Bende britishi düşünüyorum şuan fikrim değişmezse :)Okulönceci se seçtinmi merkezi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende britishi düşünüyorum şuan fikrim değişmezse :)Okulönceci se seçtinmi merkezi...
Hayırlı olsun, İnşallah iyi olur arkadaşım hepimiz için, british ' in sorumluluğu bayağı arttı :)Bende britishi düşünüyorum şuan fikrim değişmezse :)
Zaza benim de estrofemimi 3 den 9 a çıksrmışlardı bu artış bana da garip gelmiştiVallah anladığım kadarıyla çok erken transfer yapmışlar sene vede estrofemi 3 den 9 çıkarmalarıda doğru değil
Senin belkide dondurup embriyolarını ve rahan az doz estrofemle endometriumu geliştirseydiler başarını artırardılar
Aminn çok zor güvenmek zorundayız birilerine bakalım benim daha zamanım var benden önce yapılır sizlerin ki inşallah hayırlı haberlerinizi alırım.Hayırlı olsun, İnşallah iyi olur arkadaşım hepimiz için, british ' in sorumluluğu bayağı arttı :)
Evt zazacım sana katılıyorum ama şimdi akıllandıö işte bianda hızlı hızlı rahim kalınlaşırsa ahh ahh zaza okadar paralar gidiyor dığrı düzgün yapılsa eziyet edilmese endimerrum zor kalınlaşırsa transferi olmucamVallah anladığım kadarıyla çok erken transfer yapmışlar sene vede estrofemi 3 den 9 çıkarmalarıda doğru değil
Senin belkide dondurup embriyolarını ve rahan az doz estrofemle endometriumu geliştirseydiler başarını artırardılar
zazacigim kutlarim arkadasim insallah bu sefer iyi haberlerini aliriz umarim bu sefer ikiz tutarallah seninde tedavini uğurlu etsin canım
evet keşke bende önceden araştırsaydım kafama döve döve kaldım
ama benim durumuma düşmeyesiniz diye canlar ne biliyorum sizinle paylaşıyorum
kendime faydam olmasada-)))size hiç değilse fayda olum
Kuzum şimdi ikinci donörün recombine testinidemi sen karşılıyıcaksın?Ahh sorma, biz donor e takıldık kaldık..Recombine test istemiştik ya seçtiğimiz ilk donor de taramada sorun oldu maalesef..Hatta çok iyi bir donor müş ama maalesef test sonucu negatif geldi..Şimdi yeniden donor sececeğiz, onu bekliyorum...1 ay daha attı gibi görünüyor...İnşallah bekleyen derviş muradı ermiş olurum :) Ama sende anca hazırlanırsan 2 aya belkide karşılaşırız kuzum, ne iyi olur bende çok isterim...
vucut du hormonu azar azar artırıyor adetin ilk günlerinden sonuçta hormon ve öyle azdan çoğa yükletmesi zararlıZaza benim de estrofemimi 3 den 9 a çıksrmışlardı bu artış bana da garip gelmişti
senin sorunun neAminn çok zor güvenmek zorundayız birilerine bakalım benim daha zamanım var benden önce yapılır sizlerin ki inşallah hayırlı haberlerinizi alırım.
inşallah kuzum inşallahzazacigim kutlarim arkadasim insallah bu sefer iyi haberlerini aliriz umarim bu sefer ikiz tutar
Dünya tüp bebek berk angün benim izmirdeki doktorum oraya yönlendirdi emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah Bende firdevs hanım ve britishi inan çok ilgili görmüştüm kafama yatmıştı bırası nasip oldu şuana kadar bir sorun yaşamadım ama asıl önemli olan sonuç bakalım sonucu paylaşıcaminşallah canım hepimizin sonuçları güzel olsu her hangi merkezde yapsakta
tedaviye başlamak 2-3 ay sonra olucak yazarım kuzum
sen hangi merkezde yaptırıyorsun
inşallah sonucun güzel olsunDünya tüp bebek berk angün benim izmirdeki doktorum oraya yönlendirdi emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah Bende firdevs hanım ve britishi inan çok ilgili görmüştüm kafama yatmıştı bırası nasip oldu şuana kadar bir sorun yaşamadım ama asıl önemli olan sonuç bakalım sonucu paylaşıcam
. Benim erken menepoz 29 yaşındayım eşimde bi sorun çıkmadı ama çok sigara içiyorsenin sorunun ne
eşinde sorun varmı
kaç yaşındasın
Yok ödemeyi bir kere yapacağız ..Bu sefer vıp donor arasından bizim kriterlere uygun varsa birde normal donor gönderecekler..Vip uygun gelirse belki beklememk için onların arasından seçebiliriz. Ama daha bekliyorum henüz dönmediler...Kuzum şimdi ikinci donörün recombine testinidemi sen karşılıyıcaksın?
Okulöncesi daha çok gençsin, geçen gün çok yeni bir uygulama okudum, dünyadada az..Ama yaşı genç hastalara uygulanıyormuş, bize uygulansa hiç durmaz araştırırdım donasyondan önce...Yumurtalıktan parça alıp labratuar ortamında yumurtalar hücreleri bekletilip tetikleniyormuş..Daha sonra tekrar yumurtalıklara yerleştirilip canlanmış hücrelerin tüp bebek yöntemiyle büyümeleri sağlanıyormuş...Ankarada Timur Gürgan 4 hastasına uygulamış ve şimdi labratuar aşamasındaymışlar...Bir araştırsana.... Benim erken menepoz 29 yaşındayım eşimde bi sorun çıkmadı ama çok sigara içiyor
Ben kendi yumurtamla bebek sahibi olmak istemiyorum ama yumurtalarım sorunlu sağlıklı bebek olmuyorOkulöncesi daha çok gençsin, geçen gün çok yeni bir uygulama okudum, dünyadada az..Ama yaşı genç hastalara uygulanıyormuş, bize uygulansa hiç durmaz araştırırdım donasyondan önce...Yumurtalıktan parça alıp labratuar ortamında yumurtalar hücreleri bekletilip tetikleniyormuş..Daha sonra tekrar yumurtalıklara yerleştirilip canlanmış hücrelerin tüp bebek yöntemiyle büyümeleri sağlanıyormuş...Ankarada Timur Gürgan 4 hastasına uygulamış ve şimdi labratuar aşamasındaymışlar...Bir araştırsana...
Anladım canım, bu yöntem erken menopoz hastaları için geliştirilmiş, seninde erken menepoz olduğunu görünce belki faydası olur dedim canım..Daha önce tüp denedinizmi okulöncesi, daha önce yazmışsındır, tekrar sordum ama..Ben kendi yumurtamla bebek sahibi olmak istemiyorum ama yumurtalarım sorunlu sağlıklı bebek olmuyor![]()