Kizlar ben bugun dayanamadim bu prodictor early test taptim c.tesi günü transfer yapmıştım bugün 5. Gunum oluyor tek tek çizgi cikti sizce doğruluk payi ne kadardir moralimi bozmak istemiyorum ama
Bana iğne verdi canım hala devam ediyorum sorma mahvetti iğneler. Ben biraz kiloluyumyok yok valla :)
ahh o iğneler yokmu ahh o iğneler : )
zehra hnm jel veriyor diye biliyordum!
Bana iğne verdi canım hala devam ediyorum sorma mahvetti iğneler. Ben biraz kiloluyumondan da bana iğne vermiş olabilir
Ya insan dayanamiyor yoksa gercekten 5. Gün erken ve kan testini beklemem gerek kesin sonuc icin biliyorum ama insan heyecan yapiyor dayanamiyor işte maalesefbence 5. gün çok erken.
çok ekstrem kişilerde 5. günde çıkıyor sakın kıyaslama yapma.
panikde yapma tam gününde git kan ver derim.
bu idrar testleri her zaman doğru olmuyor sadece moral bozukluğu
Arkadaşım moralini bozma bnde çok üzüldüm senin adınailkkez denedigim tüp bebek deneyimimin bugün negatif olduğunu ögrendim.Hayaller yıkıldı.
Canim uzme kendini desem de mumkun degil biliyorum. Ama pes etme cok zor yollardan geciyoruz gercektn umarim bir gun hepimiz kavusuruz bebeklerimizeilkkez denedigim tüp bebek deneyimimin bugün negatif olduğunu ögrendim.Hayaller yıkıldı.
ilkkez denedigim tüp bebek deneyimimin bugün negatif olduğunu ögrendim.Hayaller yıkıldı.
üzüntünü anlayabiliyorum 2.cisinde umarım olurilkkez denedigim tüp bebek deneyimimin bugün negatif olduğunu ögrendim.Hayaller yıkıldı.
kendi yumurtamdi düsük amh işte.
Yakindogu üniversitesi hastanesi cok iyi.Hem dr lar üniverditede hoca ve insana bankamatik olarak bakmiyo daha uygun fiyat ve insan oldugumuzun bilincindeler.2. tedavim kesim orasi.merhb kızlar bende yumurta kalitesizliği var transfer olamadım eylülde aşılama deneyip olmazsa donasyon yaptırmak istiyorum önereceğiniz bir merkez var mı ? fiyatlar nasıl ?
38 yasindayim amh 0.35.sizin kacBenim de yumurtalarım sağlıksız. Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Anlıyorum seni. Sanırım bizim için çözüm artık yumurta donasyonu. Yaşın kaç?
tesekkur ederim.Canim uzme kendini desem de mumkun degil biliyorum. Ama pes etme cok zor yollardan geciyoruz gercektn umarim bir gun hepimiz kavusuruz bebeklerimize
fiyatlar nasıl kalacak yer ayarlıyor mu hastaneYakindogu üniversitesi hastanesi cok iyi.Hem dr lar üniverditede hoca ve insana bankamatik olarak bakmiyo daha uygun fiyat ve insan oldugumuzun bilincindeler.2. tedavim kesim orasi.
tesekkur ederim burada vermem gereken karar dusuk ihtimal kendi yumurtamla mi tekrar deniyim yoksa yumurta donasyonuyla mi.Ama biz zaten sprem donasyon hastasiyiz.Yani emriyo donasyon
38 yasindayim amh 0.35.sizin kac
Benim artık amh'ıma bakılmadı bile son tedavide. Yumurtaların gelişimini takip ettiler. Olmuyor. Sağlıksızlar. Yaşım 43 benim
arastirma üniversitesi hastanesi oldugunda fiyatlari uygun .msj yazdim sizefiyatlar nasıl kalacak yer ayarlıyor mu hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?