Yok olmaz Arkadaşım 6 ay içinde geçerli genelde,herhangi bir işlem görmediysen

Bu arada beni Eylem Hanım aradı..Kendisini çok profösyonel buldum.Çok güzel anlatıyor..Çalışma şekillerini anlattı.Bende güven duygusu oluşturdu.

bunlarda abartmasınlar vallah

Murat bey nedengerek yok dedi rahim filmi için herkesten istenmesi gerekli bence

Uzun zamandir foruma giremedim son 3 ayim cok stresliydi ailemin saglik problemleri var bu yüzden tsh prolaktin hepsi yukselmis dostinex ictim prolaktini dusurmek icin su an basladik tedaviye hayirlisi olur insallah

Merak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba

Arkadaslar 22 tane 3.gun embriyosundan sadece 8 tanesinin 5.gune gitmesi sizce de az degil mi
Kaliteleri iyi ise 8 adet 5. gün embriyoru bayağı güzel bir sayı muaamamcım...Normalde de bir kadının tek toplamada en fazla 7-8 adet sağlıklı embriyorsu olabilir ki bu da süper bir rakam..

Merak ettiğim bir konu var transfer de 3 tane embriyo koydurmak riskli mi 3 ü de tutarsa diye. Ama 2 de az geliyo bana ya tutmazsa 3 garanticilik gibi geliyor. 3 tane transfer edilen varmı acaba
canım 3 embriyo koydurmak riskli çünkü çoğul gebelik rahim ağzı açılmasına falan neden oluyor doktorun onay vermiyorsa bence 2 embriyo daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…