Hayirli ugurlu olsun :))

Hayırlı olsun bebekleriniz size sıkıca tutunsunlar inşallah. Yemek vermiyolar mıydı orada dışarıdan söylediniz.

hayirli olsun arkadasim insallah guzel haberlerini alirim

İkiz gebeliğim var
Perinataloğa gidiyorum
İkili test terine prena test yaptırdık biz cnm
Detaylı ultrasonada yeni girdim
Perinataloğ olursa daha çok yardımı dokunuz bence

Hayırlı olsun canım sağlıkla ve sıkıca tutunsunlar annelerine inşallah güzel haberlerini alalım seninde

Süper cnm
Yaa bende inanılmaz korkuyorum bu erken doğumdan
Çok şükür 31 desin

Memnun olmana çok sevindim.içinin sinmedi çok guzel.bende bu kliniği duymustum.Doktr beyle görüştüm telefonda çok ilgili bir doktordu.yorumlarda doktorun iyi ama ekibin iyi olmadığını söylemişlerdi.o biraz tereddütte birakti.bende klinik araştırıyorum.deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim

Hayırlı olsun canım..
Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun. ..
Murat beyin soyadı neydi...
Tekrar hayırlı olsun canım...

bende sen kac haftalik oldun? ben 33 e kadar korkuyorum ondan sonra bebisler 2 kilo falan oluyo fazla sorunlu olmuyo ama en iyisi 36 hafta hic sorunsuz kuveze bile girmiyolar

Ben 13 haftadayım daha
Okadar çok okuyorumki korkularım artıyor
İnşallah 36 görürüz
Ara ara yazarsn çok sevinirim
Ağırlaşman oldu mu şu an?
Karnın tekil gebelikden daha mı büyük?

Ben 13 haftadayım daha
Okadar çok okuyorumki korkularım artıyor
İnşallah 36 görürüz
Ara ara yazarsn çok sevinirim
Ağırlaşman oldu mu şu an?
Karnın tekil gebelikden daha mı büyük?
evet cok agirlastim canim cok bir temizlik yapiyim diyorum hemen altan ckkcakmislar gibi geliyor e et bu arada karnim cok buyudu rahimin biyuklugu simdiden 9 aylik gibi nefes almakta zorluk cekiyorum yorgunlukta cok zor hep yorgunum sadece nefes alip vermeye hucum var okadar bidaha hamis olmayi dusunmuyorum cok zormus yasta var ondan 39 bide ikiz devamli kusma hala gunde 1 kere kusuyorum mide yanmasi o bicim gerci sacli bizimkiler ondanmis allahim sanada gostersin insallah hep beraber umudumuza ulasiriz korkma internette hep kotuleri yaziyolar bende korktum senin gibi bak bugunlere vardik allaha sukur yazarim arasira arkadasim canim seninki kizmi oglanmi? kiz hamileligi zor benim iki kiz

Siz ulasimi nasil yaptiniz kendiniz mi karsiladiniz klinik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…