hiç öyle düşünme bazen hiç ummadığın yende bayram olur sendede öyle olucak bakarsınAllah razı olsun Zaza74 arkadasim, insAllah guzel sozlerin kabul olur..
Ilki olmadigi icin ve 1,5 ay ara verdigimiz bundan da hic umudum yok ne diyeyim..
Allah razı olsun arkadaşim.. cumlelerin hepimiz icin dua olsun.. bizleri unutma olur mu..Canimm kiyamam cok zor biliyorum yeniden ayni stresleri yasamak. hepsini yasadim bende. Olcagina biraktim herseyi. kimyasaldan tam 3 ay sonra transferdeydim canim. Havuc suyu bende transferden anca 5 gun sonra falan icebildim sanirim. denk geldikce taze sikilmis olarak ictim.surekli yatmadim mesela disarida ciktim bolca, kendimi oyalayacak birseyler yapmaya calistim cok yormadan tabi. 12.gune kadarda belirtim olmadi hatta tutmadi kesin yine diyordum. ilk deneyimimden oturu yine olumsuz olcakmis gibi dusunuyordum tabi icten ice birsey hissedemeyince. ama cok sukur ki ordalarmis miniklerim. Yani ilki olmadi buda olmayacak gibi birsey yok cnm onu cikar aklindan. Tekrardan yeni surecler yeni rahim yeni yumurtalar. Bilemeyiz hangisinin olup olmayacagini oyuzden sakin umutsuzluga kapilma cnm. haberlerini bekliyorum insallah.
Ben ilk tedaviye başlarken bir tek hsg çektirdim ama keşke histeroskopi çektirseydim ve adezyonlu gitmeseydi transfere
Canım güzel bir şey herşeye bakmaları.Bizim osperm donasyonu olucak inşallah.Yasamayananlamaz canim ben british deki iletisimden memnun kaldim. Doktorla da gorustum iki baska kisiyle de. Iletisim olarak güzeller. Bi de şunu dediler bir donor dort asamadan gecer diye once on mulakat sonra genetik test sonra yum takibi oluyo ve bunu embriyolog inceliyo ne derece kaliteli diye en sonda ise diktor rahime bakiyo iyi mi diye. Boyle dediler ve mutlu etti bu beni. Bu asamalardan geciyirsa donir oluyormus. Her seyi de tek tek cevapliyorlar. Allah hayirli karari nasip etsin arkadasim
Dayanamadım tekrar yazıyorum ama sevgili arkadaşım Berk Bey dediğin gibi sıcak bir insan , konuşmaları yaklaşımı güzel ama işlem sonrasında hepsi buz kesti inan..müşteri hizmetlerindeki tuğçe hanım negatif sonucu söylediğimde mesaj ile sadece çok üzgünüm yazdı ve bir arayıp da teselli edici bir kelime bile söylemedi. dediğin gibi muhasebe bölümünde alkan hanım var o çok daha ilgili ve samimi davrandı gerçekten. Berk bey de 10 gün sonra bana dönüş yaptı konuşmak için.. işte bunun gibi sebeplerden ötürü diyorum ya ben de bir daha tercih etmem diye.. En son burdaki doktorum da bana Murat Önal ı önerdi. aradım bilgi almak için müşteri hizmetlerindeki bey bana hemen dönüş yaptı ve bir sonraki aramada doktor ile görüştüm ve çok samimi bir görüşme oldu. ben maddi olanaklarım olmadığı için başlayamayacığımı söylediğim halde arada şimdi beni arayıp nasılsınız diyorlar. ben burası olsun demiyorum sana ama Dünya Tüp Bebekte gerçekten bir sıkıntı var. sevgilerimle..Arkadaşlar benim kafam çok karıştı.Berk Aygün mü Britishmi diye?
Dünya Tüp Bebek ile yazışıyorum sormak istediklerimi,ama baştan savan kısa kesilen cümleler ile cevap veriliyor.
Bu böyle bir hassas durumda beni fazlasıyla olumsuz etkiliyorZaten zor bir süreç,bir de şimdiden ilgisiz ce davranılması hoşuma gitmiyor.Finans kısmı daha ilgili inanın...
