Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin12 gün : 729.4
Masallah gozunaydin darisi bizlere insallah12 gün : 729.4
Erken degil mi canim seninki belli oldu muGözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
benim malesef yine negativ
Zaza kandan baktırdınmı..Gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
Aminnnnn inşallahMasallah canim guzel sonucun Allah tamamina erdirsin darisi bizlere insallah
Nası negatif baktırdın mı?Gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
Çok teşekkür ederim :)Tebrikler :)
Amin amin aminnnnn inşallahhhHarika artemissi, çok güzel değerin..Darısı utrasonda kalp ve keselere canım...
zazacigim cook izuldum gercekten insallah bir mucize olur allahim a dualar ediyorum senin icinKizlar kan verdim ve sonuc 0
Bildiyiniz hiç tutunmamış
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Adet olunca yine doktoruma gidicem ofis histeroskopi yapsın
Yeni donörle yola çıkıcam
Zaten bu donörün ne freşlerinden nede donmuşlarından bir şey olmadı
tebrikler arkadasim degerin cok iyi ikiz olabilir benim 12 ci gunu degerim 866 idi ikizAmin amin aminnnnn inşallahhh
Ayyyy çok sevindim allah biliyorya ben emindim sizden hissettim allah tamamına erdirsin dilerim bizlerede nasip olsun inşallahÇok sevindim12 gün : 729.4
Zazacım çok üzüldüm ama sana birşey dicem yanlış anlamazsan eğer tekrar aynı kliniğemi gitmesen acaba halil bey iyi bi doktor ama artık ekibi iyi değl bak yeni yer yeni şansmı yapsan acaba tabi en iyisini sen bilirsin amaGözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
canım birde ne yedin ne içtin transfer öncesi sonrası acaba bize ön ayak olman için soruyorumZaza? Nasıl negatif bir anlatırmısın? Hislerine göre mi negatif diyorsun?
Kizlar kan verdim ve sonuc 0
Bildiyiniz hiç tutunmamış
Yeniden başlıycam artık
İlaçları bıraktım
Adet olunca yine doktoruma gidicem ofis histeroskopi yapsın
Yeni donörle yola çıkıcam
Zaten bu donörün ne freşlerinden nede donmuşlarından bir şey olmadı