Kizlar ya kese icin alttanmi bakiyolar.benim dr um kibristaki alttan sakin baktirma bekle 5 haftalik ondan sonra baktir dedi karnindan ultrasyonla dedi,ben oyle yapicam,normalde haftaya gitmem lazimdi ama gitmiycem 5 haftaya kadar beklicem nasipse

Kizlar ya kese icin alttanmi bakiyolar.benim dr um kibristaki alttan sakin baktirma bekle 5 haftalik ondan sonra baktir dedi karnindan ultrasyonla dedi,ben oyle yapicam,normalde haftaya gitmem lazimdi ama gitmiycem 5 haftaya kadar beklicem nasipse
Alttan baktırma gerek kalmadıkça..kalp atışını duymadıklarında genelde alttan dinlemek isterler ona da iziN verme..zamanını bekle.

Evet kese icin gitmek istedim,oda alttan bakiliyomus kucuk oldugu icin,kendi drumu aradim sordum,baktirma alttan dedi,5 haftalik olmasini bekle dedi,bende sormak.istedim sizede.ayni fikirdeyiz ozaman.cok heyecanliyim kalp atislarinida bi duysam rahatliycam ins

Ben de bugün ikinci kan testini verdim yani 12.gün testi..bakalım ikiye katlanacak mı? Heyecanla bekliyorum..

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? bende yumurta donasyonu düşünüyorum. Rahim filmi hsg istediler.ben ilaçla adet görüyorum.Türkiye'de adetten sonra cekiyorlar.zaten bende gebelik olma ihtimali olmadığı için Kıbrıstaki bayan adeti beklemeyebileceğimı onlara adetin yeni bittigini soyle dedi..sizce adet olmadan cektirmemim(rahim yada başka bir durum) bir sakıncası olur mu?kafam karisti.siz ne zaman çektiniz

Ben de bugün ikinci kan testini verdim yani 12.gün testi..bakalım ikiye katlanacak mı? Heyecanla bekliyorum..
İlki kac cikmisti,katlanir icini ferah tut.bende yarin bidaha vericem kan,esim cok merakli pipirikli surekli kan verelim bebekler iyimi diyor haber ver banada 1 saat sonra cikar sonuc ins

Neden acele ediyorsun,bekle ilacla adet oluyorsan ,ilacini al adet ol ondan sonra cekil,gunah kibrisa okadar paralar dokeceksin ,en ufak detayi bile riske atma,emegine umutlarina gunah yapma oyle,acele etme 1 ay bekleyeceksin hepsi belki adet olmak icin

cnm hsg adetin 6. günü yada 10. günü felandı o aralıkda çekiliyor..
bence bekle okadar para veriyosun 1 ayla bişey olmaz
adet olmuyorum demişsin pko musun?

İlki kac cikmisti,katlanir icini ferah tut.bende yarin bidaha vericem kan,esim cok merakli pipirikli surekli kan verelim bebekler iyimi diyor haber ver banada 1 saat sonra cikar sonuc ins
Canım sonucu şimdi aldım:) sonuç 1412 önceki 720 idi..katlamış ikiye..rabbim sonunu hayır etsin

Canım ben de senın gıbı ilaçlarla düzenli görenlerdenim..o hamilelik olmasına karşı önlem alıyorlar .ben de beklemeden çektirmiştim.adetim yeni bitti demiştim bir sıkıntı olmadı..

GEBELİK TESTİ YAP EĞER GEBELİK YOKSA HER ZAMAN UYGUN HSG YE
UNUTMA ADET GÖRMEDENDE HAMİLE KALA BİLİRSİN ÖYLE DURUMLAR OLMUŞ

arkadasim adetten sonra12 ci gune
Canim on sadece adetten sonra 12 ci gune kadar bakilir sonrasi sonucu yaniltir

Hepinize teşekkür ediyorum.en iyisi adetten sonra çektirmek riske atmayım haklisiniz.ben hep ilaçla adet gördüm yumurta doğuştan yok. p kolu degilim.ve bu yüzden rahimde küçük.O zaman Halil ibrahim tekini aradim telefonda oda gormeden bir sey diyemeyecegini soyledi.sonra 2 yıl once Kıbrıs'a gidip yüz yüze 3 klinikle görüştüm.muayene ettiler.hiçbiri olumsuz konusmadi ama aradan 2 yıl geçti şimdi gideceğim ama yine korkularım basladi.rahim filmi hsg cekilmden rahim agzinda yaram vardi kontrole gitmek istiyorum burada doktora gitmekten korkuyorum olmaz rahim taşımaz demesinden.cook stresliyim.bilmiyorum ne yapacagimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…