Kızlar sizi takip eden doktorun reçetesini mi kıbrısdaki doktorunuzun reçetesini kullandınız

hayirli olsun arkadasim estrofeme ben 13 haftalik olana kadar devam ettim clexan igneyede 16 ci haftaya kadar vurdum onun icin doktorun ne diyosa yap
Sende kanda pıhtılaşma sorunu yok değil mi? Clexanı tedbir amaçlı kullandırdı sanırım dr. Benim kafam çok karısık bu konuda da . Bazı dr doğuma kadar kullandırıyor bazısı 16. Haftada bıraktırıyor

evet pihtilasmam yok galiba kardesimde var bebisini kaybetti onun yuzunden ama herkisi ayni degildir kardesten kardese bile fark oluyor onun icin doktorunun dediginden cikma optum

Selam canım, clexane konusunda benim de kafam çok karışıktı her gittiğimde doktoruma soruyordum ama 12. haftanın sonunda bırakmamı corasprine zaten devam ettiğim için sıkıntı olmayacağını söyledi. Coraspirini 30. hafta gidi bırakıp tekrar clexane'a geçeriz dedi.. Benim de artık içim rahat. Buradaki doktorun ne derse onu yap...

Bende haberler kötü arkadaşlar...Bu gün adetimin 14. günüydü, rahim duvarı için kontrole gittim..Duvar kalınlığı iyi 9.5..ama rahim 3 cizgisi maalesef istediği gibi oluşmuyormuş.... Doktorum kalınlaşması çok iyi bir şey ama 3 çizgi oluşmaması şansını düşürecek dedi..Normalde sağlıklı rahim ve sağlıklı embriyo ile % 75 şans verirken ben bu durumda sana %55 şans verebileceğim dedi.....Bayağı canım sıkıldı...Ama aynı zamanda donasyonda çok sağlıklı rahimlerde bile gebelik olmazken çok sağlıksız ve ince rahimlerde bile gebelik gördük denemeye değer dedi...(((
Bakalım, kısmet artık...

mavisu işini garantiye al canım eğer beyenmedi rahim kalitesini 3 çizgi oluşmadıysa nedeninin peşini burakma
eğer denemeler bedava olsaydı derdim git dene
bir sürü masraf bence işini garantiye al
ikinci donasyonumda rahim kalınlığım 10 mm ve üç çizgi oluşmadı ve sonuç hüsran
peki doktorun neden 3 çizgi oluşmadığını söyledimi

Daha önce geçirilmiş operasyonlara (bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum) bağladı zaza...Ne yapmamız gerek hocam, düzeltilebiliyor mu diye sordum, yapacak bir şey yok dedi..Kalınlığa güvendiğini söyledi...Peki ne yapacağım ki şimdi...

2. donasyonunda rahim kalınlığın bayağı iyi miş canım...Seninde olmamasını 3 çizgiyemi bağladılar...

2. donasyonunda rahim kalınlığın bayağı iyi miş canım...Seninde olmamasını 3 çizgiyemi bağladılar...
İkinci donasyonda ve üçte beni hazırlayan doktor dedi artık üç çizgin olmaz sende ve tabiiki negativler oldu
sonra şimdiki doktorumu buldum 5 histeroskopiyle baya zor bir yapışıklıklardan kurtulduk
ama geçen ay ultrasonda rahim kalınlığına baktık güzel üçlü çizgiyide gördük

Evet bahsetmiştin çok ciddi yapışıklıklar olduğundan...Çok sevindim canım, inşallah bu sefer olacak :)
Bende öyle ciddi yapışıklıklar yoktu, minik bir yapışıklık vardı oda histereskopi kamerasını rahime yerleştiriken açılmış..Videosunu verdi doktorum, rahim içi temiz ve açık gerçekten...Bu 3 çizgi yi yapışıklık vb. bağlamadı zaten sanırım kürtaj sırasında rahimin belli bölgelerine zarar verilmiş...Dolayısıyla tekrar histerskopi yapsada ne yapabilir bilmiyorum..Sadece tekrar temizleme vb mi olur? Bayağı üzgünüm...
Bu arada Zehra Hnm Bahçeciden ayrılmış, bilginize kızlar...

Arkadaslar ben hep rahim kalınligini olctururken bana hic 3 cizgiden bahsetmediler ultrasyon ciktisini elime verip kac mm oldugunu soylediler bende dr ma gonderdim iyi dediler ama iki negatif sonuc aldim simdi 3 cizgi kafama takildi bu 3 cizgi onemlimi acaba bana kimse bahsetmedi her olcumde gözüküyormu dediginiz 3 cizgi

Buket negatifleri neye bağladılar senin..Ya da rahimle ilgili sorunun var mıydı daha önce...

Nar suyu içmeye başla

Bende pıhtılaşma sorunu çıkmıstı ama dr um gerek yok bir ay sonra clexanı bırakacaz dedi bende iyi dedim ne diyim ama benle aynı olan bir arkadaşa dr u doğuma kadar kullandırmıstı

Benim transferden önce Ultroson görüntüm bu görüntü görünmesi gerekiyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20171208-153412.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 116
C

Canim 3 cizgi dedikler mi sanada yada fotografta varmi onla ilgili bir seyler
Ultroson görüntümü paylaştım 3 çizgi dedikleri görüntü orda var (Endometriumun aynı dönemde üçlü çizgi (triple-line) denilen görünümünü taşıması kalınlıktan daha önemli bir bulgu olarak uzmanların karşısına çıkmaktadır. Ultrasonda üç katmanlı veya üçlü çizgi deseni, tüp bebek tedavisi süresince rahim içi zarının artan östrojen düzeyine uygun şekilde geliştiğini göstermektedir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…