Csnım FİRDEVS hocayı da tavsiye ederim ekip mükemmel ilgi Güleryüz mutlaka dikkate alınÇok teşekkürler canım
mucizeistiyorum daha cok erken ben delidolu yum biliyo sun belki benim yuzumden yaptin moralini bozma ne olur doktorum bile hadibe dedi valla cok erken internet ten baktim en erken kanda 7 île 9 cu gun cikiyo transferden sonraBeklemek en zoruymuş, dayanamadım dün 4. Günü idrarda baktım tek çizgi sabredemiyorum, kasıklarımda bazen batmalar oluyor, çok gazım var, test günün 22 haziranda geçmiyor zaman geçmiyor
CokmusKızlar Firdevs Hanımın klinığiyle gorüştüm konaklama dahil 5600 Euro diyolar dondurulmuş kalırsa 600 euroya donduruyorlarmış
HALİL İBRAHİM TEKİNİDE ARA ONDANDA FİYAT AL DONMUŞLARA PARA ALMIYORBenimde yumurta donasyonu kızlar pazarlık olmuyor yapabilcemiz bu diyorlar Bahçeciyle görüşcem bakalım hakkımıxda neresi hayırlısı ise orası olsun inş
Sizin pozitif mi ? Ucret ve dondurma islemi ne kadar ? Ikinci deneme icin ne istiyorlar acaba tesekkurlerSiddetlede tavsiye edebilirim.hemsireleride cok iyi,7/24 konusuyorum hep yanimda pozitif enerjilerini verdiler.allah razi olsun,vesile eden arkadasimdan ve drumdan
Canimsin benim ilk denemeydi,pozitif sonucum.rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ins.okudum fiyatlar cok pahali burda,bizim 5500 konaklama da icindeydi ,ben dr cok sevdim.dondurma konusuda uygundur,biz dondurmadik cunku.aklimiza gelmedi o heyecanla belkideSizin pozitif mi ? Ucret ve dondurma islemi ne kadar ? Ikinci deneme icin ne istiyorlar acaba tesekkurler
arkadasim ben ve mucuzeistiyorum bahçecide yaptirdik zehra hanima 10 haziranda transferimiz oldu allaha sukur ikimizde pozitif tavsiye ederimSizin pozitif mi ? Ucret ve dondurma islemi ne kadar ? Ikinci deneme icin ne istiyorlar acaba tesekkurler
gercekten tavsiye ediyorumBenimde yumurta donasyonu kızlar pazarlık olmuyor yapabilcemiz bu diyorlar Bahçeciyle görüşcem bakalım hakkımıxda neresi hayırlısı ise orası olsun inş
Merhaba arkadasim ben 5 ci gun transferi yaptim 5 ci gun kan testi sonucunu pozitifBlast embriyo ise anca 8. Gün salgılanır..3.gün ise daha da geç.4. Gün daha çok erken canım
kiz aycicegim oldu mucizeistiyorum dans mucisesi olduBencede mucizem bazen ikinci çizgi çıksa bile çatlatma iğnesinden olur.4 çok erken
İkiz mi senin ki:) maşallah 5 te çıktığına göre.. valla ben doktorun yalancısıyımMerhaba arkadasim ben 5 ci gun transferi yaptim 5 ci gun kan testi sonucunu pozitif
KIZLAR İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM RABBİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNarkadasim ben ve mucuzeistiyorum bahçecide yaptirdik zehra hanima 10 haziranda transferimiz oldu allaha sukur ikimizde pozitif tavsiye ederim
bilmiyorum arkadasim insallah hayirlisiyla olsunda doktor 22 sini beklememi soyluyorİkiz mi senin ki:) maşallah 5 te çıktığına göre.. valla ben doktorun yalancısıyım
Amin arkadasim ama test günüm 22 si doktor beklememi ve ozaman yapmami soyluyor cok erken hersey olabilirKIZLAR İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM RABBİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?