Biraz kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor, bunu kendi kendime düşündüm. O arkadaşımız da bu başlıkta mıydı acaba keşke görse yazışmalarıgeçmiş olsun canım senin rahim endometriozisi adenomioz yani
burda bir arkadaşımızın öyle bir durumu vardı 2 defa donasyonu negativ oldu sonra lukrinle 4-5 ay suni menopoza soktular ardından tedavi oldu ve gebe kaldı ama malesef kalbi durdu bu artık başka durum
Yok donasyon yapan dr zaten kıbrısta kaldı canım. Benim kendi tüp bebek dr um. O hazırladı beni ist da kubrısa gönderdi. Şimdi keseyi dün gördük beraber de ama süreçte yine ona mı gitsem onu bilemedim canım zazamseni iyi bilen seninde güvendiyin doktora git canım
donasyon yapan doktorun işi transfere kadar
malesef öyle oldu artık kendimiz araştırıyoruz problemlerimiziBiraz kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor, bunu kendi kendime düşündüm. O arkadaşımız da bu başlıkta mıydı acaba keşke görse yazışmaları
eğer tüp bebek doktorun seni takibe ala bilecek zamanı varsa onunla devam etYok donasyon yapan dr zaten kıbrısta kaldı canım. Benim kendi tüp bebek dr um. O hazırladı beni ist da kubrısa gönderdi. Şimdi keseyi dün gördük beraber de ama süreçte yine ona mı gitsem onu bilemedim canım zazam
kime gidiyosun istanbulda tüp bebek doktoru olarak ?Yok donasyon yapan dr zaten kıbrısta kaldı canım. Benim kendi tüp bebek dr um. O hazırladı beni ist da kubrısa gönderdi. Şimdi keseyi dün gördük beraber de ama süreçte yine ona mı gitsem onu bilemedim canım zazam
Adını burdan yazmayım canım özelden yazayım istersenkime gidiyosun istanbulda tüp bebek doktoru olarak ?
Buraya yazamama durumunu anlıyorum işte buna " toplum baskısı " deniyo. Bir sürü ihtamlarla uğraşabiliyo insan.Haklısın. Sevinirim canım mesajla söyliyebilirsen.Adını burdan yazmayım canım özelden yazayım istersen
Özel mesaj atamıyorum sana sen bana bir mesaj atsana onu cevaplayım. Kıbrıs a hasta hazırlamak yasak ya onlarda bu işi yaptıklarının duyulmasını istemiyor olabilirler canım o sebeple yazmadım burdanBuraya yazamama durumunu anlıyorum işte buna " toplum baskısı " deniyo. Bir sürü ihtamlarla uğraşabiliyo insan.Haklısın. Sevinirim canım mesajla söyliyebilirsen.
Hıı ince düşüncelisin ne güzel.anladım.sana özel mesaj yazamıyorum öyle bi bölüm yok. Bi admin lere sor bunu istersen.senin profilde niye yok.Özel mesaj atamıyorum sana sen bana bir mesaj atsana onu cevaplayım. Kıbrıs a hasta hazırlamak yasak ya onlarda bu işi yaptıklarının duyulmasını istemiyor olabilirler canım o sebeple yazmadım burdan
Atıyorum ben canım istediğime :) sende de yok işte profilinde mesaj at kısmı bende o yüzden atamadım sanaHıı ince düşüncelisin ne güzel.anladım.sana özel mesaj yazamıyorum öyle bi bölüm yok. Bi admin lere sor bunu istersen.senin profilde niye yok.
Sana özl mesaj gönderemiyormusum bak uyarıyaHıı ince düşüncelisin ne güzel.anladım.sana özel mesaj yazamıyorum öyle bi bölüm yok. Bi admin lere sor bunu istersen.senin profilde niye yok.
Vallah ben bütün doktorların ismini yazıyorum hiçte tepki görmedimBuraya yazamama durumunu anlıyorum işte buna " toplum baskısı " deniyo. Bir sürü ihtamlarla uğraşabiliyo insan.Haklısın. Sevinirim canım mesajla söyliyebilirsen.
Ben tepkiden ötürü değil canım dr un bilmesini istemeyeceğini düşündüğümden yazmadım. Kıbrısta gittiğim dr u yazıyorum zaten türkiye de ki dr umu yazmak istemedim :)Vallah ben bütün doktorların ismini yazıyorum hiçte tepki görmedim
teşekkürler bilgilendirdiğin için ekocum ben soriym admine :)Sana özl mesaj gönderemiyormusum bak uyarıya
Rica ederim canım :)teşekkürler bilgilendirdiğin için ekocum ben soriym admine :)
özel mesajlaşmayı kapatmışım bi ara. Mune hanımın yardımı ile hallettik.Rica ederim canım :)
Bende tansiyon sikintisi vardi hastene de yatiyordum gece ateslendim ve amaliyata alindim 2700 kg dogdu bir hafta kuvezde kaldi suan evimizdeyiz cok sukurGozunaydin Aksu,saglikli uzun omurlu olsun bebegin.Bebegin neden erken dogdu?Bebeginnaşagidami duruyorduvarmiydi bir nedeni?Kac kilo dogdu ve dogumun normalmi oldu?Benim komsumda 35 haftada bebek hamileligi boyunca asagida oldugu icin erken dogdu ama bebegi kuveze almadilar.Hamilelik ilerledikce dogum korkusu basliyor.
İyi yapıyorsun arkadaşım dr mahremiyetini koruyorsunBen tepkiden ötürü değil canım dr un bilmesini istemeyeceğini düşündüğümden yazmadım. Kıbrısta gittiğim dr u yazıyorum zaten türkiye de ki dr umu yazmak istemedim :)
Aynen canım benim dr umda öyle dedi. Zaten ohal kapsamında bu işide ciddi ciddi araştırma boyutuna gireceklermiş o sebeple gizlilik iyidir zazamİyi yapıyorsun arkadaşım dr mahremiyetini koruyorsun
beni şuan tedavi eden doktorda son zaman cidi bir şekilde kontrol var onunçin kimse bilmesin dedi
Zor gunu atlatmissiniz Allah bebegine saglikli uzun omur versin anali babali buyusun.Son zamanlarda etrafta hep erken dogum haberleri aliyorum bu da ister istemez etkiliyor insani.İnsallah bizlerde saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.Mis kokulu bebegini opuyorumBende tansiyon sikintisi vardi hastene de yatiyordum gece ateslendim ve amaliyata alindim 2700 kg dogdu bir hafta kuvezde kaldi suan evimizdeyiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?