Berk bey ile telefonda güzel konuşmuştuk.Onunla ilgili bir sıkıntım yok gayet cana yakın konuştuk.Ancak merkezdekiler de sorun ,ilgisiz ve kısa cümleler kurarak ,sorularıma kestirme yanıtlar almaktan hoşlanmıyorum.
British ile yeniden Sibel hanımla görüştüm.Nasılsınız diyebiliyor en azından insanice...
Tamam onlarda yoğun çalışıyor olabilir ancak hiç bir bilgimiz olmayan ve yeni öğrenmeye başladığım ve çok miktarlar ödenen bu işlemler için tabiki soru sorucaz diye düşünüyorum.
Berk bey tatlı bir insan olabilir ama iletişim kurduklarım tam tersi.Bu yüzden vazgeçer gibiyim.Bir de araştırıyorum ancak Dünya Tüp bebek ile hamile kalanların olduğu bir blog bulamadım
Gecelerdir okuyorum...
Sanırım British Murat Bilgin de karar kılıcam ben.Çünkü iğreti oldum yanında çalışanlardan soğuk cevap ve baştan sağıcı tutumlarından.Acaba Berk beyin bunlardan haberi varmıdır?İletişimde olunan kişilerin böyle davranmasından?
Murat bilgin en son konustugum ve memnun kaldigim doktor simdiki adı ile Bahçeci.Yani benimde içime sinmedi bu durum.Sana özel mesaj göndermek istiyorum ama kapalı sanırım seninDayanamadım tekrar yazıyorum ama sevgili arkadaşım Berk Bey dediğin gibi sıcak bir insan , konuşmaları yaklaşımı güzel ama işlem sonrasında hepsi buz kesti inan..müşteri hizmetlerindeki tuğçe hanım negatif sonucu söylediğimde mesaj ile sadece çok üzgünüm yazdı ve bir arayıp da teselli edici bir kelime bile söylemedi. dediğin gibi muhasebe bölümünde alkan hanım var o çok daha ilgili ve samimi davrandı gerçekten. Berk bey de 10 gün sonra bana dönüş yaptı konuşmak için.. işte bunun gibi sebeplerden ötürü diyorum ya ben de bir daha tercih etmem diye.. En son burdaki doktorum da bana Murat Önal ı önerdi. aradım bilgi almak için müşteri hizmetlerindeki bey bana hemen dönüş yaptı ve bir sonraki aramada doktor ile görüştüm ve çok samimi bir görüşme oldu. ben maddi olanaklarım olmadığı için başlayamayacığımı söylediğim halde arada şimdi beni arayıp nasılsınız diyorlar. ben burası olsun demiyorum sana ama Dünya Tüp Bebekte gerçekten bir sıkıntı var. sevgilerimle..
Aaa bakayım hemen..Murat bilgin en son konustugum ve memnun kaldigim doktor simdiki adı ile Bahçeci.Yani benimde içime sinmedi bu durum.Sana özel mesaj göndermek istiyorum ama kapalı sanırım senin
sanırım şimdi atabilirsinAaa bakayım hemen..
Gönderdimsanırım şimdi atabilirsin
1 ve 2 den umut yok dimi,ama niye donduruyorlar o zaman,cunku zaten cozulurken de bozulmayacak mi4BB iyi kaliteli bir blastokisti 2 ve 1 beşinçi günü geride kalan moruldu
inşallah 4bb den evlat sahibi olursun canım
inan mavi hatırlıyorum kendi yumurtamla 11 denememde hamilelik oldu gelişmedi nisan ayı kürtaj oldum mayıs halile görüstük istambulda kararımızı donasyondu vereceyimiz tahlilerde hsgde istedi haziranda hsg çektirdim sonucunda endometriyum düzensizliyi yazıyordu sd yi halile gönderdim eminim hiç bakmadan problem yok dedi ve başladıkZaza Hsg de yapışıklıklar çıkmadı mı..Çıktıysa neden histereskopi yapılmadı ki..
