Çok sevindim canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Allah tamamına erdirsin inşallah hic oyle dusuk tehlikesi diye duymadım takma kafana bence.Transfer nerde oldu kacinci gun embriyosu idi.

Allah tamamına erdirsin inşallah hic oyle dusuk tehlikesi diye duymadım takma kafana bence.Transfer nerde oldu kacinci gun embriyosu idi.
Amin arkadaşım, test sonucunda yazıyordu, irem hanımdan sordum, korkacak bir durum değil dedi, genelde öyle olurmuş. Firdevs de oldu, 5. Gün embriyosu 2 tane, ekibin ilgi ve alakalarindan çok memnun kaldım, özellikle irem hanımın konuşmaya başladığımız ilk günden pozitif desteği beni çok motive etmişti ve ilk denemede ki islemlerle kıyaslayınca dünya kadar fark var. İnşallah katlanarak artar ve devamında sıkıntısız kucağıma almak da nasip olur.

Amin arkadaşım, test sonucunda yazıyordu, irem hanımdan sordum, korkacak bir durum değil dedi, genelde öyle olurmuş. Firdevs de oldu, 5. Gün embriyosu 2 tane, ekibin ilgi ve alakalarindan çok memnun kaldım, özellikle irem hanımın konuşmaya başladığımız ilk günden pozitif desteği beni çok motive etmişti ve ilk denemede ki islemlerle kıyaslayınca dünya kadar fark var. İnşallah katlanarak artar ve devamında sıkıntısız kucağıma almak da nasip olur.

cooooook cok sevindim canim arkadasim cok guzel harika duallarim seninle optum

Z Zaza74 öncelikle inan her zaman duamdasin ve M mucizeistiyorum sende.herseyin vakti zamanı var inanın. Bu arada yeni arkadaslara ve pozotif olanlar o canı gönülden tebrik ediyorum.bizi sorarsanız buyuyoruz teyzeleri artık gardrop diziyoruz. Yoğun bir uykusuzluk var hamileligin en zor zamanlari bu.opuyotuz sizi

Çok teşekkür ederim canım benim, yerim onu ben maşşallah annesini üzmedi aferin ona akıllı bıdık, biliyorsun benimde geçen ay rahim kalınlaşmamıştı bu ay yeniden başladık yarın 3. son kontrotlüm var 2. kontrolümde adetin 12. Günü (salı günü) 11 mm di rahim nar suyu içip ceviz yedim faydası oldu rahmi ince olan arkadaşlara tavsiye ediyorum bakalım büyük ihtimalle haftaya yolcuyum

CANIM KARDEŞLERİM İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZLERİ TANIDIM İNANIN SİZİN SAYENİZDE İYİ DÜŞÜNEREK İLERİ GİDİYORUM DUALARINIZLA DESTEKLERİNİZLE İNANIYORUM BEBEME KAVUŞUCAM
HAMİLE ARKADAŞLARIMA CANI YÜREKTEN DİLİYORUM BEBİŞLERİNİ KUCAKLARINA ALSINLAR
TEDAVİ YAPANLARA RABBİM YÜZLERİNİZİ GÜLDÜRSÜN
GİZLİ TAKİP EDEN BİZİ OKUYANLARA ALLAHIM BİR MUCİZE HAMİLELİK YAŞATSIN VE BİR AN BEBİŞLERİNE KAVUŞSUNLAR
ANNESİZ ÇOCUKLAR ÇOCUKSUZ ANNELER KALMASIN DÜNYADA
SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM

Amin inşallah

Amin zazam.benim can.dostum her.daim yanimda.hissettigim doktorum bir.sey soyler ama.ne.zazama telefon.açar onunla tekrar konuşmadan icim rahat etmez beni rüyasında gelinlikle.gördu ve suan 7 haftalık hamileyim Şimdi.sıra zazamda bütün.dualarım sana ve tüm.evlat sahibi olmak.isteyenlere

Arkadaşlar pazartesi işe başlamam gerekiyor, öğlen kullandığım progestanı nasıl kullanacağım bilemiyorum, mecburen wc de ayakta alacağım, bu şekilde kullanmak zorunda kalan oldu mu. Yatmadan kullanınca acaba geri çıkar mı?

