Ben ağustos ayında sprem donasyonu yaptırdım.Sonuç negatif. Sizin AMH ınız kaç çünki yumurta kaliteside önemli oluyor özellikle 35 yaş üstünde?
Yaşım 31 bir kez tup bebek için hazırlandım ama eşimin tese sonucu olumsuz çıkınca yumurta toplama işlemi yapmadı yanlış hatırlamıyorsam 7_8 yumurta vardı ama net hatırlamıyorum bakım şubat yada mart gibi maddiyatı ayarlarsak şansımızı deneyececigiz

Benimde 8 yumurtaydı. Umarım senin işlemin başarılı olur. Bende ocak ayında tekrar düşünüyorum Allahın izniyle.Sana tavsiyem kıbrısda hangi kliniği seçersen seç gitmeden önce mutlaka bulunduğun şehirde bi doktorda hazırla kendini. Reglinin 2. günü AMH ve FSH ını ölçtür.Bu yumurtanın kalitesini ve rezervini gösteriyo.En azından yumurtanın durumunu bilirsen ona göre plan yaparsın.

Canlar birşey soracağım kesemizi gördük 10 gün sondra inş kalp atısı için gidicem de bu estrofem e iğnelere falan devam dedi dr estrofem in bebeğe zararı oluyormu sizde poz aldıktan sonra kullnmaya devam ettinizmi

hayirli olsun arkadasim estrofeme ben 13 haftalik olana kadar devam ettim clexan igneyede 16 ci haftaya kadar vurdum onun icin doktorun ne diyosa yap

Daha önce bulunduğum şehirde takip yatırmıştım yine aynı şekild e hazırlanmayı düşünüyorum sağol yardımcı olduğum için

östrojen gebeliğin sonuna kadar tavan yapıyor vücuta onunçin estrofem desteğine muhtacız faydası var hiç bir zararı yok

Canım keseyi görmeye ne zaman gitmiş oldun yani tranferin kaçıncı günü?

benim endometriozis kistim var
Zazacım, benim 2 defa transferim oldu ancak maalesef tutmadı. Endometriozis tutunmaya engel olabilir gibi şeyler okuyorum. Buna çözüm olması için de GnRH analoglarını bir kaç ay kullanıp endometriozisi kurutup ardından transfer yapıyorlarmış yabancı kaynaklarda okuduğum kadarıyla. Türkiyedeki doktorumla konuşacağım bunu. Benim kistim yok ancak yoğun endometriozisim var. Sen hiç transfer oldun mu

Kızlar size bir soru soracağım sizi donsyona hazırlayan dr a mı devam ediyorsunuz gebelik sürecinde. Bizim tarama testleri falan farklı çıkıyormus ya bilen bir dr a gitmek daha mı iyi aynı dr a devam etmek sizce

geçmiş olsun canım senin rahim endometriozisi adenomioz yani
burda bir arkadaşımızın öyle bir durumu vardı 2 defa donasyonu negativ oldu sonra lukrinle 4-5 ay suni menopoza soktular ardından tedavi oldu ve gebe kaldı ama malesef kalbi durdu bu artık başka durum

Kızlar size bir soru soracağım sizi donsyona hazırlayan dr a mı devam ediyorsunuz gebelik sürecinde. Bizim tarama testleri falan farklı çıkıyormus ya bilen bir dr a gitmek daha mı iyi aynı dr a devam etmek sizce
seni iyi bilen seninde güvendiyin doktora git canım
donasyon yapan doktorun işi transfere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…