- 26 Temmuz 2017
- 211
- 325
- 53
- 36
Şimdi kapi komşumun hamile olduğunu ogrendim duvarlarimiz bile ortak bitisik yani hemde kimden biliyormusunuz 2.5 yasindaki cocugundan ve şaşırdım sonra duşundümku neden sakladı neden soylemedi hic 3 aylik olmuş bile acaba benim çocuğum yok diyemi üzülürüm diyemi kiskanirim diyemi bilemiyorum. İcim agladi gozlerimden yaşlar del gibi oldu üzüldüm acikcası Allah bizlerede nasip etsin dedim cok sevindim dedim baska bir sey diyemedim bunlari bu saatte neden yazdim anlatacak paylaşacak kimsem yok cunku cok cabaladim cok yoruldum artik yaşta geçiyor neyse cok uzun yazdim size iyi guzel geceler bana sabahlar olmaz artik
Takma kafana arkadaşım, ben de etrafımda cogu kişinin akraba ya da yakin arkadaş hep 3. Ay ya da 4. Ayında öğrendim. Aynı zamanda senin gibi çok samimi olduğumuz kapı komsumunkini de 3. Ayında öğrendim, kiminde kırıldım, alındım ama onlara da hak vermiyor değilim, biliyorsun ilk 3 ay riskli döneme giriyor, risk geçmeden bildirmek istemiyor olabilirler. Ben de Allahım izin verir de pozitif haberi alırsam burada sadece sizlerle paylaşacağım, etrafımdaki herkes 14 haftalık olduğunda öğrenecek. Sen de kafana takip üzme kendini lütfenŞimdi kapi komşumun hamile olduğunu ogrendim duvarlarimiz bile ortak bitisik yani hemde kimden biliyormusunuz 2.5 yasindaki cocugundan ve şaşırdım sonra duşundümku neden sakladı neden soylemedi hic 3 aylik olmuş bile acaba benim çocuğum yok diyemi üzülürüm diyemi kiskanirim diyemi bilemiyorum. İcim agladi gozlerimden yaşlar del gibi oldu üzüldüm acikcası Allah bizlerede nasip etsin dedim cok sevindim dedim baska bir sey diyemedim bunlari bu saatte neden yazdim anlatacak paylaşacak kimsem yok cunku cok cabaladim cok yoruldum artik yaşta geçiyor neyse cok uzun yazdim size iyi guzel geceler bana sabahlar olmaz artik
Bizi bizden başka kimse anlayamaz üzülmeyin D Darksun arkadaşımızın dediğine katılıyorum riskli diye söylemiştir umarım en kısa zamanda bizlerde kavuşuruzŞimdi kapi komşumun hamile olduğunu ogrendim duvarlarimiz bile ortak bitisik yani hemde kimden biliyormusunuz 2.5 yasindaki cocugundan ve şaşırdım sonra duşundümku neden sakladı neden soylemedi hic 3 aylik olmuş bile acaba benim çocuğum yok diyemi üzülürüm diyemi kiskanirim diyemi bilemiyorum. İcim agladi gozlerimden yaşlar del gibi oldu üzüldüm acikcası Allah bizlerede nasip etsin dedim cok sevindim dedim baska bir sey diyemedim bunlari bu saatte neden yazdim anlatacak paylaşacak kimsem yok cunku cok cabaladim cok yoruldum artik yaşta geçiyor neyse cok uzun yazdim size iyi guzel geceler bana sabahlar olmaz artik
