aradim kan kesildi ama buyuk bir parça dustu tekrar acile gittim ikiside yasiyo nedeni yok kanamanin doctor her hafta ultrasona girmem gerekiyor diyor bakalim zehra hanim istrahat edin dedidoktoru ara hemen durumunu anlat bakalım ne dicek.
kanı kesmek için iğne vericektir.
hemen ara zehra hnm
Insallah arkadasim hemsire bekliyorum ignemi vursun yatacagimAyakta durma bol bol istirat et inş biley olmaz Allah korusun dua edelim
aradim kan kesildi ama buyuk bir parça dustu tekrar acile gittim ikiside yasiyo nedeni yok kanamanin doctor her hafta ultrasona girmem gerekiyor diyor bakalim zehra hanim istrahat edin dedi
Senin hastaneye yatman gerek canım sabah akşam günde 2 kere progestan igne olman haftada 1 proloton igne olman gerekirdi. Ben 7 inci haftada 10 dk lık hafif bir kanama geçirdim ve acilen hastaneye gittim meğer diğer kesemin tutunma kanamasıymış Nasıl korktum anlatamam Dr ikiz müjdesini verdi ve kısa kanamadan dolayı beni 1 gece hastanede tuttu ve 1 ay rapor yazmıştı yatıp evde dinlenmiştim Allah razı olsun ondan.hayirli hap kulaniyorum dun gece acildeydim resm'en kirmizi kan bosaldi bakti laroche bebekler iyi ama kan pihtisi dusurursen kork dediler gece eve geldi koca bir kan pihtisi ne yapmaliyim kizlar lutfen
geçmiş olsun canım..bolc dinlenhayirli hap kulaniyorum dun gece acildeydim resm'en kirmizi kan bosaldi bakti laroche bebekler iyi ama kan pihtisi dusurursen kork dediler gece eve geldi koca bir kan pihtisi ne yapmaliyim kizlar lutfen
sagolun arkadaslar simdilik iyiyiz uzaniyorum bakalim hayirlisiylaohh sevindim cnm.
yat dinlen bir müddet
12 haftaya kadar çok ayaklanma..
Nasıl oldun canımbenim e2- progestron testi yaptırsaydın sorun varsa test sonuçlarında ilaç takviyesi yapabilirlerInsallah arkadasim hemsire bekliyorum ignemi vursun yatacagim
sagol arkadasim insallah gecer ben yurt disinda yim burda serum falanda yok hastaneye 3 aylik olmadan yatirmiyorlar duserse dussun yapiyorlar ben fransa dayimSenin hastaneye yatman gerek canım sabah akşam günde 2 kere progestan igne olman haftada 1 proloton igne olman gerekirdi. Ben 7 inci haftada 10 dk lık hafif bir kanama geçirdim ve acilen hastaneye gittim meğer diğer kesemin tutunma kanamasıymış Nasıl korktum anlatamam Dr ikiz müjdesini verdi ve kısa kanamadan dolayı beni 1 gece hastanede tuttu ve 1 ay rapor yazmıştı yatıp evde dinlenmiştim Allah razı olsun ondan.
benim progesteronum. 0.2 idi arkadasim transfer gunuArkadaşlar benden era testi cd56 testi istediler yaptırmadım bana inandırıcı gelmedi 2 yıl geçerliliği varmışta bilmem neymiş test sonucu normal gelebilirmişte neymiş yada testi tekrar yapın diye bir sonuçta gelebilirmiş bu testler için 5.000 istediler şakamı yapıyorlar anlamadım, 2 dondurulmuş emriyom var ikinci adetimi bekliyorum transferimi yaptırıcağım Allah ol derse olur, merak ettiğim birşey var ilk transfer günü hormon testlerine bakmışlardı normal deyip transferi yaptılar sizin transfer günü hormon testlerinize bakıldımı sonuç neydi, int. araştırdım progestron 1.50 altında çıkıp transferi iptal olan var dondurulup bşr sonkariki seferde transfer edilmiş benim transfer günü progestrom 0,25 miş normal dediler kafam çok karıştı transfer günü hormon değerlerinizi ve pozatif mi negatif mi yazarsanız çok sevinirim
