Merhaba arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı olsun bebişlerinize kavuşun inşallah en kısa sürede .
Ben biraz kendimden bahsedenim , 43 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve iki yıldır bebek için uğraşıyoruz . Maalesef rahim kanallarıma bakılmadan üç aşılama yapıldı negatif sonuç oldu . Hsg ve laporoskopi sonucu her iki tüpümün kapalı olduğunu öğrendim laporoskopide açılmadı .
Mayıs ayında tüp bebek tadavisine başladık mayıs ayında 3 yumurta vardı bir tanesi gelişti ve 8 , gün Erkenden çatladı ve diğer yumurtalardan biri kist oldu , iki ay kist için ilaç içtim şimdi kist gitti fakat Fhs 28 ,36 çıktı , doktorum donosyon yumurta önerdi bu durum beni çok üzdü hiç beklemiyordum bu durumu . Fsh yüksek ama iki tane yumurta var bunları deneyelim dedi ve üç gündür hormon iğneleri kullanıyorum .
Aslında sizlere sormak istediğim siz bu donosyon yumurta olayını nasıl kabullendiniz ? psikolojik olarak neler hissettiniz ? , sonuçta bu yumurta başka bir kadına ait bu duygu ile nasıl başa çıktınız . Doktorum bana bunu söylediğinde direk hayır deyip konuyu kapattım . Eşime bahsettim o bu konuya sıcak bakıyor ama ben kabullenemiyorum , Taşıyıcı anne gibi hissettim bu duyguyu o nedenle kabullenmiyorum . Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim .
Yarın kontrolüm var eğerdi yumurtalarda gelişme yoksa tedavi iptal edilecek , ben başka bir doktorada gidip tekrar fhs ile ilgili neler yapabiliriz onu görüşmeye gidicem , benim doktorum fhs düşmez dedi ama ben emin olamadım kafam çok karışık.