyo konulmuştu. Sizce sonuç nedir?
Aaa evet ins ya cok sevindim,bende bugun 2.kantestini verdim 195 ciktiMasallah +pozitif üstü aferimdarısı başımıza
Daha kan vermedik aslında normal kan günü cuma..inş artarak devam eder..eşim ısrarla yaptırmadı idrarı da ben beklemekten cok sıkıldım ve bunaldım bi nebze olsun rahatlamak için yaptım..vücudumu dinlemekten bunaldım bir de okadar uzun yolculuklar yaptım ve hiç yatmadım nerdeyse..ikinci günüm paso uçağı bekleyerek yolda geçti iki sefer uçağa dört kez de arabaya binmek zorunda kaldım ..ama demekki dinlenmek de pek önemli değil olacağı varsa oluyor allahın izniyle..tabi yine de garanti değil hiçbirşey..
İms,cok sevindim ya.herkese ama herkese bu duyguyu tattirsin rabbimDaha kan vermedik aslında normal kan günü cuma..inş artarak devam eder..eşim ısrarla yaptırmadı idrarı da ben beklemekten cok sıkıldım ve bunaldım bi nebze olsun rahatlamak için yaptım..vücudumu dinlemekten bunaldım bir de okadar uzun yolculuklar yaptım ve hiç yatmadım nerdeyse..ikinci günüm paso uçağı bekleyerek yolda geçti iki sefer uçağa dört kez de arabaya binmek zorunda kaldım ..ama demekki dinlenmek de pek önemli değil olacağı varsa oluyor allahın izniyle..tabi yine de garanti değil hiçbirşey..
Tabiki dikkat etmek lazım mesela ağır kaldırmamak ,iş güç yapmamak..ama sürekli yatmak rahime zararlı kan gitmez embriyo tutunamaz..Rabbim hepimize nasip etsin inş ..tebrikler bu işler yatmaya göre olmuyor
tabiki dikkatte etmek gerkiyor
tebrikler adına çok sevindim darısı bize artık
böle duydukça kıbrısa karar verdiğime daha çok seviniyorum..
sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
hayatim bence degistir derim git bahceciye cok iyiler transferden sonra bile ariyorlar benim transferim 10 unda olduNe yazık ki dondurulmuşum yok..
merhaba arkadasim sana tavsiyem bahceci zehra hanim ben ayin 10 unda ordaydim transferim icin 6 tane 5 ci gun ebriyomdan 2 tanesini transfer ettiler ordan cok memnunum gercektenMerhaba arkadaşlar ben de yumurta donosyınu düşünüyorum geç evlilik yaptım yumurta yok artık donısyınu düşün dedi doktorum bu konuda beni bilgilendirirmisiniz çok üzülüyorum nasıl bir süreöten geçicem bebek bana benzemicekmi nasıl oluyor verici kişiyle sonradan sorun olurmu donasyonla anne olanlar bebekle anne arasındaki bağ nasıl oluyır bebek anneyedüşkünmü yoksa babxyamı bebeği emzirebiliyormuyuz ben kayseri acıbademde tedavi gördüm beni kıbrıs gyno life yönlendirdi dınosyon ve konaklama 6 bin euro istîyolar bu merkezi duyan yaptıran varmı lütfen bilgilendirin arkadaşlar çok üzgün ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?