Insallah arkadasim olur bu sefer dualarim seninleArkadaşlar benden era testi cd56 testi istediler yaptırmadım bana inandırıcı gelmedi 2 yıl geçerliliği varmışta bilmem neymiş test sonucu normal gelebilirmişte neymiş yada testi tekrar yapın diye bir sonuçta gelebilirmiş bu testler için 5.000 istediler şakamı yapıyorlar anlamadım, 2 dondurulmuş emriyom var ikinci adetimi bekliyorum transferimi yaptırıcağım Allah ol derse olur, merak ettiğim birşey var ilk transfer günü hormon testlerine bakmışlardı normal deyip transferi yaptılar sizin transfer günü hormon testlerinize bakıldımı sonuç neydi, int. araştırdım progestron 1.50 altında çıkıp transferi iptal olan var dondurulup bşr sonkariki seferde transfer edilmiş benim transfer günü progestrom 0,25 miş normal dediler kafam çok karıştı transfer günü hormon değerlerinizi ve pozatif mi negatif mi yazarsanız çok sevinirim
yok canim bakmiyorlar burda adet tende fazla kan geldi ultrason la sadece baktilar bisey yok gulegule dediler bu kan nerden deyince dusukte olabilir yerlesme kanamasida bilmiyoruz dediler hic bir kan tahlili yapmadilarNasıl oldun canımbenim e2- progestron testi yaptırsaydın sorun varsa test sonuçlarında ilaç takviyesi yapabilirler
Keşke annenin yanına gelseydin şu durumları atlatana kadar, sitres yapma sigaradan uzak dur canımyok canim bakmiyorlar burda adet tende fazla kan geldi ultrason la sadece baktilar bisey yok gulegule dediler bu kan nerden deyince dusukte olabilir yerlesme kanamasida bilmiyoruz dediler hic bir kan tahlili yapmadilar
Aminn inşallah, benimde dualarım seninleInsallah arkadasim olur bu sefer dualarim seninle
Kıbrıs kuralın kaydin olmadığı bir ülke, Türkiye’den baska kimseye legal sorumlulugu yok gibi ama Türkiye ile olan ilişkisi de menfaatler ayarlanarak dengelenmis. Örneğin kumar turkiyede yasak kibrista serbest, donasyon Türkiye’de yasak Kibrista serbest. Türkiye guya böylelikle kendini temize cikarip kendi tasvip etmediği şeylere Kibrista izin veriyor, kibris da bundan kar sagliyor. Karşılıklı menfaat yani. Bunun yansıra kayıt kuyut yok, nasıl denk gelirse. Tabi bu ingiliz hanimdan essek yukuyle para aldıkları icin riske etmenek adına kapali kapilar ardinda het usulsüzlugu yapmislar. Birçoğunuzun hemfikir olacagi gibi çoğunu ln ahlak adalet anlayışı yok.
Ama hic degilse bir parça gozdagi vermek adına hangi merkez olursa olsun, bakin ben çocuk digunca DNA yaptiracagim ona gore diye söylerseniz, belki merkez 'ya bunlar ilerde başarısı olmasın bize'' diye böyle gayri insani ve ahlaki olaylara girmekten cekinir.
geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşadım kocaman parçalar düşürdüm bir sürü kanamam oldu günlerce Allah a şükür bebegimi sağlıcakla kucagima aldım darısı senin başına. ilk iki gün sabah akşam prognex iğne daha sonra sadece akşamları 1 tane iğne yaptırdım yaklaşık 1.5 ay kadar yine ilaçlarıma devam ettim 1 ay sadece vc için ayaga kalktım sonrasında da doğuma kadar is yapmam yasaktı. Korkma stres yapma bol bol dua et moralini yüksek tutacak komik filmler izle Allah ın izni ile hiçbir şey olmaz inşallah.yok canim bakmiyorlar burda adet tende fazla kan geldi ultrason la sadece baktilar bisey yok gulegule dediler bu kan nerden deyince dusukte olabilir yerlesme kanamasida bilmiyoruz dediler hic bir kan tahlili yapmadilar
sagol arkadasim insallah gecer iyiyim simdilik evet 9 ay yatarsin dedi burdaki doctor da bakalim je sagolun birde bana diyebilseler bu kan nerden geliyor kimse bilmiyor nebicim doktorlar anlamadim bu arada seni kutlarim allah anali babali buyutsungeçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşadım kocaman parçalar düşürdüm bir sürü kanamam oldu günlerce Allah a şükür bebegimi sağlıcakla kucagima aldım darısı senin başına. ilk iki gün sabah akşam prognex iğne daha sonra sadece akşamları 1 tane iğne yaptırdım yaklaşık 1.5 ay kadar yine ilaçlarıma devam ettim 1 ay sadece vc için ayaga kalktım sonrasında da doğuma kadar is yapmam yasaktı. Korkma stres yapma bol bol dua et moralini yüksek tutacak komik filmler izle Allah ın izni ile hiçbir şey olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?