Şuan bi tadavinin içindesiniz zaten birsürü ilaç hem vücudunuzu yormuştur hem psikolojinizi hepimiz aynı süreçlerden geçtiğimiz için çok iyi anlıyoruz. Naçizane fikrim benim yaptığım gibi bir süre ara vermeniz hem vücudunuzu hem psikolojinizi toplamanız. Psikolojik destek de alırsınız çook faydası oluyor. Ben psikoloğa gitme konusunda çok direndim ihtiyacım yok dedim ama şuan diyorum ki keşke daha önce gitseydim artık Kıbrısa gönül rahatlığı ile gidebilicem hem vücudum hem psikolojim buna hazır.

Britisti cok teşekkür ederim kalıcı hasar olmasin gecici bisey olsun diye dua ediyorum amh dusukkugunu kafana takma bence onemli olan kalitesiymis ben bunu öğrenmiş oldum

eğer donasyona karar verdiysen iyice dinlen zaten bir adete vicut ilaçları atıyor
sonra iyice rahimini kan değerlerini kontrol et
eşinin sperm sonucu nasıl?
onda sorun varsa onuda tedavi et
donasyonda çok zor bir süreç hop diye olmuyor malesef

Merhaba cnm cevabın için çok teşekkürler,haklısın tabi psikolojik destek herzaman önemli bencede.Ben bir an önce olsun bitsin istiyorum ve önüme bakabilmek ,vakit kaybetmekten korkuyorum,hayatın bir anlamı yok gibi böyle,yaptığımız tatiller bile hep bir eksik hissettiriyor falan filan anlar anlat bitmez ama zaten en iyi anlayanlarda sizlersiniz bu durumu.şu hormonları bir atayım üstümden en geç Ramazan’dan sonra Allah nasip ederse kıbrıstayım.Bende buradan sizlerle adım adım paylaşacağım tecrübelerimi.

Siz hangi merkezi tercih ettiniz?
İlk sefermi olacak?

Arkadaslar slm ben yeni uyeyim ve size bise sormak istiyorum..mesela bir kişiye sperm konuluyor aynı kisinin spermi baska kişiye konuluyor mu

Cnm benim 1 adette atarsa süpermiş, iyili yazdın bunu,çok sevindim buna ,demekki nisanda başlayabilirim.
Benim kan değerleri iyi şükürler olsun.Sadece amh düşük 0,04
Eşimin DNA hasarı vardı %86 çıkmıştı tedavi oldu,şimdi %7 lerde :)

Donasyon zor bir süreç derken, bekleme kısmındanmı bahsediyordun?Ve tutup tutmadığı bekleyişi değilmi cnm ?

eğer rahim sağlıklı ve eşinin spermi iyiyse donasyonun başarı şansı yüksek,tabii eğer sağlıklı embriyo konulsa

Selam Kızlar
Eşim Cuma günü Kıbrıstaydı biliyorsunuz.Cumartesi günü Münevver Hanım beni aradı.Size 13 yumurta koymuştuk 13 ü de döllendi diye bilgi verdi..Sanırım 5. güne kadar bilgi verecekler.Bugün aramadılar gerçi,bakalım ne olacak :))
Ben de hala hazırlığa başlamadım.Meme kanserinden dolayı 1 yıldır suni menepozdayım.Sanırım embriyolar hazır olunca ben de hazırlanmaya başlarım.Benim her günüm kabus gibi geçiyor..Tamoxifen ve zoladex i(meme kanseri için kullandığım ilaçlar) Bir Şubat itibariyle bıraktım.Her an bir yerime kanser sıçramış modundayım..Bu stres beni öldürecek ya hayırlısı...Defne 7773 ün de dediği gibi yaşayan bilir,çocuk olmayınca bir süre sonra hiçbir şeyin bir anlamı kalmıyor.Çocuklar bizi hayata motive eden varlıklar ..
Tekrar tekrar aynı şeyi söylüyorum ama bu hormon tedavileri gördüğümüzden mutlaka kansere karşı duyarlı olun,tetkiklerinizi ihmal etmeyin ..

Ben Britishe karar verdim. Bi an önce yaptırayım bitsin diye düşünüyorsunuz inşallah ilk seferde olur ama %100 olacak diye şartlamayın kendinizi herşey yolunda olsa dahi başarı şansı %70 lerde diye biliyorum. Yani herşey yolunda ise gerisi Allaha kalmış olacak kendini tüm sonuçlara hazırla. Ama inşallah ilk seferde tutar benimde ilk seferim olacak

Yaaa cnm benim inşallah seninde ilkinde olur , ne zaman gideceksin?
Ben internetten baktığım zaman biritis-bahçeci -Kıbrıs tüp bebek merkezi sanki aynı yerler gibiler , doğrumuyum?

Kızlar bugün kan verdim
5 tane ilaç yazdılar bugün başlayacam 17-18 gün sonda kıbrısa kısmetse
Öyle mi oluyor normalde ama bu ilaçlara hep devam dedi eylem hemşire

Kızlar bugün kan verdim
5 tane ilaç yazdılar bugün başlayacam 17-18 gün sonda kıbrısa kısmetse
Öyle mi oluyor normalde ama bu ilaçlara hep devam dedi eylem hemşire
Cnm neden verdiler ilaç? Hangi ilaçlar?
Yani 17-18 gün sonra transferinmi olacak bu durumda? ANlamaya çalışıyorum :)

Kızlar bn kök hücre diye bişey duydum araştırdım hakkında bişey bulamadım acaba gerçekte böyle bişey varmıdırki çarşamba kontrole Dr gidicem historoskopi olmuştum bn jel ve spiray koymuşlar banada Dr iki ay durcakmış ne alakaysa bakalım Dr gidince sorcam varmıdır böyle bişey zaza sen duydunmu canım kök hücre diye yumurta rezervleri düşük olanlar içinmiş

Haklısın cnm benim göğüslerde fibrokistik olandan ve bende adetimi bir olayım atayım şu hormonları çünkü yeni opudan çıktım,sonra hemen ultrason ve kan tahlillermi yaptıracağım,çok haklısın bizleri uyarmakta,başına gelen bilir tabi sanada inşallah birşey olmayacak...dualarım seninle , hepinizle....

Kızlar anlamadığım birşey var,neden bizim adetimizi donör ile aynı günlere ayarlıyorlar?Yani donörden alınan yumurtaları dondursunlar ve benim adet siklusüme göre bana koysunlar olmazmı?
Çünkü bildiğim kadarıyla 5. Güne gelip pgt den de geçip dondurulan embriyolar yada 3. Gün bile olsa dondurulup çözdürülen embriyoların böyle bir işlemden geçtikten sonra hala yaşıyor olması embriyonun daha güçlü ve sağlıklı olduğunu gösteriyor, Şu an İstanbul bahçeci bütün doktorları embriyoları dondurup rahim dinlendirme yapıp çözdürüp öyle yapıyorlar transferleri.Kafam karıştı tabi benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…