• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.
canım inşallah dondurulmuşlarınla olur.üzülme desem de biliyorum mümkün değil. ben ilk defa böyle bi tedavi olmama rağmen psikolojim çok tuhaf. Çok zor bir süreç.İnşallah Allah hepimize nasip eder.

Arkadaslar benim donasyon sonucum negatif cikti.Şoktayiz agladik sizladik ama elden ne gelir cok paralar harcadik eşim hala inanamiyor.buradan guzel haberler alınca seviniyoruz Allahim hepimizide mujdeli haberler versin.Hitte denedik dondurulmuslarim var ama aciklama olarak sadece şanssızlık dendi her sey guzel olsada olmayinca olmuyor hayirlisi degilmis.Amacim sizleri uzmek degil ama paylasacagim kimsede yok kusura bakmayin.Anne olacagima hala inaniyorum yaş 43 olsada.
Yine deneyip guzel ve hayirli sonuc alirsiniz insallah..

Seninle aynı yaştayız. O yüzden belki hissettiklerini daha bir içimde hissettim . Ben de yakın zamanda Hit'e gideceğim. Umarım sen de 2. denemeni yaparsın ve aynı dönem biribirimize müjde veririz .

Bende inanmiyordum arkadasim insallah seninde guzel haberlerini duyariz uzulme donmuslarin la hamile kalirsin insallah

Arkadaşlar mrb, tedavi sürecinde choriomon 5000 ilacını kullanan oldu mu? İnternetten baktım bu ilaç için çatlatma iğnesi deniyor, adet olamayanlarda yumurta nakli zamanında bu ilacı kullanan var mı?

Arkadaşlar mrb, tedavi sürecinde choriomon 5000 ilacını kullanan oldu mu? İnternetten baktım bu ilaç için çatlatma iğnesi deniyor, adet olamayanlarda yumurta nakli zamanında bu ilacı kullanan var mı?
Merhaba arkadaşım korionik gonadotropin hormonudu bu ilaç normalde bizim hipofiz bezemiz onu yumurta çatlamadan 36 saat önce kana atıyor ve ovulyasyon baş veriyor,hamile kadınlarda embriyonun kana salgıladığı hormondu,vede bazı merkezlerde tüp bebek tedavisinde transfer sonrası her 3 günde vuruyorlar vücudun progesteron salgılamasına yardım eder

Merhaba arkadaşım korionik gonadotropin hormonudu bu ilaç normalde bizim hipofiz bezemiz onu yumurta çatlamadan 36 saat önce kana atıyor ve ovulyasyon baş veriyor,hamile kadınlarda embriyonun kana salgıladığı hormondu,vede bazı merkezlerde tüp bebek tedavisinde transfer sonrası her 3 günde vuruyorlar vücudun progesteron salgılamasına yardım eder
Teşekkür ederim arkadaşım.

Ben Berk Angüne yaptırdım işlemimi gerçekten çok ilgililer az önce sonucu öğrenmek için aradılar ilk yaptırdığım yer bir kere bile aramamıştı çok kararsızdım ama iyki Dünya tüpe gitmişim
hayırlı olsun canım.. ben de Berk Bey'de yaptırdım ama olumsuz sonuç aldım maalesef.. İnşallah hayırlısı ile büyür bebişin ve kucağına sağlıkla alırsın inşallah..

Hayırlısı olsun arkadaşım.. benim de ilk denemede negatif idi. demek ki vakti zamanı değilmiş dedik biz de..Allah sağlık versin en önemlisi o.. Tekrar denersin inşallah bu sefer herşey yolunda gider..

kızlar ben tedaviye başladım ilaçları kullanıyorum burda istanbulda takip edecek doktorum yumurta toplamada yapmam gereken birşey varmı

Back
X