Çok haklısın tatlım bende en az 10 tane doktora sordum birde benimkilerin beni yönlendirdiği endokrinoloji doktoru vermek istedi bu serumu 2 tane alacakmışım tanesi 2500 liraymış. Almazsan şansın düşük olur bile dediler herkesin gereksiz dediğine
Canım serumun adını öğrenebilme imkanın varmı benim bildiğim serumdan farklı olabilir öğrenebilirmisin rüca etsem benim bildiğim serumlar 500-600 e mal oluyor taktırmasıyla falan ama rczaneden alırsak 100-200 tl bu serumla arasında bukadar fiyat farkı olabiliyorsa var bişiy demektir rica etsem öğrenebilrimisin. Adını

Canım serumun adını öğrenebilme imkanın varmı benim bildiğim serumdan farklı olabilir öğrenebilirmisin rüca etsem benim bildiğim serumlar 500-600 e mal oluyor taktırmasıyla falan ama rczaneden alırsak 100-200 tl bu serumla arasında bukadar fiyat farkı olabiliyorsa var bişiy demektir rica etsem öğrenebilrimisin. Adını
Canım serum aynı serum... içerisine antioksidan, vitamin falan ekliyorlar 2000 lere çıkıyor fiyat.

Rahim kalınlığı baktıracagm da Dr sebep soracak siz ne açıklamada bulundunuz?
TÜp bebek tedavisi gördüğünü söyle. Dondurulmuşların olduğunu, rahim kalınlığını ölçtürmek istediğini doktorunun uzak olduğunu ve bu işlemi başka hastane yaptırıp onlara bilgi vermenin yeterli olacağını söylediklerini söyle.

Canım serum aynı serum... içerisine antioksidan, vitamin falan ekliyorlar 2000 lere çıkıyor fiyat.
canlar bu serumun adı intralipid 20% 250 ml satış fiyatı 12 tl di sadece olarak reçete çıkarmanız lazım ve yaşadığınız yerden eczacılar odasına gidip ala bilirsiniz

canlar bu serumun adı intralipid 20% 250 ml satış fiyatı 12 tl di sadece olarak reçete çıkarmanız lazım ve yaşadığınız yerden eczacılar odasına gidip ala bilirsiniz
AYnı serum işte bana 2500 dedikleriyle, ben reçetede çıkarttım 12 tl olanına, hatta transferden önce 1 kere de taktırdım serumu Ama sonra her doktor bana alma biz cd56 ya bakmıyoruz bile dedi. Bende almaktan vazgeçtim. Devam etmedim

AYnı serum işte bana 2500 dedikleriyle, ben reçetede çıkarttım 12 tl olanına, hatta transferden önce 1 kere de taktırdım serumu Ama sonra her doktor bana alma biz cd56 ya bakmıyoruz bile dedi. Bende almaktan vazgeçtim. Devam etmedim
AYnı kuzum araştır hata yabancı saytlarda araştır cd56 bağlı bağışıklıkta killer hüçrelerini düşürüyormuş
ama yinede kanıtlanmamış bir konu ve hep araştırmada

sadece bu serumu eczaneye gelseniz alamazsınız unutmayın kızlar eczacıyım
ancak eczacılar odasından ve elinizde reçete çok ucuz bir serum 10% soya yağı yumurta sarısı fosfolipitleri ve su gliserin içeriği

cd56 doğal öldürücü hücrelerinin atığı glikoproteindir
sürekli başarısız implantasyonda,düşüklerde ve bebişin kalp atışının durmasında kanımızda baktırmanın faydASı var
eğer budefa olasa gebelil baktırıcam bende
artemisi 2 gündür sabahları baş ağrısı ve dün akşam sağ kasığımdan belime vuran ağrı bugün sabahta adet sancımla artık yelkenleri atmak üzereyim
adet sancım geçtide ama acaba estrofem ve progestanmı durdurdu
bugün transferin 9 günü

Ben bira
cd56 doğal öldürücü hücrelerinin atığı glikoproteindir
sürekli başarısız implantasyonda,düşüklerde ve bebişin kalp atışının durmasında kanımızda baktırmanın faydASı var
eğer budefa olasa gebelil baktırıcam bende
artemisi 2 gündür sabahları baş ağrısı ve dün akşam sağ kasığımdan belime vuran ağrı bugün sabahta adet sancımla artık yelkenleri atmak üzereyim
adet sancım geçtide ama acaba estrofem ve progestanmı durdurdu
bugün transferin 9 günü
cd56 ile ilgili çok fazla şey biliyorum ama benim kandı %14, rahimde ise %10 çıkmıştı. Bu değerler için serumun gerekli olduğunu düşünmüyorum. Valla ben birazdan gidicem kan testi için. Ama evde gerginlikler oldu başka sebeplerden ne hissediyorum çok bilmiyorum açıkçası. Kasık ağrıları 2 gündür çok az. Regl ağrıları ara ara hala oluyor. Baş ağrım olmadı ama kulak çınlaması oldu bi kaç kez

Hayirli haberle gelin kizlar adet agrisi bende pozitifle sonuclanmisti ama sonu gelmedi iste herkese farkli kizlar kendinizi niye kasiyorsunuz şu sureci sanki hamile kalmis gibi gecirin karninizi sevin konuşun onunla gerekirse açın bir oyum havası oynayin inanin sizler böyle yaptikca rahimde kendini kasiyor yapmayin

Kızlar belirti aramayın çünkü herkeste farklı oluyor ben kendimde belirti aradım ama doktorum yapma rahmide kasıyorsn dedi

Back
X