Kizlar ben bugun dayanamadim bu prodictor early test taptim c.tesi günü transfer yapmıştım bugün 5. Gunum oluyor tek tek çizgi cikti sizce doğruluk payi ne kadardir moralimi bozmak istemiyorum ama

bence 5. gün çok erken.
çok ekstrem kişilerde 5. günde çıkıyor sakın kıyaslama yapma.
panikde yapma tam gününde git kan ver derim.
bu idrar testleri her zaman doğru olmuyor sadece moral bozukluğu

yok yok valla :)
ahh o iğneler yokmu ahh o iğneler : )
zehra hnm jel veriyor diye biliyordum!
Bana iğne verdi canım hala devam ediyorum sorma mahvetti iğneler. Ben biraz kiloluyum ondan da bana iğne vermiş olabilir

Bana iğne verdi canım hala devam ediyorum sorma mahvetti iğneler. Ben biraz kiloluyum ondan da bana iğne vermiş olabilir

bu zamana kadar bende hep iğne kullandım.
bilirim sıkıntılarını :)
bakalım bu sefer ne vericek okuduğum kadarıyla hep jel veriyorlardı bende şaşrdım hatta
ilk defa sende iğne okudum ondan sordum.
tabiki içim jelden yana benmde bu sefer ama iğne en iyisiymiş tutunma için

bence 5. gün çok erken.
çok ekstrem kişilerde 5. günde çıkıyor sakın kıyaslama yapma.
panikde yapma tam gününde git kan ver derim.
bu idrar testleri her zaman doğru olmuyor sadece moral bozukluğu
Ya insan dayanamiyor yoksa gercekten 5. Gün erken ve kan testini beklemem gerek kesin sonuc icin biliyorum ama insan heyecan yapiyor dayanamiyor işte maalesef

merhb kızlar bende yumurta kalitesizliği var transfer olamadım eylülde aşılama deneyip olmazsa donasyon yaptırmak istiyorum önereceğiniz bir merkez var mı ? fiyatlar nasıl ?

tesekkur ederim burada vermem gereken karar dusuk ihtimal kendi yumurtamla mi tekrar deniyim yoksa yumurta donasyonuyla mi.Ama biz zaten sprem donasyon hastasiyiz.Yani emriyo donasyon oluyo

merhb kızlar bende yumurta kalitesizliği var transfer olamadım eylülde aşılama deneyip olmazsa donasyon yaptırmak istiyorum önereceğiniz bir merkez var mı ? fiyatlar nasıl ?
Yakindogu üniversitesi hastanesi cok iyi.Hem dr lar üniverditede hoca ve insana bankamatik olarak bakmiyo daha uygun fiyat ve insan oldugumuzun bilincindeler.2. tedavim kesim orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…