Çalıştığın yerde revir yokmu öğle tatile getir ilacını kullan yarım saat orda uzan canım sonra zaten dağılması için kendini yormadan hareket etmen lazımmış

korkma ben hep ayakta kullandim ve kullaniyorum kalbin rahat olsun

Bu uzun meşaketli yolda hic kimse yokken hep sizler vardiniz yūzyūze gelmedigim ama en yakinim olan sizler dostlarim , onun cocuğu olmuyor kisir diyenlere inat 9 ayimi tamamladim ve bebegime kavustum sūkūrler olsun ki hersey yolunda ve tek istedigim umarim hepiniz bu duyguyu tadarsiniz ... Sevgiler

Merhaba kızlar,ben 40 yaşındayım,3,5 senelik evliyim.Troid hastasıyım.Aynı zamanda demir eksikliğim var.Erken menopoz teşhisi kondu.Değerlerim amh 0,7 ve fsh 17,doktorlarım vakit kaybetmeden yumurta donasyonu önerdi.
Bunun üzerine Kıbrıstaki merkezleri araştırmaya başladım.Önce HİT'e yani Halil İbrahim bey'e gitmeyi düşündüm.Tüm görüşmeleri yapıp,tedavi için gün belirlemeye kara vermiştik.Daha sonra burada Mucize Ekip ve Firdevs hanım hakkında olumlu şeyler okuyunca karar değiştirip kendileriyle temasa geçtim.Başarı oranları yüzde seksenbeş deniliyor ve çok iyi bir embriyologları var.Firdevs Hanımın mucize ekibinden Evrim Hanımla konuşunca burada tedavi olmalıyım dedim.Tedavi için görüştüğüm bazı yerler hemen ücret talep ederken,Firdevs Hanım ve ekibi Kıbrıs'a gidip Tedaviye başlayınca ücret talep etti.Tedavi süreci boyunca bütün ekip inanılmaz candan,ilgili ve rahatlatıcı tavırlarıyla yanımdaydı.
4 eylülde eşim sperm verdi.10 tane yumurta döllendi.Bunların 7'si embriyo oldu.Transferin olacağı 9 eylül'e kadar 4 adet beşinci gün embriyosu gelişti.Biz 3 adet transfer edip,kalan 1 adetini dondurma kararı aldık.
Bitmek bilmeyen bekleme süresinden sonra,bu sabah kan testi yaptırdım.ALLAH'a binlerce şükür değerim 526 çıktı.Evrim hanım ikiz olabileceğini söyledi.
Üye olmadan 3 yıla yakındır takip ettiğim bu siteye üye olup,hem mutluluğumu sizlerle paylaşıp,hemde Firdevs hanım'da tedavi olmak isteyip kararsız olan arkadaşlara yol gösternek için bunları yazdım.
Tedavi ücreti yazmamda sakınca varmı bilmiyorum ama biz 4800 euro ödedik.Oteli ve uçak biletini kendimiz ayarladık.
Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince bildiklerimi anlatırım.
Birde ben transferin 9. ve 10. günü idrar testi yaptım,9. gün çok az hayalet bir çizgi vardı,10. gün hiç çizgi yoktu.ama 11. gün gayet belirgin 2. çizgi çıktı ve bugün 12. gün kan testi dediğim gibi pozitif çıktı.Umarım benim gibi araştırma yapanlara bir nebze faydam olmuştur.
Benimde önümde çok uzun bir süre var.İnşallah hem ben,hem de çocuk özlemi çeken bütün arkadaşlar,sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alırız.

Canım çok sevindim, gözünüz aydın, Allah bağışlasın, darısı da bizlere olsun. Normal doğum mu, sezeryan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…