Böyle olmaz mervee cim..Senden ozaman hiç test istemediler mi başka.. hsg ve benzeri..cok şaşırdım gerçekten.. .
Yok onları da istediler birkere murat beyle konustum ozaman istedi ama suan embryo oluşturma aşamasına öncelk verelm embryoyu donduralım sizi ondan snra hazırlayalım dediler oyüzden onlardan bahsetmedm

Yok onları da istediler birkere murat beyle konustum ozaman istedi ama suan embryo oluşturma aşamasına öncelk verelm embryoyu donduralım sizi ondan snra hazırlayalım dediler oyüzden onlardan bahsetmedm
Murat bey hsg siperm testi istedi
Dosyaya not alınırken yanlış alınmış galiba sperm normal yazılmış bn de daha önce test yapılmadağını söyledm tedaviyi erteledik

Arkadaşlar Kıbrıs disinda guvenirlik bakimindan baska hangi ülkede donasyon yaptirabiliriz? Tavsiyeniz var mi,kibris pahali oldugu icin belki baska ulkelerde hem daha uygun hem de daha olumlu sonuclar olabilir mi?
Bilginiz var mi?

Anladim mervee cim..Oncelikle senin özelliklerine uygun donor seçenekleri sunmalıydılar sen seçmeliydin ve o donoru hazirlamaliydilar..Ama sana bir şey demeden uygun donor bu ve hazırlamaya basladı demeleri sanirim yumurta dondurmadan çok yumurta paylaştırma olabilir..Yada çok ciddi karışıklık oldu..Iyiki ertelemişsiniz canim..

Arkadaşlar Emine hnm a mesaj attim..Durumu yazdım.. Asla yumurta dondurma yada yumurta paylaştırma yapmiyoruz dedi..Bu konuda etik çalışan bir kurum olduklarını söyledi..Belkide hastamız donor seçimini bize bırakmıştır, bazen hastalarımız bize en uygun donoru seçin diyebiliyorlar o nedenle biz secmisizdir dedi..Durum bu kızlar.. .

Bu sefer Murat bey ne istedi peki ikisini de mi çektiricen
Busefer akıllı olduk kardeşim artık kendimi hazırlayıp kıbrısa gidiyoruz
Murat beyden istediyim uyumlu donor bulması tedavisinde dikatli olması sağlıklı yumurta toplaması emriyologlarla kaliteli embriyo oluşturması geriside bana kalsın

Yani belki başka bi hasta için donör hazırlarken o hasta vazgeçmiş olabilir bize de uygunsa bana söylemiş olabilirler diye düşündüm ben de şimdi. Yarın tekrar konusup durumu öğrenicem size tekrar yazarım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Ben bir karışıklık falan olduğunu düşünüyorum arkadaşlar. Bence hastalar karıştı sanki
Çünkü donör için kesinlikle bilgi verirlerdi

Canım embriyom kalsa tabiki dondurtacam ama oluşmuş embriyoları freş freş kulanmak istiyorum geriye kalırsa embriyo dondurtacam
Bu benim tercihim bunuda merkeze söyledim
Bundada problem olmadığını söylediler ve seçilen donörle benim adet tarihlerimizi hormon ilaçlarıyla senkronize edicekler
Donör seçeneklerinide bana atıcaklar
Türk veya yabancı fark etmez yeterki sağlıklı olsun bir tek zenci olmasın dedim

Firdevs hanımın asistanına ben sorduğumda sorun kimde diye sordu bende diyince sperm testine gerek yok demişti banada garip gelmişti.

Anladım canım sen nezaman transfer düşünüyosun peki

Zazacım
Alakasız olacak ama ben bu ay adet olmadım..
Yaşım 44
Ateş basması falanda olmuyo
Midemde bulanmıyor ::))
Anlamış değilim

Evet cnm bilgi vermediklerini söylediler.Banada tuhaf geldi açıkcası

rahim kalınlığı çok iyi 6 mm okadar ikizlere gebe kalan gördümki
rahim içi histeroskopi yaptırdınmı?
inşallah embriyo tutunmasına bir engel yoktur
eşinin spermogramı nasıl? sayı?morfolojisi?

Histereskopi yaptırmadım canım..
Eşimde sıkıntı yoktu
Karar verirsek tekrar yaptırırız artık

senin ilk mehmet kaptanda negativden sonramı histeroskopi yaptırdın?

Evet canım. Mehmet Kaptan'a kendim sormuştum hocam hsg yada histereskopi istemediniz diye gerek yok demişti.

Bende ilk deneme olduğu için çok hakim değilim tamam dedim meğer polip varmış işte.

Zazacım
Alakasız olacak ama ben bu ay adet olmadım..
Yaşım 44
Ateş basması falanda olmuyo
Midemde bulanmıyor ::))
Anlamış değilim
45-46 yaş sonraso menopoza girme normal sayılıyor
premenopozda oluyor öyle adet gecikmeleri
kaç ay oldu adet görmeyeli
aslında doktoruna gidip hormon testlerini versen anlarsın
donasyon tedavisinede başlamadan önce donörünün adetiyle denkleşmek için doğum kontrol hapları veya sikloproginova kullandırırlar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…