Arkadaşlar bende haftaya bu işlemlere başlıyorum.Kadın hastalıkları doktorum rahim filmimide çekicek.Anestezi ile yapılıyormuş.(Acıbadem).Bana daha iyi geldi sanki:) Regl min 2-3. Günü kan testlerim yapılıcak.Yumurta sayımım v.s.
Ancak mayıs ayı gibi düşünüyoruz biz işlemi.Bunları yaptırmam erken olmam değilmi?
Sorma herkez içiyor ya bende şaşırdım, güvenli tarafta kalmak en iyisi sanırım...İyki paylaştın Arkadaşım.Sırf bunlar için katı meyve sıkacağı almıştım.Bir de bende zaten pıhtılaşma sorunu çıktı aman aman
Sorma herkez içiyor ya bende şaşırdım, güvenli tarafta kalmak en iyisi sanırım...
bunlarda abartmasınlar vallahAmin canım,inşallah hep beraber güleelim,keza dediğim de oldu..Gaza gelip aradım kadınlar klübündenim %15 indirim km küm..Karar aldık artık yapmıyoruz dedi..Zar zor 5000 dedi önce,sonra tedaviye başladım de ama indirimi söyleme deyip 4750 yaptı bakalım
Bir de fazladan seker almis olmazsin.. bence de devam etmemen daha iyiSorma herkez içiyor ya bende şaşırdım, güvenli tarafta kalmak en iyisi sanırım...
Murat bey nedengerek yok dedi rahim filmi için herkesten istenmesi gerekli benceSelam Anne Adayları,
Ben bugün Murat bey gerek yok demesine rağmen rahim filmini çektirdim.Sağ tüp tıkalı çıktı ,rahim temiz dedi..Sağ tüpü açtı.Açarken de şöyle dedi;Şimdi diyeceksin ki tüp bebek tedavisinde hazır yumurta koyuyorum,tüpe ne gerek var,ama bazen tüple ilgili sıkıntılar da hamile kalmayı olumsuz etkiliyor...İyki de rahim filmi çektirmişim.Daha önce 2 defa çektidiğim Doktoru arayarak buldum çok şükür..550 TL ödedim ama herşey son teknoloji ve sinek ısırığı gibi bir acı,çok rahattı.Şimdi eşim de cuma günü spermiyogram çektirecek..
Kan tahlillerim tamam.Şimdi başka ne yaptırmalıyım,sizlerden fikir almak istedim.Ben İstanbul Ataşehirde oturuyorum,buraya yakın tavsiye edeceğiniz bir tüp bebek uzmanı var mı..Bir de dosyanızı açtım,donörle ilgilenen hemşireye vreceğim,sizi arayacak dedi ama hala ne arayan var ne sora,3 gün oldu
Murat bey nedengerek yok dedi rahim filmi için herkesten istenmesi gerekli bence
Canım yakın zamanda stress yaşadın mı ya da östrojen tedavisi gördün mü? Benim bir önceki tedavimden sonra burada kendi doktorum hormonların normal mi bir bakalım demişti ve prolaktin yüksek çıkmıştı, ksa süre sonra yeniledik testi normale dönmüştü. Prolaktin sabah saatlerinde ve sakinken yspılması gereken bir testmiş ve tedavi için aldığımız östrojen de prolaktini arttırırmış. Umarım seninki de normale döner arkadaşım
Daha öncedenMurat bey nedengerek yok dedi rahim filmi için herkesten istenmesi gerekli bence
Bilmiyorum ki,bir tane çocuğum var ve ilk denemede hamile kalmıştım belki ondandırDaha önceden
rahiminiz sağlıklıysa ve iki sağlıklı blastokist konulsa şansınız artar istediyinizearkadaslar tup bebek yaptırmayı dşnüyorum ikiz gebelık nasıl oluyor tüp bebkte istersek olur mu
Merhaba.. bana 3 tane konuldu hiçbiri tutmadı..Merak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba
Kaliteleri iyi ise 8 adet 5. gün embriyoru bayağı güzel bir sayı muaamamcım...Normalde de bir kadının tek toplamada en fazla 7-8 adet sağlıklı embriyorsu olabilir ki bu da süper bir rakam..Arkadaslar 22 tane 3.gun embriyosundan sadece 8 tanesinin 5.gune gitmesi sizce de az degil mi
canım 3 embriyo koydurmak riskli çünkü çoğul gebelik rahim ağzı açılmasına falan neden oluyor doktorun onay vermiyorsa bence 2 embriyo daha iyiMerak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba
Iyi bari cnm ne bilim o kadar dan 8 tane az gibi geliyodu. Içimi rahatlattin cnm sagollKaliteleri iyi ise 8 adet 5. gün embriyoru bayağı güzel bir sayı muaamamcım...Normalde de bir kadının tek toplamada en fazla 7-8 adet sağlıklı embriyorsu olabilir ki bu da süper bir rakam..
Ya 3'ū de tutarsaMerak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?