Zaza? Nasıl negatif bir anlatırmısın? Hislerine göre mi negatif diyorsun?

Kizlar kan verdim ve sonuc 0
Bildiyiniz hiç tutunmamış
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Adet olunca yine doktoruma gidicem ofis histeroskopi yapsın
Yeni donörle yola çıkıcam
Zaten bu donörün ne freşlerinden nede donmuşlarından bir şey olmadı

Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
zazacigim cook izuldum gercekten insallah bir mucize olur allahim a dualar ediyorum senin icin

Gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
benim malesef yine negativ
Zazacım çok üzüldüm ama sana birşey dicem yanlış anlamazsan eğer tekrar aynı kliniğemi gitmesen acaba halil bey iyi bi doktor ama artık ekibi iyi değl bak yeni yer yeni şansmı yapsan acaba tabi en iyisini sen bilirsin ama

Son düzenleme:
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım

Çok çok üzüldüm kuzum..Nedesem bilemiyorum, allah kimseye yaşatmasın...Çok üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum....

Zazacım miniemouse katılıyorum eğer tekrar başlayacaksan farklı bir merkez hem belki seni biraz ferahlatır, belki lab. vb farklılık iyi gelir. Birde eşinin durumu nasıl bilmiyorum ama bu sefer başlamadan onada takviyeler yapsan, en azından onunla ilgili bir durum varsa bilinmeyen, onu elemiş olursun...Birde akapunktur gibi tedaviler iyimidir bilmiyorum ama rahim için oldukça iyi geldiğini söylüyorlar..Birde bu tür alternatif bir takviyemi denesen...Eğer düşünürsen bahçecide bildiğim bir iç hastalıkları uzmanı var iyi bir doktor ama akapunkturla uğraşıyor...Sana onun telefonunu verebilirim...

Back
X