hayırlı cumalar arkadaşım rabbim evladına kardeş versin tez bir zamanda
sizde araştırın daha iyi uzman bulun
o ne yani içinemi girelim
o doktora deki kan testleri var yumurta rezervini ve kalitesini gösteren
birde kürler kullan yumurta kaliteni artıran
folik asiti burakma

Zaza Benim de neut lym ve mon ama sadece # bu işaretli olanları yüksekti diğerleri normal doktor sorun yok dedi ama nie yüksek çıkarki

Bu testlerin hepsini hatta daha fazlasını yptim.fsh 8.47 çıktı..Aslında sayısal rakamlara pek takilmamak lazim..usg yeterli. çoğu merkez artık fsh baktirmiyorlae.2denemede az igne ve 13yumurta bitanesinde bile dollenme olusmadi.
ALLAH razi olsun..Amin inşallah)) Çok sağolun ALLAH 'im emeklerinizi bebekle taclandirsin.
içini açıp bakamayacağımıza göre ne demek? Ne kadar cahilce! Allah aşkına kim bu saçma sapan konuşan doktor
hiç sormayın.eşimin isguzarligi yüzünden iki denemiyde orda heba ettik.izmir irenbe tup bebek merkezi

Bu testlerin hepsini hatta daha fazlasını yptim.fsh 8.47 çıktı..Aslında sayısal rakamlara pek takilmamak lazim..usg yeterli. çoğu merkez artık fsh baktirmiyorlae.2denemede az igne ve 13yumurta bitanesinde bile dollenme olusmadi.
ALLAH razi olsun..Amin inşallah)) Çok sağolun ALLAH 'im emeklerinizi bebekle taclandirsin.
içini açıp bakamayacağımıza göre ne demek? Ne kadar cahilce! Allah aşkına kim bu saçma sapan konuşan doktor
hiç sormayın.eşimin isguzarligi yüzünden iki denemiyde orda heba ettik.izmir irenbe tup bebek merkezi

Bence onlardan da sorun çıkmayacak.ama yinede ypicam genetik testleri.Bazen şu korku da beni sarıyor.ya donasyona rağmen embiriyomuz olusmasa!

Korkkkmaaaaaa :) kontroller nasıl bebişler ne yapıyor :)
Normalde sıkıntı görünmüyor gayet iyiler diyor kalp atışlarını net duyduk bugün:) ama şu kan testi kafamı karıştırdı doktor şu anlık ilaç gerektirmiyor dedi 3 hafta sonra gel dedi peki bu arada daha da yükselirse ne olacak ona kafam takılıyor

FSH bazen değişebiliyor, ama AMH daha net fikir veriyor amh ın kaçtı acaba

FSH bazen değişebiliyor, ama AMH daha net fikir veriyor amh ın kaçtı acaba
Amh hiç bkilmadi,yani istenseydi yapardık.ya rezerv sıkıntım yok.yumurtalar bos da çıkmıyor. şekli görüntüsüde iyi hatta çok az dozla bile çok güzel gelisiyorlar.yani hiç bi sıkıntı çıkmıyor.hatta doktorum bana demesi görünüşte en iyi hastam sensin taki yum ve sperm birlesene kadar. düşünsene çok sayıda dolu yumurtan var .ama yumurta donasyonuna muhtaç kalıyorsun.şimdi yum olmasa bu kadar koymaz bana ))siz ne asamadasiniz?

Hep endişe hep endişe aynı ben :) sanırım biraz rahat olmak gerekiyor kuzu :) sorun yok dediyse yoktur takma kafanı

Bence onlardan da sorun çıkmayacak.ama yinede ypicam genetik testleri.Bazen şu korku da beni sarıyor.ya donasyona rağmen embiriyomuz olusmasa!
Bir problem mutlaka olmalı. Bu diilse bir başkası...

Herşeyin bir karşılığı vardır doğada

Sorun çözüm
Doğru yanlış
Güzel çirkin

Olmuyorsa bir sorun vardır arkadaşım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…