4BB iyi kaliteli bir blastokisti 2 ve 1 beşinçi günü geride kalan moruldu
inşallah 4bb den evlat sahibi olursun canım

rahim kalınlığı çok iyi 6 mm okadar ikizlere gebe kalan gördümki
rahim içi histeroskopi yaptırdınmı?
inşallah embriyo tutunmasına bir engel yoktur
eşinin spermogramı nasıl? sayı?morfolojisi?

Canimm kiyamam cok zor biliyorum yeniden ayni stresleri yasamak. hepsini yasadim bende. Olcagina biraktim herseyi. kimyasaldan tam 3 ay sonra transferdeydim canim. Havuc suyu bende transferden anca 5 gun sonra falan icebildim sanirim. denk geldikce taze sikilmis olarak ictim.surekli yatmadim mesela disarida ciktim bolca, kendimi oyalayacak birseyler yapmaya calistim cok yormadan tabi. 12.gune kadarda belirtim olmadi hatta tutmadi kesin yine diyordum. ilk deneyimimden oturu yine olumsuz olcakmis gibi dusunuyordum tabi icten ice birsey hissedemeyince. ama cok sukur ki ordalarmis miniklerim. Yani ilki olmadi buda olmayacak gibi birsey yok cnm onu cikar aklindan. Tekrardan yeni surecler yeni rahim yeni yumurtalar. Bilemeyiz hangisinin olup olmayacagini oyuzden sakin umutsuzluga kapilma cnm. haberlerini bekliyorum insallah.

canım allahım sağ salim yavrularına bağışlasın seni
allahım bizede yaşatsın

canım allahım sağ salim yavrularına bağışlasın seni
allahım bizede yaşatsın
Aminnn Zazacimm insallah hepimizi. bu ugurda savas veren herkesin rabbim kucaklarini doldursun. Allah cabalarimizi gorsun hepimizin. ne kadar cok istedigimizi Allah biliyor. Bizi de mukafatlandirsin bebeklerimizle insallah. Olucak Zazacim ben inaniyorum evlat hasretiyle yanan bu kalpleri Allah bos cevirmeyecek. Sadece zamanini bekliyordur Ol der ve olur. Az kaldi kavusmana boyle dusun hep.

4BB iyi kaliteli bir blastokisti 2 ve 1 beşinçi günü geride kalan moruldu
inşallah 4bb den evlat sahibi olursun canım
Allah razı olsun Zaza74 arkadasim, insAllah guzel sozlerin kabul olur..
Ilki olmadigi icin ve 1,5 ay ara verdigimiz bundan da hic umudum yok ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…