Sana birşey söyleyeyim mi arkadaşım çok değil geçen sene ablam ikinciye hamile kaldı ve beni dışarda yemeğe çağırdılar bizim ENİŞTE biraz nasıl desem zevzek deriz ya öyle masaya oturduk ve önüme hamilelik testini attı inanabiliyor musun çok üzüldüm şuan donasyonu kimse bilmiyor söylemeyide düşünmüyoruz hamile kalsamda 6. Ayda söylerimŞimdi kapi komşumun hamile olduğunu ogrendim duvarlarimiz bile ortak bitisik yani hemde kimden biliyormusunuz 2.5 yasindaki cocugundan ve şaşırdım sonra duşundümku neden sakladı neden soylemedi hic 3 aylik olmuş bile acaba benim çocuğum yok diyemi üzülürüm diyemi kiskanirim diyemi bilemiyorum. İcim agladi gozlerimden yaşlar del gibi oldu üzüldüm acikcası Allah bizlerede nasip etsin dedim cok sevindim dedim baska bir sey diyemedim bunlari bu saatte neden yazdim anlatacak paylaşacak kimsem yok cunku cok cabaladim cok yoruldum artik yaşta geçiyor neyse cok uzun yazdim size iyi guzel geceler bana sabahlar olmaz artik
Hamilelik haberi veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim her iyi haber büyük bir umut bizler için bizim de süreç şekilleniyor artık kızlar donörler bulundu rahim hazırlığı içindeyim kısmetse kasım ayının başında transfer olacak çok heyecanlıyım dört gözle burada ben de umut olabilmek için sabırsızlanıyorum
Firdevs hanımla embriyo donasyonu olacak canım çok heyecanlıyımCnm hakkımızda hayırlısı olsun. Bende kasım ortası ilaçları kullanmaya başlayacağım. Bakalım kasım sonu aralık başı gibi transfer için gideceğim. Sende mi yumurta donasyonu yaptırıyorsun? Hangi doktor ile?
CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME RABBİM TEZ ZAMAN SENİN DÖBÜŞÜNÜ BEBELERLE DOLDURSUN HEMDE İKİZŞimdi kapi komşumun hamile olduğunu ogrendim duvarlarimiz bile ortak bitisik yani hemde kimden biliyormusunuz 2.5 yasindaki cocugundan ve şaşırdım sonra duşundümku neden sakladı neden soylemedi hic 3 aylik olmuş bile acaba benim çocuğum yok diyemi üzülürüm diyemi kiskanirim diyemi bilemiyorum. İcim agladi gozlerimden yaşlar del gibi oldu üzüldüm acikcası Allah bizlerede nasip etsin dedim cok sevindim dedim baska bir sey diyemedim bunlari bu saatte neden yazdim anlatacak paylaşacak kimsem yok cunku cok cabaladim cok yoruldum artik yaşta geçiyor neyse cok uzun yazdim size iyi guzel geceler bana sabahlar olmaz artik
Senin bebeğinin olmasını senden çok ben istiyorum inanır mısın dediğin gibi kıskanmak değil sadece iç sızı insanlarımız çok kötü özellikle bizim toplumumuzCANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME RABBİM TEZ ZAMAN SENİN DÖBÜŞÜNÜ BEBELERLE DOLDURSUN HEMDE İKİZ
HEPİMİZİN YARALI YERİ OLDUĞU İÇİN ALINIYORUZ
GEÇEN EŞİMİN KUZENİ KAYINVALİDEMDEYDİ HAMİLE VE AĞIZ DOLUSUYLA HAMİLELİYİNİ NASIL GEÇİRDİYİNİ MİDESİNİN BULANMASINI AŞERMESİNİ SÖYLEDİ
KAYNANAMDA ONA DESTEK KENDİ AŞERMELERİNİ HAMİLELİKLERİNİ ATIP TUTTULAR İÇİMDE BİR SIZI OLUŞTUKİ EVE GİRERKEN AĞLAMAYA BAŞLADIM
VALLAHİ KISKANMADIM AMA BİR TUHAF OLDUM
BENCE BENİ DÜŞÜNMELERİ GEREKTİ
ÖNLERİNE KOYMUŞLAR ERİYİ MARÇ MARÇ YAPARAK YEYİP VE KARNINA SIĞAL ÇEKİYORDU
BENCE İNSAN HAREKETLERİNE DİKAT ETMELİ BİR SAĞINA SOLUNA BAKMALI BELKİ BİRİ ALINIR
BİLİYORLAR NAKADAR UĞRAŞ YAPTIĞIMI BEBİŞ YOLUNDA
CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME RABBİM TEZ ZAMAN SENİN DÖBÜŞÜNÜ BEBELERLE DOLDURSUN HEMDE İKİZ
HEPİMİZİN YARALI YERİ OLDUĞU İÇİN ALINIYORUZ zazacigim seni cok iyi anliyorum bende ayni durumlardan gectim biliyorsun insanlarin agzi torba degilki buzesin bize nispet yapiyorlar galiba ben oyle goruyorum insallah seninkide tutar sende onlara laf atarsin ben
