Kızlar bugün test günüm :) 437 çıktı sanırım artık sevinebilirim. En kısa zamanda hepimizin kucaklarımız dolsun inşallah
Canim tebrik ediyorum cok guzel bir sonuç Allah kucaginada almak nasip etsin. Transferden sonra e2 p4 kan tahliline baktilarmi senin estrofem ve fitil kacar tane kullandın transfer sonrasi

Canim tebrik ediyorum cok guzel bir sonuç Allah kucaginada almak nasip etsin. Transferden sonra e2 p4 kan tahliline baktilarmi senin estrofem ve fitil kacar tane kullandın transfer sonrasi
Yok transfer sonrasi bakilmadi.
Ben progestan 50mg x 2 ampul ( transferden 5 gun once basladi)
Estrofem sabah 2 aksam 2
Prednol 2
Benexol 1
Estrofem 1
Omega3 1
Devit3
Clexana 1 kez
Corasprin
Bunlari aldim canim hala da devam ediyorum hepsine

Gitmedim daha pazartesi gitcem inş bebişleri görebiliriz sen nezaman gitceksin ikinci tahlilim 1085 çıktı bakalım inş herşey yolundadır
Guldamla Allah bebislerini kucağına almak nasip etsin senin kacinci gun embriyosu idi kac tane transfer edildi.sana e2 ve p4 testleri istendimi transfer sonrasi

Merhaba bende 38 yaşında evlendim 3 kez kendi yumurtalarimla tüp bebek denedim hepsi negatifle sonuçlandı donasyonuda iki kez denedim birincide dış gebelik oldu ikincisinde pozitif oldu şu an 9 haftalık hamileyim 43 yaşındayım umarım size fikir konusunda yardımcı olabilmişimdir

Benimle aynı yaştaki başarılı tedaviler insana umut veriyor. Çok teşekkürler. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rahminizde herhangi bir sıkıntı var mıydı? Endometrium vs? Bir de hangi merkezde gördünüz tedavinizi?

Yok transfer sonrasi bakilmadi.
Ben progestan 50mg x 2 ampul ( transferden 5 gun once basladi)
Estrofem sabah 2 aksam 2
Prednol 2
Benexol 1
Estrofem 1
Omega3 1
Devit3
Clexana 1 kez
Corasprin
Bunlari aldim canim hala da devam ediyorum hepsine

yok yok valla :)
ahh o iğneler yokmu ahh o iğneler : )
zehra hnm jel veriyor diye biliyordum!

Kizlar ben bugun dayanamadim bu prodictor early test taptim c.tesi günü transfer yapmıştım bugün 5. Gunum oluyor tek tek çizgi cikti sizce doğruluk payi ne kadardir moralimi bozmak istemiyorum ama

Kizlar ben bugun dayanamadim bu prodictor early test taptim c.tesi günü transfer yapmıştım bugün 5. Gunum oluyor tek tek çizgi cikti sizce doğruluk payi ne kadardir moralimi bozmak istemiyorum ama

Allah razı olsun arkadaşım üç tane 5.gün embriyosu transfer oldum benden hiç tahlil istemediler ayrıca ilaçç olarakda estroferm günde üç defa crinone jel iki defa günde bir tanede folik asit alıyorum iğne vermedi bana doktorum bu sefer

Merhabalar ben uzun uğraşlar sonucu bir evlat sahibi oldum tabi tüp Bebek ve Allah'ın izniyle üçüncü denemede son denemede o kadar umutsuzdum ki donasyon bile düşünmüştüm hem de tedavi olurken şimdi yavruma kardeş istiyorum bu ay tedavim yarım kaldı yumurtalar gelişmedi yaşım da ilerledi bazen aklıma geliyor Kıbrıs'a gideyim diye ama sonra vazgeçiyorum buna da şükür diyorum eşim de sıcak bakmıyor ne yapayım bilemiyorum bu defteri kapatsam mı acaba

Canim bence erken gibi takma kafana sonra tekrar test yaparsın insallah guzel haberler veteceksin bizlere birde testi sabah uyanınca yapacaksın bilgin olsun

bir tane kendinden olna bir çocuğun var ise donasyonu tavsiye etmem.
normal tüp bebek dene olmazsada ne güzel yawrun var oda yeterli.
biz şu an o 1 tane için savaş veriyoruz cnm öle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…