Beklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyor
mucizeistiyorum daha cok erken ben delidolu yum biliyo sun belki benim yuzumden yaptin moralini bozma ne olur doktorum bile hadibe dedi valla cok erken internet ten baktim en erken kanda 7 île 9 cu gun cikiyo transferden sonra

Siddetlede tavsiye edebilirim.hemsireleride cok iyi,7/24 konusuyorum hep yanimda pozitif enerjilerini verdiler.allah razi olsun,vesile eden arkadasimdan ve drumdan
Sizin pozitif mi ? Ucret ve dondurma islemi ne kadar ? Ikinci deneme icin ne istiyorlar acaba tesekkurler

Sizin pozitif mi ? Ucret ve dondurma islemi ne kadar ? Ikinci deneme icin ne istiyorlar acaba tesekkurler
Canimsin benim ilk denemeydi,pozitif sonucum.rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ins.okudum fiyatlar cok pahali burda,bizim 5500 konaklama da icindeydi ,ben dr cok sevdim.dondurma konusuda uygundur,biz dondurmadik cunku.aklimiza gelmedi o heyecanla belkide ama yine dusunirum oraya gitmeyi.gercekten aile gibiler.merkezde oyle ,hemsirelerin duasiyla girdim transfere,hele doktorum bambaskaydi.bebeklerimin kalp atislarini duyduktan sonra gidicem ziyarete hepsini,ahtim var cunku

Canim Allah kucagina almani nasip etsin saglikla . Iletisim cok onemli hem cok pahalli bi islem.hemde ustune ustluk sorularina muhatap bulamazsan ilgisiz kalirsan bu gercekten psikolojiyi bozar. Ben hit dusunuyorum. Ama sizin merkezlede gorusme yapicam . :)

Bende cok arastirdim,ilk once esim gitti gorusmeye,icine sindikten sonra ben basladim tedavi surecine,tabiki icine neresi sinerse orada karar kıl,ama ilk gorusmeye mutlaka gidim derim,yuzyuze gorusmek cok farkli.rabbim herkese nasip etsin,ben hayatim da ilkez kanda pozitifi gordum,bunun heyecani bile yetti bana,allahin izniyle kucagima da almayi nasip etsin ins

Rüya1245 senin hangi merkez acaba ben dondurmak istiyorum inş olmazda eğer negatif olursa ikinci bir şansımız olur sonuçda verdiğimiz miktarlar az değilk i bidaha gitmemiz çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…