Murat bilgin en son konustugum ve memnun kaldigim doktor simdiki adı ile Bahçeci.Yani benimde içime sinmedi bu durum.Sana özel mesaj göndermek istiyorum ama kapalı sanırım senin
murat bilginle pazar bile konuşuluyor kızlar haberiniz olsun
çok tatlı bir doktor
inşallah yanılmam

1 ve 2 den umut yok dimi,ama niye donduruyorlar o zaman,cunku zaten cozulurken de bozulmayacak mi
dediklerine göre destek amaçlı 1 ve ya 2 konuluyor
bazen 2 bebek ola bilir ama oda ender bir durum
ama onlardan ne destek anlamadım zaten kendilerine destek gerek-))

İyi akşamlar arkadaşlar az önce eylem hanım aradı beni 21 subatta eşiniz gelsin embryo oluşturalım diye ama eşim o tarihlerde yurtdışında olcak oyüzden baska bi tarihte olurmu dedim ozaman eşiniz daha önce gelsin spermi donduralm o tarihte embryo oluştururz dedi sizce bu sağlıklı olur mu? Bir de eşimin daha önce yapılan bi sperm testi yok oyüzden oraya gidince spermin bulunmaması diye bir durum da söz konusu olabilir sizce ne yapmalıyım baska bir donörü mü bekleyelm

inşallah kuzum
ya kendi başıma gelenleri yazıyorumki canlarım sizde yaşamayın bunları
halilede berkede muratada gitseniz tam göbeyi onlara bağlamayın yaşadığınız yerde iyi takipciniz olsun

ayda keşke eşin bu zamanlarda bir yere planlamasaydı
aslında spermatozoit sayısı çok olduğu için dondurmada bozulsalarda sağlıklı çok bulunuyor
ama keşke eşin iptal etse yurt dışı seyahetini

ayda keşke eşin bu zamanlarda bir yere planlamasaydı
aslında spermatozoit sayısı çok olduğu için dondurmada bozulsalarda sağlıklı çok bulunuyor
ama keşke eşin iptal etse yurt dışı seyahetini
Malesef edebilceği bir durum değil bir sonraki donörü beklesek çok mu uzun bir sürec acaba ya da dondurulmuş sperm de riskli mi ? Burda benden daha bilgili olan birsürü kişi var oyüzden herşeyi size soruyorum yardımlarınız için cok tesekkür ederim Allah razı olsun

Merveee ilk yapılan tahliller arasında sperm testi yapturmadinizmi

Yok biz daha hiç test yaptırmadık yeni başlıcaz sorun bende olduğu için hiç eşime bakmadılar dha önceki doktorlar böyle bişey istememişti

Muamma efsane masallah sana. Guzel sonuc olur insallah.

Merveety sperm testi yaptirin tabiki. Dunyanin parasini veriyoruz. Istememeleri de garip. Bizden istediler. Doktor benden de 4 5 test istedi ama ben seker guatr ne varsa yaptirdim. Bir sigaram kaldı. Siz yaptırın testi ve bence bekleyin derim. Yine de sen bikirsin arkadasim. Esin yurt dışıni iptal edebilse keşke

Hepimizin kucakları dolsun en kısa zamanda allahın izni ile

Daha önceki doktorlar istemedi ama murat beyle konustuğumda istemişti dosyaya da yanlış not almışlar test yapılmış olarak yazmışlar oyüzden bir karışıklık oldu. Eşim iptal edemyor malesef bir de sperm testi olmadan riskli diye düşünüyorum kararsız kaldım yani bizim için bu mu hayırlıdır yoksa beklemek mi bilemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…