- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
Hayirli ugurlu olsun :))Arkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum
Hayırlı olsun bebekleriniz size sıkıca tutunsunlar inşallah. Yemek vermiyolar mıydı orada dışarıdan söylediniz.Arkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum
aminnnn çok teşekkür ederim valla ne desem yalan olacak yarı uykuluydum ben. Sanırım yoktu galiba öyle bir hizmetHayırlı olsun bebekleriniz size sıkıca tutunsunlar inşallah. Yemek vermiyolar mıydı orada dışarıdan söylediniz.
hayirli olsun arkadasim insallah guzel haberlerini alirimArkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum
Kizlar ikiz gebelik icin perinatolog doktora mi gitmek gerekiyor ayrintili ultrasonda ? Ben normal uzman bir tup bebek doktorundan aldim randevu ayrintili ultrason icin. . Perinatolog doktor ucretleri cok pahali 900 tl istedi cankayada bi doktor. Ben de 2 li taramada ultrasonda ense kalinligi normal cikmisti . Tecrubesi olan paylasabilir mi lutfen ? Siz ne onerir siniz
Hayırlı olsun canım sağlıkla ve sıkıca tutunsunlar annelerine inşallah güzel haberlerini alalım senindeHepinize çoklkkkk teşekkür ederim. inşallah güzel sonuçlarımı da yazarım. Ve İnşallahhhhhh buraya hepimizin bugünde bizimki okula başladı diye yazacağımız günler gelir aminnnnnnnnn
Allah yardımcımız olsun inşallah
merhaba umutcugum iyi sayilirim 31 haftaya geldik zorlasti doktorumla haftaya randevum var daha sezaryan isine karar vermedi bu yabanci ulkelerde zor bende ikna etmeye calisiyorum bakalim en gec subatin basinda dogurucam zaten ama olu gibiyim ya sen nasilsin kac haftalik oldun ? durumun nasil bizim bebisler 1500 gr olmuslar
Memnun olmana çok sevindim.içinin sinmedi çok guzel.bende bu kliniği duymustum.Doktr beyle görüştüm telefonda çok ilgili bir doktordu.yorumlarda doktorun iyi ama ekibin iyi olmadığını söylemişlerdi.o biraz tereddütte birakti.bende klinik araştırıyorum.deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirimArkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum
bende sen kac haftalik oldun? ben 33 e kadar korkuyorum ondan sonra bebisler 2 kilo falan oluyo fazla sorunlu olmuyo ama en iyisi 36 hafta hic sorunsuz kuveze bile girmiyolarSüper cnm
Yaa bende inanılmaz korkuyorum bu erken doğumdan
Çok şükür 31 desin
36 haftaya kadar bozisyonlarini degistirebiliyorlarmis ama senin ikizlerin yeri dar oldugu icin doguma kadar o sekilde kalirlar diye dusunuyorum.insallah iyi gelirler bebislerimiz benim ikizlrin basi asagida simdiden 4 hafta daha bekleyip ciksalar sorun olmaz bakalim
Benim transfer gunune gore hesaplayinca 31+3 oluyorum.Doktor hesabina gore 30+5 oluyor.Benimde kafam karisik hangisini baz alsam.Transferim5 hazirandi 5 gun embriyosu.kac haftalik oldun umutcugum
Arkadaşlar transfer oldu yatıyorum şuan akşam döneceğiz İstanbul’a. Burası Harika, Murat bey hemşireler herkes herkes çok Güler güzlü çok esprili kendinizi rahat hisssetmeniz için herşeyi yapıyorlar. Şimdi dışardan yemek söylemek istedik hemşire size yazmasın diye telefonunu getirdi, odamıza Kıbrıs peyniri, pekmezi olan bir sepet getirdiler. Küçük şeyler ama çok şirin diil mi? Murat bey ise gerçekten çok iyi bir doktor. Ben canı gönülden tavsiye ediyorum
bende sen kac haftalik oldun? ben 33 e kadar korkuyorum ondan sonra bebisler 2 kilo falan oluyo fazla sorunlu olmuyo ama en iyisi 36 hafta hic sorunsuz kuveze bile girmiyolar
umutcugum bugun 31hafta4 gunluksunBenim transfer gunune gore hesaplayinca 31+3 oluyorum.Doktor hesabina gore 30+5 oluyor.Benimde kafam karisik hangisini baz alsam.Transferim5 hazirandi 5 gun embriyosu.
evet cok agirlastim canim cok bir temizlik yapiyim diyorum hemen altan ckkcakmislar gibi geliyor e et bu arada karnim cok buyudu rahimin biyuklugu simdiden 9 aylik gibi nefes almakta zorluk cekiyorum yorgunlukta cok zor hep yorgunum sadece nefes alip vermeye hucum var okadar bidaha hamis olmayi dusunmuyorum cok zormus yasta var ondan 39 bide ikiz devamli kusma hala gunde 1 kere kusuyorum mide yanmasi o bicim gerci sacli bizimkiler ondanmis allahim sanada gostersin insallah hep beraber umudumuza ulasiriz korkma internette hep kotuleri yaziyolar bende korktum senin gibi bak bugunlere vardik allaha sukur yazarim arasira arkadasim canim seninki kizmi oglanmi? kiz hamileligi zor benim iki kizBen 13 haftadayım daha
Okadar çok okuyorumki korkularım artıyor
İnşallah 36 görürüz
Ara ara yazarsn çok sevinirim
Ağırlaşman oldu mu şu an?
Karnın tekil gebelikden daha mı büyük?
seninde ikizdi demi canim ?Ben 13 haftadayım daha
Okadar çok okuyorumki korkularım artıyor
İnşallah 36 görürüz
Ara ara yazarsn çok sevinirim
Ağırlaşman oldu mu şu an?
Karnın tekil gebelikden daha mı büyük?
Siz ulasimi nasil yaptiniz kendiniz mi karsiladiniz klinik miHepinize çoklkkkk teşekkür ederim. inşallah güzel sonuçlarımı da yazarım. Ve İnşallahhhhhh buraya hepimizin bugünde bizimki okula başladı diye yazacağımız günler gelir aminnnnnnnnn
Allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?