GEÇEN EŞİMİN KUZENİ KAYINVALİDEMDEYDİ HAMİLE VE AĞIZ DOLUSUYLA HAMİLELİYİNİ NASIL GEÇİRDİYİNİ MİDESİNİN BULANMASINI AŞERMESİNİ SÖYLEDİ
KAYNANAMDA ONA DESTEK KENDİ AŞERMELERİNİ HAMİLELİKLERİNİ ATIP TUTTULAR İÇİMDE BİR SIZI OLUŞTUKİ EVE GİRERKEN AĞLAMAYA BAŞLADIM
BENCE İNSAN HAREKETLERİNE DİKAT ETMELİ BİR SAĞINA SOLUNA BAKMALI BELKİ BİRİ ALINIR
Zazacım senin de bebeğini ya da inşallah bebeklerini seveceğin karnını ovarak aşereceğin günler yakın hepimiz bunu senin kadar istiyor ve kendimizle beraber her seferinde sana da dua ediyoruz biliyorsun benden yaşca büyüksün kime nasıl davranacağını bilirsin ama benden sana tavsiye seni yaralı yerini acıtanları acını umursamayanları kendilerinin nasıl bir nimete sahip olduğunu bilmeyenleri nimeti bağışlayanı unutanları affetme asla öyle nefret ediyorum ki öyle insanlardan herkesin bir sınavı var bizimki ne olacak acaba diye hiç mi düşünüp korkmuyorlar bizim yumurtalıklarımız çalışmıyor onlarınki çalışıp çocuk sahibi oldular diye sınavlarını savdılar mı sanıyorlar çalışmayan tek organ o mu ciğerleri böbrekleri her zaman kusursuz çalışacak mı çocukları allahın birer emaneti değil mi rabbim bizi boynumuz bükük bırakmasın inşallahCANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME RABBİM TEZ ZAMAN SENİN DÖBÜŞÜNÜ BEBELERLE DOLDURSUN HEMDE İKİZ
HEPİMİZİN YARALI YERİ OLDUĞU İÇİN ALINIYORUZ
Amin inşallahZazacım senin de bebeğini ya da inşallah bebeklerini seveceğin karnını ovarak aşereceğin günler yakın hepimiz bunu senin kadar istiyor ve kendimizle beraber her seferinde sana da dua ediyoruz biliyorsun benden yaşca büyüksün kime nasıl davranacağını bilirsin ama benden sana tavsiye seni yaralı yerini acıtanları acını umursamayanları kendilerinin nasıl bir nimete sahip olduğunu bilmeyenleri nimeti bağışlayanı unutanları affetme asla öyle nefret ediyorum ki öyle insanlardan herkesin bir sınavı var bizimki ne olacak acaba diye hiç mi düşünüp korkmuyorlar bizim yumurtalıklarımız çalışmıyor onlarınki çalışıp çocuk sahibi oldular diye sınavlarını savdılar mı sanıyorlar çalışmayan tek organ o mu ciğerleri böbrekleri her zaman kusursuz çalışacak mı çocukları allahın birer emaneti değil mi rabbim bizi boynumuz bükük bırakmasın inşallah
Çok sevindim arkadaşım rabbim en kısa zamanda bizlerede gösterir inşallahArkadaşlar gözlerimden yaşlar süzülüyor şu an size yazarken, 9. Gün değerim 108.4 çıktı, hastaneden eve dönüyorum. Destek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah katlanarak devam eder, Allahım isteyen çabalayan herkese yaşatsın bu duyguyu...
Beni de ağlattın canım arkadaşım çok sevindim hiç korkma değerin çok güzel rabbim tamamına erdirsinArkadaşlar gözlerimden yaşlar süzülüyor şu an size yazarken, 9. Gün değerim 108.4 çıktı, hastaneden eve dönüyorum. Destek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah katlanarak devam eder, Allahım isteyen çabalayan herkese yaşatsın bu duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?