Sanırım Türkiyede ki yasal süreçler zorluyor Bahçeciyi, o nedenle böyle çareler üretiyor canım...

Zazacım inşallah doğru karar vermişizdir...British ile ilgili pek bir şey yazan yok dimi..Sadece arkadaşların hamilelik haberleri geliyor..Yorumları duymayı bende çok isterdim..

Sevgili arkadaşım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve POZİTİFİM yazdığını burada görürüz..

ben düm baş hemşire eylem hanımla konuştum ismimiz artık britiş oldu dedi ohala bağlı olarak eskiden bahçecinin adını veremiyordık şimdi her şey yoluna girdi
bahçecinin kliniyiymişler

Zazacım inşallah doğru karar vermişizdir...British ile ilgili pek bir şey yazan yok dimi..Sadece arkadaşların hamilelik haberleri geliyor..Yorumları duymayı bende çok isterdim..
ayy inşallah canım
ama keşke gitmeden bir iyi kötü şeyler yazan olsaydı

Kızlar şimdi ilaç içmeye başladım 21 gün içecem adet olunca hemşireye haber vercem. Dönör de tedaviye başlayacaklar donörün yumurtasının kaç günde büyüdüğünü bilmiyorum. Yumurtalar büyüyünce bizi çağıracaklar eşimden sperm alacak 5. Gün transfer yapılacak.

Hemşireye soruyorum tahmini ne zaman olur uçak bileti alalım izinleri ayarlayalım diye net birşey diyemiyorum çünkü donörün yumurtası kaç günde büyüyecek bilmiyorum dedi.

Tahmin yürütüyorum 4 mart da ilaç bitecek 1 hafta adet süresi martın ortaları gibi gideriz diye düşünüyorum.

Otel ayarladık 1 hafta kalacak tanıdık var, tek sıkıntı uçak bileti kaldı çok pahalı...

Siz me düşünüyorsunuz adetten sonra ne zaman transfer yapıldı.

Obilet diye bir uygulama var uçak biletleri gayet uygun.

Cevabının fazlaca sert olduğunu düşünüyorum.Burda hepimiz araştırıp tabiki birbirimizden yorum alıcaz.Hepimiz bu dönemde heyecan yaşıyoruz ve birşeyler sorma isteği duyuyoruz.Hayırlısı olsun demek de kötü bir yan görmüyorum açıkcası.Zaten bebek gelmek isterse gelir.Bu kadar çıkışmaya gerek yok diye düşünüyorum!

Aynen dün eylem hanımla konuşurken banada dedi donörlerle iyi takip gidiyor bazı merkezler gibi iğneleri verip aynı dozla donörü bir tek yumurta toplamasına çağırıyorlar ama britiş çok titiz donörleri tedavi aşamasında 5-6 defa ultrasonda izleyip ilaç dozunu ayarlıyorlar
inanın bu küçük detaylar okadar önemliki sağlıklı embriyolar oluşsun diye

canım hangi otele anlaştınız ve nakadara iki kişi gecesi

canım bu tedavi sürecinde hepimiz stresliyiz seni anlıyorum
madem berk beyi seçtin işini sağlama al parayı vermeden önce şartlarını söyle
5 günün emriyosunu iste net olarak
dondurulmuş embriyolara nakadar isteyecek onu öyren
vede allah korusun olumsuz olunca yeni tedavi veya dondurulmuşların transferi nakadara mal olucak
seni mutlu edecek cevap verseler bismillehle başla

Allah size bagislasin,cok cok mutlu oldum durumunuza ve bu bilgiyi benimle paylasip umut verdiginiz icin,cunku benimde 4 tane 5.gunun 2 tanesi kimyasal oldu,digerine korkuyordum..

Okurken agladim vallahi,Allah razi olsun,umut oldunuz,ilk donasyonumdu ve hitte baslamistik,5.gun konulan 2 adet kimyasal oldu,simdi 2 tanem var ama stres var diye hit nisan ayinda yapalim dedi,iyi mi kotu mu bilemedim, siz hemen mi basladiniz ve 2.transferde ne kullandiniz ya da ne kullanmadiniz,ne yaptiniz ya da neyi yapmadiniz? Tavsiyenize ihtiyacim var,simdiden Allah razı olsun..

Canım hepsini söyledim detaylı yine konuşucaz.
Sadece benim takıldığım nokta heryerin olumlu ve olumsuz sonuçları var.Halil şöyle deniyor,firdevs böyle deniyor,british den de olumlu olumsuz sonuç alanlar var.Yani bende ne yapıcağımı şaşırdım.Heryerle görüştüm ama mesela firdevs hastaları ile telde bile görüşmüyor bana çok tuhaf geldi benim için antipatik bir durum bu.En iyi ilgiyi ve doktorla irtibatı Berk beyde gördüm.Umarım istediğimiz gibi olur hepimizin.

Oncelikle degerli bilgilerin icin cok tesekkur ediyorum ama cidden hic soylenmedi kalitesi,nasil da dikkatimden kacti bilmiyorum, insAllah cvp alabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…