Çok güzel yaa. .
İnşallah bu uygulamayı sürekli yaparlar...
Rahim inceliği için ne önerirlerki...
Bir de havuç suyu ne işe yarıyor. ..
Hadi içmek istedik nerden bulacağız canım...
Süperrr ne güzel bir haber :)Canm önceki haftaydı testim 1 hafta geçti o zaman yüksek çıktı kan ama kese görünmemişti cuma günü belli oldu ikiz bekliyorum Allahın izniyle inşallah herşey yolunda giderse :)
Maşallah kısçene. sağlıkla büyüsün, ileride annesinin en yakın arkadaşı olacak : ) ne güzel. Rabbim bizede nasip etsin.Arkadaşlar canlarım bugün öğrendik ki bir kızımız olacakartık kızımla berabar dua edeceğiz inşallah.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar, tedavi de olanlara ise pozitif sonuçlar
Çok güzel. ..Tebrikler. ..Arkadaşlar canlarım bugün öğrendik ki bir kızımız olacakartık kızımla berabar dua edeceğiz inşallah.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar, tedavi de olanlara ise pozitif sonuçlar
Canım rahmin nakadar ince? Kaç millim?Çok güzel yaa. .
İnşallah bu uygulamayı sürekli yaparlar...
Rahim inceliği için ne önerirlerki...
Bir de havuç suyu ne işe yarıyor. ..
Hadi içmek istedik nerden bulacağız canım...
Ekocuuum gözün aydın prenses geliyorArkadaşlar canlarım bugün öğrendik ki bir kızımız olacakartık kızımla berabar dua edeceğiz inşallah.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar, tedavi de olanlara ise pozitif sonuçlar
Çok teşekkür ederim inşallah:))Ayy ne güzel karanficim inşallah biri kız biri erkek olur..Saglikla kucağına al inşallah..
Amin canım benim hepimize inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimMaşallah kısçene. sağlıkla büyüsün, ileride annesinin en yakın arkadaşı olacak : ) ne güzel. Rabbim bizede nasip etsin.
Sağol zazacım hep duamda olan güzel insan.. yakında sende ve isteyen tüm arkadaşlar da evlatlarına kavuşacak gönülden diliyorumEkocuuum gözün aydın prenses geliyor
Allah güzel yazısını versin
Sağ salim sizi bir birinize kavuştursun
Ne güzel haber
Benim yabancıKızlar donör seçimlerinizde hep TR den mi seçtiniz yani yabancı döner seçen oldu mu?
Benimçin hiç farketmezKızlar donör seçimlerinizde hep TR den mi seçtiniz yani yabancı döner seçen oldu mu?
Benimçin hiç farketmez
Bende yabancı tercih edicemBizde önce fark etmez dedik donör seçenekleri geldi 2 tane yabancı 6 tana Türk vardı. Bizde yabancıyı tercih ettik :)
Donörlerin hangi özelliklerini yazmışlardı ?Bizde önce fark etmez dedik donör seçenekleri geldi 2 tane yabancı 6 tana Türk vardı. Bizde yabancıyı tercih ettik :)
Canım rahmin nakadar ince? Kaç millim?
Saglikli hayırlı bir kızın olsun ekocum..Ne güzel cici cici elbileseler alırsın yavruna..Darisi başımıza insallah:)Arkadaşlar canlarım bugün öğrendik ki bir kızımız olacakartık kızımla berabar dua edeceğiz inşallah.. hamile olanlara sağlıklı doğumlar, tedavi de olanlara ise pozitif sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?