Yaaa ne kadar yazık etmiş..Enazından bulunduğunuz yerde farklı bir doktorla görüşün der insan emin olmak içim..Tabi insan güvenincede hiç aklına gelmiyor...Geçmişi kurcalayıp seni üzmek istemiyorum zazacım...Bu sefer her önlemini aldın..İnşallah emin ellerdeyiz ve olacak, inanıyorum kuzum..inan mavi hatırlıyorum kendi yumurtamla 11 denememde hamilelik oldu gelişmedi nisan ayı kürtaj oldum mayıs halile görüstük istambulda kararımızı donasyondu vereceyimiz tahlilerde hsgde istedi haziranda hsg çektirdim sonucunda endometriyum düzensizliyi yazıyordu sd yi halile gönderdim eminim hiç bakmadan problem yok dedi ve başladık
ozaman halile çok güveniyordum halil dediyse problem yok demek öyledi
ilk donasyon zaten kimyasal oldu
senin ilk mehmet kaptanda negativden sonramı histeroskopi yaptırdın?Bende histereskopi yaptırmıştım polip varmış onlar alınmıştı.
Sağol cnm. Yum. toplandı 45 tane çıkmış 33 tanesi olgunmuş 28 tanede embriyo oluşmuş arkadaşlar bugün ikinci gün bakalım 5.güne kadar kaç tanesi gidebilecekHadi canım hayırlısı inşallah. ..emriyoların bol olsun insallahl
Vayyy maşallah muamma...İnşallah bol bol sağlıklıklı olsunlar canım...Sağol cnm. Yum. toplandı 45 tane çıkmış 33 tanesi olgunmuş 28 tanede embriyo oluşmuş arkadaşlar bugün ikinci gün bakalım 5.güne kadar kaç tanesi gidebilecek
canım kararını değişmende doğru yaptın inan o tatlı dili berk bey olumsuz olunca acı dile dönüyorArkadaşlar benim kafam çok karıştı.Berk Aygün mü Britishmi diye?
Dünya Tüp Bebek ile yazışıyorum sormak istediklerimi,ama baştan savan kısa kesilen cümleler ile cevap veriliyor.
Bu böyle bir hassas durumda beni fazlasıyla olumsuz etkiliyorZaten zor bir süreç,bir de şimdiden ilgisiz ce davranılması hoşuma gitmiyor.Finans kısmı daha ilgili inanın...
Berk bey ile telefonda güzel konuşmuştuk.Onunla ilgili bir sıkıntım yok gayet cana yakın konuştuk.Ancak merkezdekiler de sorun ,ilgisiz ve kısa cümleler kurarak ,sorularıma kestirme yanıtlar almaktan hoşlanmıyorum.
British ile yeniden Sibel hanımla görüştüm.Nasılsınız diyebiliyor en azından insanice...
Tamam onlarda yoğun çalışıyor olabilir ancak hiç bir bilgimiz olmayan ve yeni öğrenmeye başladığım ve çok miktarlar ödenen bu işlemler için tabiki soru sorucaz diye düşünüyorum.
Berk bey tatlı bir insan olabilir ama iletişim kurduklarım tam tersi.Bu yüzden vazgeçer gibiyim.Bir de araştırıyorum ancak Dünya Tüp bebek ile hamile kalanların olduğu bir blog bulamadım
Gecelerdir okuyorum...
Sanırım British Murat Bilgin de karar kılıcam ben.Çünkü iğreti oldum yanında çalışanlardan soğuk cevap ve baştan sağıcı tutumlarından.Acaba Berk beyin bunlardan haberi varmıdır?İletişimde olunan kişilerin böyle davranmasından?
Tamam cnm yazarım bulursam inşallahhcanım kararını değişmende doğru yaptın inan o tatlı dili berk bey olumsuz olunca acı dile dönüyor
delphi delphi nikli arkadaşımız yakınlarda berk beyde negativ aldı istersin bir ONA ÖZELDEN YAZ VE ORDA NE YAŞADIĞINI söylesin
yani burda hal hazırda 3 tanıdığım berkten memnun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?