- 8 Haziran 2016
- 129
- 196
- 23
- 50
Geçmiş olsun moralini bozma strese girme istirahat etKızlar kanama başladı ıgne vuruldum yatıyorum cok moralım bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun moralini bozma strese girme istirahat etKızlar kanama başladı ıgne vuruldum yatıyorum cok moralım bozuldu
ay evet dogru diyosun zazacigim kan tahlili onu unuttumŞUAN ULTRASONA GİRMENİN BİR ANLAMI YOK KESEDEN BAŞKA BİR ŞEY DEMİYCEKLER
KANDA BETA HCG YE BAKTIRSA 2 GÜNDE BİR ONDAN RAHAT OLA BİLİR
ARTIŞINI GÖREREK
YADA HİÇ STRES YAPMADAN DİNLENSİN KALP ATIŞLARINA GİTSİN 1 HAFTA SONRA
Neden kalktınki ultrasona efecim zaten dün ordan çıkmıştın belkide vajinal kontrolden kanama dahada artıKızlar sabah ultrasona gırdık kese saglamdı.ama sımdı kanama yıne kırmızıya dondu ve cogaldı.
Merhaba zazacigim belki benim yuzumden efecim gitti ultrason à ama senin dediginde dogru insallah iyidir bebisi ben simdiye kadar hamileligimin 3cu haftasindan beri 10 veya 15 kez altan ultrason à girdim kanama ondan degil korkNeden kalktınki ultrasona efecim zaten dün ordan çıkmıştın belkide vajinal kontrolden kanama dahada artı
Uzan dinlen kuzum
Kendinde rahat ol bebişte rahat olsun
ÜZME KENDİNİ CANIM SENİN SUÇUN YOK SEN ZATEN HAFTADA BİR GİDİYORDUN AMA EFE BİR HAFTADA İKİ DEFA GİTTİ ONUNÇİN SÖYLENDİM ONAMerhaba zazacigim belki benim yuzumden efecim gitti ultrason à ama senin dediginde dogru insallah iyidir bebisi ben simdiye kadar hamileligimin 3cu haftasindan beri 10 veya 15 kez altan ultrason à girdim kanama ondan degil kork
bazi kadinlar kanama olurmus doktor dedi 11 ci haftamdayim hala altan bakiyorlar cunku usten bir bebis gozukuyo altan bakinca ikincisi de gozukuyor cunku 2 cisi sirtimda birincisinide karin da tasiyorum neyse uzulmiyelim allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım sen uzulme bendayanamazdım zaten.dr un bırı ustten baktı zaten.bırı dıyor myom var bende o kanama yapıyor bırı dıyor alakası yok.kesede sıkıntı yok cok sukur.ıgneye gectım ama bazen kahverengı bazen kırmızı oluyor kanama.pazaretesıyı beklıcez.rabbım can versın inş.hepımıze yardım etsın sagolMerhaba zazacigim belki benim yuzumden efecim gitti ultrason à ama senin dediginde dogru insallah iyidir bebisi ben simdiye kadar hamileligimin 3cu haftasindan beri 10 veya 15 kez altan ultrason à girdim kanama ondan degil kork
bazi kadinlar kanama olurmus doktor dedi 11 ci haftamdayim hala altan bakiyorlar cunku usten bir bebis gozukuyo altan bakinca ikincisi de gozukuyor cunku 2 cisi sirtimda birincisinide karin da tasiyorum neyse uzulmiyelim allah hepimizin yardimcisi olsun
Sgol zazam allah hepımızın yradımcısı olsunÜZME KENDİNİ CANIM SENİN SUÇUN YOK SEN ZATEN HAFTADA BİR GİDİYORDUN AMA EFE BİR HAFTADA İKİ DEFA GİTTİ ONUNÇİN SÖYLENDİM ONA
DUALARIMIZ SİZİNLEDİR ARKADAŞLARIM
İNŞALLAH EFENİN BEBİŞİNİN KALP ATIŞLARINI KUTLUYACAĞIZ BURDA SENİN BEBİŞLERİNİNDE DOĞMASINI
efenaz cigim zazanin dedigi gibi kanda baktir eger 2gunde bir artiyorsa sorun yokCanım sen uzulme bendayanamazdım zaten.dr un bırı ustten baktı zaten.bırı dıyor myom var bende o kanama yapıyor bırı dıyor alakası yok.kesede sıkıntı yok cok sukur.ıgneye gectım ama bazen kahverengı bazen kırmızı oluyor kanama.pazaretesıyı beklıcez.rabbım can versın inş.hepımıze yardım etsın sagol
Arkadasim çok üzüldüm gerçekten, insallah idrarda negatifken kanda pozitif görmüşsündür, bizde böyle üzüldüğümüzle kaliriz. Ne desem boş, tesellisi çok zor biliyorum..Transferimin 8. Günü ve idrarda negatifsonlanan gebeligimde idrarda pozitifi görmüştüm. Ne zaman bitecek bu uğursuzluk
![]()
liliycigim ben transferden hemen sonra havuc suyu ictim ve 2 saat yataktan cikmadim sonra hic dikkat etmedim ucaga bindim 4 saat sonra ve ertesi gunde ucaga bindim hic yatmadim tabiki kanama larinm başlayan à kadar insallah olur seninkide dualarim seninle arkadasimArkadaşlar selam. Yarın transferim var bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Neler yemeliyim neler içmeliyim?Çok heyecanlıyım ve korkuyorum ,ilk defa transfer olacak. Nelere dikkat etmem gerekir?
Canim benim seni merak ediyordum.oh inşallah olacak inanıyorum.ama kanama niye bence acele etmeden tam emin şekilde dene.eger bir küçük acaba bile olsa 1 ay ertele.dualarim seninle.Slm canlar, acil cevap verirseniz sevinirim haziran ayında kimyasal gebelik yaşamıştım biliyorsunuz, bu ay donmuşlarla denicez bütün prosüdürler aynı adetin 2. Günü ilaçlara başladım farklı olarak haftada bir serum tedavisi oluyorum geçen hafta rahim kalınlığı 7 mm di yarın en son tekrar rahim kalınlığına bakılıcak ve Allah izin verirse bu hafta transfer olucak ama az önce kasıklarımda ağrı başladı ve kahverengi akıntım oldu 7-8 damla sizdede oldumu, bu benim 3 donasyonum ve daha öncede 1 kere normal kendi yumurtamdan denenmişti hiç bir tedavimde böyle ara kanama yaşamadım acaba iptal mi olucak
Geç olsun güç olmasın canimm benimCanım işlem iptal edildi rahim dökülmeye başlamış incelmiş herşeyi sil baştan off
Taze havuç suyuArkadaşlar selam. Yarın transferim var bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Neler yemeliyim neler içmeliyim?Çok heyecanlıyım ve korkuyorum ,ilk defa transfer olacak. Nelere dikkat etmem gerekir?
benim secimim zehra hanim da oldu bahceci allaha sukur hamileyim arkadasim tavsiye ederim internetten bulabilirsinkızlar merhaba ben 8 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. eşim azopermi bir kaç defa tese oldu ama hiç canlı sperm bulunamadı bende defalarca boşu boşuna ilaç aldım. her gittiğim doktor bana donasyon önerdi ama biz yılmadan denedik ama artık pes etmek zorunda kaldık. donasyon düşünüyoruz ama nereye gitmeliyiz nerde başlamalıyız hiç bir bilgimiz yok nolur bize yardımcı olurmusunuz?