- 6 Nisan 2017
- 511
- 572
- 23
hayirli olsun arkadasimKızlar yarin sabah transferim var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun arkadasimKızlar yarin sabah transferim var :))
Dogruuukızlar transferim ctesi yapılmıştı bu sabah predictor early yaptım ikinci çizgi çıktı sizce doğru mudur?
Yumurta donasyonu yaptirdik. İlk gittigimizde hic embriyo olusmadi dediler. Gidin butun masraflarinizi karsiliycaz baska donorle calisacagiz dediler. Tamam dedik esimin spermi 180 milyon du o zamanda. Sonra ikinci kez gittik kac embriyo oldu dedik sayi soylemediler bununla strese girmeyin dediler. İki tane aa kalite transfer ettik dediler birde resim verdiler. Neyseki tutundu ama 9. Haftada kalbi durdu alindi aradan 6 ay gecti konustuk dondurulmuslarla tekrar deneyecegiz dedik tamam dediler ilaclar vesayre tranfer zamani gittik. Ben dedim ki biz kardes cok istiyoruz en az 3 tane olsun dedik tamam sorun yok dediler. İkinci transferim yapildi dr geldi bilgi vermeye 1 tane bb kalite 1 tane cc kkalite embriyo transfer ettik dediler gayet basarili hayirli haberlerini bekliyoruz dediler. Kac tane kaldi dondurulacak dedigimiz e hic kalmadi 4 tane embriyo olustu ikisini ilk transferde ikisini de simdi kullandik dediler. O zamanda basladi huzursuzluk kandirilmislik. Birde ogrendik ki ikinci transferimdeki embriyolaron kalitesi kotu olmasina ragmen iyi dediler. Neeyse dedim bekleyelim bakalim insallah tutunur ama beynimi kemiriyor kandirilmis olmam. Ne yani 180 milyon spermden ve sozde toplanan 14 yumurtadan dollene dollene 4 embriyo olusmus. O kadar para 4500 euro nolacak simdi . test gunu ogrendim pozzitif ama degerler duzenli artmiyor kese yamuk. Hangi tup bebek merkezine sorsam o kalitede embriyo tutunmaz cevabi aliyorum psikoloji allak bullak o da gelismedigi icin kendiliginden dustu. Utanmadan birde beni arayip ikinciyi denemeye gelin size 4000 euro yapariz demzler mi kan beynime vurdu benim artik size guvenim kalir mi. Madem 10 tane kaliteli yumurta sozu veriyorsun olusa olusa 4 tane mi olusur. Paramizdan rezil olduk. Ustune psikoloji bozuklugu hayal kirikligi. Bana dondurulmuslari deneyevegim dedigimde iki tane kalan var 1500 euro buna vereceginize indirim yapali! Yeni donorle deneyelim deselerdi olmazmiydi. Allah hepsinin belasini versin. Baska zehra onat sekerci doktorun ve ozlem hemsirenin. Bedava deneyelim deseler bile guvenim yok baskasinin embriyosunu kullanamayacaklarini nerden bileyim
Malesefki oyleler ve bunu her sekilde kanitlarim. Zehra hanim ilgili olabilir eeveet oyle ilgili de zaten. Ama merkez kaliteli degil. Onlar donor havuzundan yani dondurulmus yumirta veya sperm kullaniyor.. Normal bir bayan tup bebek yapmak istese 18 den fazla yumurta olur. Bunlar 12-14 yumurta cikariyor. Madem saglikli yumurta spermde de sorun yok nasil 4 embriyo olusur. Bunun bir acikmlamasi yok onlarda. Ben onlara tedaviye baslamadan dedim ben en az uc kere denemek istiyorum uc kardes olsun istiyorum dedim. Tamam sorun yok. 10 kaliteli yumurta sozunu veriyoruz zaten dediler. Nerde hani 10 kaliteli yumurta.Yanlız şu an sokdayim bahsettiğiniz bahçeci zehra hanım çünkü evet ben pozitif aldım ama alan çok almayandanda böyle bir yorum görmedim.gercekden şaşırdım ben çok memnun kaldım evet embriyo sayısında birtakım değişiklikler oluyor bizimde soru oluyor ama işlerinde iyiler diye dusunuyorum.maddi konuda tavizkar değiller bu gerçek.ben ve bir çok arkadaşım sonu dan ötürü memnun ayrıldık.dilerim bu son talihsizligin olur ve bebislerinr kavuştursun arkadaşım.
arkadasim bence kotuleme bende bahceci de yaptirdim zehra hanim à bize 12 yumurta cikmisti 11 tanesi dollendi 6 tanesi de 5 ci gune gitti 2 tane transfer yaptik geriye kalan 4 tanesi donduruldu ve ikizlere hamileyim allaha cok cok sukur bence baska sorunlar olabilir altinda bu arada benim bir kiz arkadasim kendi yumurtalariyla tup bebek yaptirdi 10 yumurtasi cikti sadec4 tanesi dollendi 1 tane 5 ci gune gittiMalesefki oyleler ve bunu her sekilde kanitlarim. Zehra hanim ilgili olabilir eeveet oyle ilgili de zaten. Ama merkez kaliteli degil. Onlar donor havuzundan yani dondurulmus yumirta veya sperm kullaniyor.. Normal bir bayan tup bebek yapmak istese 18 den fazla yumurta olur. Bunlar 12-14 yumurta cikariyor. Madem saglikli yumurta spermde de sorun yok nasil 4 embriyo olusur. Bunun bir acikmlamasi yok onlarda. Ben onlara tedaviye baslamadan dedim ben en az uc kere denemek istiyorum uc kardes olsun istiyorum dedim. Tamam sorun yok. 10 kaliteli yumurta sozunu veriyoruz zaten dediler. Nerde hani 10 kaliteli yumurta.
Amin arkadasim insallah guzel habetlerini duyariz hayirli olsunTransferim yapildi bir saat once :) dinleniyorum kizlar 2 tane a kalite yerleştirildi 3 tane de dondurduk :) cok heyecanliyim allah isteyen herkese versin insallah guzel haberler veririm bende size :)
Hayirli olsun. Hangi merkezde?Transferim yapildi bir saat once :) dinleniyorum kizlar 2 tane a kalite yerleştirildi 3 tane de dondurduk :) cok heyecanliyim allah isteyen herkese versin insallah guzel haberler veririm bende size :)
Sagol canim bir de persembe olsa ve kesin deseler :)Hayırlı olsun lillycim ne güzel arka arkaya geliyor güzel haberler:):)
hamilesin ikiz hayirli olsunKan tahlilim 90 cikti kizlar 7. Gunum bugun
benim 5ci gunu 30 7 ci gunu 128 di bence ikizKan tahlilim 90 cikti kizlar 7. Gunum bugun
Ayyy inanamiyorummm halaa :))hamilesin ikiz hayirli olsun
Canim sen keseyi ne zaman gordun.benim 5ci gunu 30 7 ci gunu 128 di bence ikiz
benim keseyi galiba 4 haftalik ken gordumCanim sen keseyi ne zaman gordun.
daha dogrusu hcg 5000 oluncaCanim sen keseyi ne zaman gordun.
baktim takvimime transferin 17 ci gunu gordum ama ikizCanim sen keseyi ne zaman gordun.