rahim kalınlaşması için estradiol etkili ilaçlar kullanılıyor arkadaşım ya hap yada bant iğne olmuyorRahîm kalınlığı ıcın ıgnelerı kendınz mı yapıyorsınuz? yoksa ilac mu veriyor
beni takip eden dr ankarada adetin 2,9,11,14 günler ultrasonda baktı
rahimde problem vardı mayıs ayından bu dr tedavi ediyor beni
Ayyy canım süper çok sevindim rahim kalınlığında çok iyi üç çizgi de olması muhteşem hadi hayırlısı olsun dualarım seninle dilerim müjdeli haberlerini alırız kalınlık tam ideal o transfere kadar 8 i geçer Şimdi tek allaha kaldı işin bol bol dua et ananas ye ve stres yapma canımKızlar canlar rahim içi sıvı yok gibi kalınlık 7,6 mm 3 çizgili cem bey gayet iyi dedi ve bugünden progesterona başlıyıcam
inşallah salı transferim var
kızlar dualarınıza muhtacım
inşallah bu defa rabbim yüzümü güldürür
doktorum rahimden çok emin embriyolar iyi olsa artık gerisi allaha kaldı
Süper haber canim benim iyi olacak bu sefer sıra senin arkadaşımKızlar canlar rahim içi sıvı yok gibi kalınlık 7,6 mm 3 çizgili cem bey gayet iyi dedi ve bugünden progesterona başlıyıcam
Ayyy canım süper çok sevindim rahim kalınlığında çok iyi üç çizgi de olması muhteşem hadi hayırlısı olsun dualarım seninle dilerim müjdeli haberlerini alırız kalınlık tam ideal o transfere kadar 8 i geçer Şimdi tek allaha kaldı işin bol bol dua et ananas ye ve stres yapma canım
Gerekli gereksiz masraflardı. Artık çok zorlandık dememize rağmen inatla illa gerekli olmayan testler, beraber çalıştıkları başka doktorlara yönlendirmeler gibi..turkiye tarafından sıkıntı neydi? Rahîm kalıgınlıg icin onlarla mı irtibat kurdun
Hap kullandım benRahîm kalınlığı ıcın ıgnelerı kendınz mı yapıyorsınuz? yoksa ilac mu veriyor
Arkadaslar bolvitamini goren duyan varmi girmiyor uzun zamandir foruma merak ettimSağol canım benim şimdilik bi tane göründü sonradan bir sürpriz olmazsa. Üç tane dondurulmuşum var canım
Evet izmirdeyim dr dilek arslana gittim hazırladı beni konusunda çoook başarılı bir doktor onu size kesinlikle önerirm yanlız çok yoğun gitmeden bir hafta önce falan arayın dilerim herşey gönlünüzce olsun başka birşey sorcak olursanız çekinmeyinMinniemouse35 sizde izmirdesiniz galiba yumurta catlatma igneleri icin hangi doktora gittiniz memnun kaldiniz mi yazarsaniz sevinirim
Güzel kardeşim inşallah yakın zamanda bu forumu güzel haberlerimizle süslerizZaza seni de uzun süredir takip ediyorum. Yolun açık olsun kardeşim seninde.
hayirli olsun zazacigim insallah bu sefer olur dualarim seninleKızlar canlar rahim içi sıvı yok gibi kalınlık 7,6 mm 3 çizgili cem bey gayet iyi dedi ve bugünden progesterona başlıyıcam
Merhaba öncelikle şunu belirteyim herkesin hissettiği farklı olabilir ama bu benim için gerçekten eşsiz bir duygu. oğlumu o kadar çok seviyorum ki öl dese ölürüm. Babasına çok benziyor ama banada çok benzeten oluyor bu beni çok mutlu ediyor. bir hücrenin bana ait olmaması benim onu kanımla canımla beslediğim gerçeğini değiştirmez. Ben onu kucağıma aldığım andan beri onu bana verdiği için hergün Allah’a şükrediyorum. Yani sonuç olarak onu çok seviyorum. Allahım herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. Hoşçakalın güzel kadınlarMerhaba lutfen duygularından bahseder misin? bebek kime benziyor? neler hissediyorsun?
nasııl mutlu oldum oğluna ailenle guzel sağlıklı uzun yıllarMerhaba öncelikle şunu belirteyim herkesin hissettiği farklı olabilir ama bu benim için gerçekten eşsiz bir duygu. oğlumu o kadar çok seviyorum ki öl dese ölürüm. Babasına çok benziyor ama banada çok benzeten oluyor bu beni çok mutlu ediyor. bir hücrenin bana ait olmaması benim onu kanımla canımla beslediğim gerçeğini değiştirmez. Ben onu kucağıma aldığım andan beri onu bana verdiği için hergün Allah’a şükrediyorum. Yani sonuç olarak onu çok seviyorum. Allahım herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. Hoşçakalın güzel kadınlar
Canim benim bebegine kavusmanin sonuna dogru geldin artik,sende cok emek verdin maddi manevi Allah emegini bosa cikarmasin.Transfere gittigin zaman bebeginin bu kez seninle kalacagina inan. Formdaki butun kadinlarin pozitif enerjilerinin bu kez olacagina dair senin uzerinde olacagina inaniyorum.Bizler seni seviyor ve senin icin dua ediyoruz bunu bil canim.Umutum bana umut veren kardeşim okadar seviniyorum adına inşallah kucağına alınca bebeğini güzel duygularını anlatırsın
senin ne badirler atlatığını bilen kişi gibi söylüyorum sen çok güçlü kadınsın ve bebeğin çok şanslı ki senin gibi annesi var
canım benim artık 2 adetim bol bol geldi her halde endometriyum iyi kalınlaşıyor ondandı
ama bu ay tedavide estrofem kullanırken serviksden akan şeffav akıntı içte toplanıyor doktor enjekteyle aspire ediyorda
ama neden dışa çıkmıyor diye aklımı karıştırıyor
her halde bu ay kendi yumurtamda follikül oluşturdu acaba onamı bağlı bilemedim
cetrotayt yumurta baskılayıcı 4 gündür vuruyorum ki kendi ovulasyonum olmasın
yarın kontrolüm var inşallah progesteronum 0 olur rahim kavitesi sıvısız olur ve transfere adımlarız-)
seni çok seviyorum bunu bil
senide bebişinide çooook öpüyorum
Canimbenim78 nasilsin?bebislerin nasil?Doktorun dogum icin hangi tarihi verdi,senin ikiz oldugu icin sezeryan olma ihtimalin varmi?hayirli olsun zazacigim insallah bu sefer olur dualarim seninle
normal doktojinekolog bakabilir bana hep oyle baktilar bosuna para verme canimKizlar ikiz gebelik icin perinatolog doktora mi gitmek gerekiyor ayrintili ultrasonda ? Ben normal uzman bir tup bebek doktorundan aldim randevu ayrintili ultrason icin. . Perinatolog doktor ucretleri cok pahali 900 tl istedi cankayada bi doktor. Ben de 2 li taramada ultrasonda ense kalinligi normal cikmisti . Tecrubesi olan paylasabilir mi lutfen ? Siz ne onerir siniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?