Cok gecmis olsun arkadasim,malesef yurtdisinda olmak bu anlamda bizim icin dezavantaj oluyor.Umarim bebislerimiz saglikli ve guclu olurlarda bizimle kalirlar.Sizde kan uyusmazligi varmi o da kanamaya neden olabilir.Kan uysmazligi varsa igne yapiyorlar bilgin olsunyok canim bakmiyorlar burda adet tende fazla kan geldi ultrason la sadece baktilar bisey yok gulegule dediler bu kan nerden deyince dusukte olabilir yerlesme kanamasida bilmiyoruz dediler hic bir kan tahlili yapmadilar
geçmiş olsun canım aynı şeyleri bende yaşadım kocaman parçalar düşürdüm bir sürü kanamam oldu günlerce Allah a şükür bebegimi sağlıcakla kucagima aldım darısı senin başına. ilk iki gün sabah akşam prognex iğne daha sonra sadece akşamları 1 tane iğne yaptırdım yaklaşık 1.5 ay kadar yine ilaçlarıma devam ettim 1 ay sadece vc için ayaga kalktım sonrasında da doğuma kadar is yapmam yasaktı. Korkma stres yapma bol bol dua et moralini yüksek tutacak komik filmler izle Allah ın izni ile hiçbir şey olmaz inşallah.
sagol arkadasim kan uyusmazligi derken ben + im esim - donor um de benim le ayni kanda s'en nerdesin?Cok gecmis olsun arkadasim,malesef yurtdisinda olmak bu anlamda bizim icin dezavantaj oluyor.Umarim bebislerimiz saglikli ve guclu olurlarda bizimle kalirlar.Sizde kan uyusmazligi varmi o da kanamaya neden olabilir.Kan uysmazligi varsa igne yapiyorlar bilgin olsun
Firdevs hanimdi maleseff dondurulmusum yoktu benle birlikte giden arkadasin oldu benim olmadiSenin hangi merkezdi lezita çok üzüldüm dondurulmuş varmı
Boğazını 4 saata bir gargara yap bitkisel spreyler vur mesela türkiyede propoli sprey gibiKızlar hamileyken grip cokk korku bogazim aciyor klimalar carpdi
aycicegim cok gecmis olsun uzan sogukta kalma soguk icme optumKızlar hamileyken grip cokk korku bogazim aciyor klimalar carpdi
Gecmis olsun..tuzlu su hazirlayip burun deliklerinden burnunuzun icine damlatin yatarak..genzine akip gitsin..cay kasigi ile yapabilirsiniz..cok etkili ve dogal yontemdir..bir de kaynamis suyu cay gibi icebilirsin cay sicakliginda yakmayacal sekilde..o da bogazi rahatlatirKızlar hamileyken grip cokk korku bogazim aciyor klimalar carpdi
evet hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz arkadasim canimKızlar farkına varmadan burda biri birimize abla kardeş olduk-)
Allahım hepimizi muradımıza erdirsin
Bende firdevs hanıma gidicem sizde yumurta danosyonumuydu neden olmadı nezamn gittiniz allah yardım etsin hepimizeFirdevs hanimdi maleseff dondurulmusum yoktu benle birlikte giden arkadasin oldu benim olmadi
tessekurler bugun iyiyim kanamam durdu simdilik butun gun yatiyorum zaten enerji diye hicbirsey kalmamis vucudumda zormus hamilelik arkadasim sagol sen nasilsin ?Canım78 bugün nasılsın inş iyisindir merak ettim
Sen pozitifsen problem yoktur.Kadin negatif erkek de pozitif oldugu zaman problem olabiliyor kanama olunca igne yapiyorlar,kanama olmazsa 26 haftada igne kesin yapiyorlar.Bende asiri koku hassasiyeti ve bulanti basladi umarim cok surmez gercekten kotuymus.sagol arkadasim kan uyusmazligi derken ben + im esim - donor um de benim le ayni kanda s'en nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?