SPERM testi yaptırmadan kurumun gelin demesi büyük saçmalık. Ben olsam olay çıkartırdım.Şimdi yaptırırsak eşim cumrtsi gidip sperm vercek donmuş sperm olcak
Ertelemeye karar verdim tekrar donör buluruz en kısa zamanda şimdi riske atmayalım dedilerSPERM testi yaptırmadan kurumun gelin demesi büyük saçmalık. Ben olsam olay çıkartırdım.
Canım bence keşke test yatırsaydı en azından durumu görürdunuz..Yok biz daha hiç test yaptırmadık yeni başlıcaz sorun bende olduğu için hiç eşime bakmadılar dha önceki doktorlar böyle bişey istememişti
Başka donör bekleyen hastalarımız var dediler biz size baska buluruz en kısa zamanda dediler yani dondurulmuş yumurtada başarı şansının düşük olduğunu kendileri söyledi herhalde yapmıyolardır öyle bişeyKızlar şimdi mervee arkadisimiz vazgeçti öyle olabiliyormu.....donor, 21 inde toplama yapılacaksa kesin ilaçlara çoktan başlamıştır.. eee o yumurtalar ne olacak ...acaba yumurtami dolduruyorlar.. ..bana hiç bir zaman dondurmadiklarini soylediler...yoksa yumurtami paylastiriyorlar bu kadar kolay iptal edildiklerine göre.. merak ettim şimdi.. .
Aslında yeni başlıyoruz ama donör cabuk bulunmuş galiba biz de bukadar cabuk beklemiyoduk hazırlıksızdık oyüzden bize donörün ilaca başlatıldığı bilgisi verilmedi her donör ilaç kullanmak zorunda mısperm testi de yaptırmak gerek
Canım bence keşke test yatırsaydı en azından durumu görürdunuz..
Siz donuru seçtiniz sanirim ilaca başladı 21 inde yumurta toplanacak degilmi..sen doktor arastiyordun ya ben daha yeni başlıyorsunuz zannedppiyordum..keske tarihleri donor başlarken konuşsaydınız ...
merhaba arkadaşım ben klinikle ilgili yönlendirme yapmak istemem sadece bildiğim kadarıyla dünya tüp bebekde spremlerin bebeklik resimlerini göstermiyorlar. Britsh de sprem donörlerinin bebeklik resimlerine bakıp ona göre eşine benziyen bi kişiyi seçmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.Hangi klinik olursa olsun resimleri görebilceğin bi yeri seç.Canım güzel bir şey herşeye bakmaları.Bizim osperm donasyonu olucak inşallah.
Bakalım kendi doktorumlada görüşücem bir daha.Durumdan bahsedicem.Yani böyle durumlarda biraz sıcaklık bekliyorm ben herkes gibi.araştırmaya yine başlıcam şimdi oturup.Sonradan pişman olmak istemiorum
İyiki iptal etiniz acele etmeAslında yeni başlıyoruz ama donör cabuk bulunmuş galiba biz de bukadar cabuk beklemiyoduk hazırlıksızdık oyüzden bize donörün ilaca başlatıldığı bilgisi verilmedi her donör ilaç kullanmak zorunda mı
Donoru siz seçenekler arasindan secmedinizmi..Once liste gönderiyorlar seçiliyor ondan sonra başlanıyor..Aslında yeni başlıyoruz ama donör cabuk bulunmuş galiba biz de bukadar cabuk beklemiyoduk hazırlıksızdık oyüzden bize donörün ilaca başlatıldığı bilgisi verilmedi her donör ilaç kullanmak zorunda mı
Banada biraz garip geldi aynenDonoru siz seçenekler arasindan secmedinizmi..Once liste gönderiyorlar seçiliyor ondan sonra başlanıyor..
Evet zaza banada tuhaf geldi..benim donorumde ilaca başladı haber verdiler..konrolunude soylediler..boyle sperm testi istemeden, başladığı bildirilmeden hadi gel yumurtan hazır denirmi ..garip...Banada biraz garip geldi aynen
delphi_delphiTamam cnm yazarım bulursam inşallahh
Doğru karar kesinlikleErtelemeye karar verdim tekrar donör buluruz en kısa zamanda şimdi riske atmayalım dediler
Mervecin nolur bir açıklarmısın bizedeAslında yeni başlıyoruz ama donör cabuk bulunmuş galiba biz de bukadar cabuk beklemiyoduk hazırlıksızdık oyüzden bize donörün ilaca başlatıldığı bilgisi verilmedi her donör ilaç kullanmak zorunda mı
Ayy öyle deme inan artık bu işin peşini burakırımBence heryer dondurulmuş yumurta kullanıyor. Bu negatif mi pozitif mi bilemem. Etkisi varmıdır yok mudur hiç bilgim yok. Embriyolog değilim. Ama hepsinin kullandığını düşünüyorum.
5 subatta kan grubu ve fotoğraf gönderdim uygun donör bulduğunda eşinizi çağırcaz embryo oluşturcaz diye bilgi verdiler yani sürecin işleyişinden bahsettler özellkle istedğiniz bi özellk var mı fln dediler snrasında donör bulunduğuna ve hazırlandığına dair herhangi bi bilgi vermediler bugün de donörün bulundğunu ve özellklerini yazdlar toplama gününün 21 subat olduğunu eşimin 21 subatta orda olmasını söyledler. Donör seceneği sunmadılar banaMervecin nolur bir açıklarmısın bizede
Britişe karar verer vermezmi direk donor bulup başladılar? Anlatırmısın
Ben bu konuda baya bilgisizim galiba neler yapılacağnı bilmedğimden herhangi bseyde istemedim siz embronun da dondulumasını istemedğiniz için mi senkronize ediyosunuz embryo dondurmada sıkıntı olmadığını söyledilerİyiki iptal etiniz acele etme
Hazır olunca başlarsınız
Ben eylem hanıma dedim beni donörle senkronize et ve 2 ay önceden rahat rahat seçsinler ve benim adetime bağlı donörümede doğum kontrol hapı versinler
1-2 güne bana donör seçeneklerini sunucaklar
Ben şimdi estrofem içiyorum
Adet söktürücüye geçtiyimde donörede doğum kontrol verilecek sonra ikimiz aynı zamanda adet olucaz 2-3 gün oynaya bilir
Bakalım artık hayırlısı
Böyle olmaz mervee cim..Senden ozaman hiç test istemediler mi başka.. hsg ve benzeri..cok şaşırdım gerçekten.. .5 subatta kan grubu ve fotoğraf gönderdim uygun donör bulduğunda eşinizi çağırcaz embryo oluşturcaz diye bilgi verdiler yani sürecin işleyişinden bahsettler özellkle istedğiniz bi özellk var mı fln dediler snrasında donör bulunduğuna ve hazırlandığına dair herhangi bi bilgi vermediler bugün de donörün bulundğunu ve özellklerini yazdlar toplama gününün 21 subat olduğunu eşimin 21 subatta orda olmasını söyledler. Donör seceneği sunmadılar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?