Gecmiş olsun canım bir sonraki denemende en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallahCanim beni listeden çıkarabilirsiniz yumurta toplama islemi oldu ama saglikli embriyo olusmadi bir sure sonra tedavime sifirdan baslicam
Sperm donasyonuydu yumurtalar hazirlik asamasinda sağlıklı gelisim gostermis ama toplandiktan sonra dollenmede sıkıntı olmus hasar gormus olabilecegini soylediler meger yumurtalarda saglikli degilmis bu asamaya gelene kadar sorun yokyoktu ama boyle ogrenmis oldukGeçmiş olsun canım. Vardir bir hayır. Listeden silmeyecegim canim seni. Hala tedavidesin sen. Mola verdin kabul et. Allah gümüş kapiyi kapatir altin kapiyi acar
Yumurtalar neden dollenmemis aciklandi mi
Teşekkür ederim amin insallah allah hepimizin yuzunu güldürsünGecmiş olsun canım bir sonraki denemende en kısa zamanda bebeklerine kavuşursun inşallah
Odemenin tamamini yaptikVardır bi hayır demekden başka ne denir bilemedim. Üzülme diyemem ki hayal kırıklığı yaşadın.Insallah bir dahaki denemede en güzel embriyolar oluşacaktır. Bişeyi merak ettim klinik bu durumda yinede sizden yarısî bile olsa para talep ettimi ? Bence istememeleri gerekir ama bizi para ağacı olarak gördükleri için bunu sormak istedim.
Seni bulunduğun yerde hangi doktor takip ediyordu...Catlatma ignesinin zamnında mi problem oldu..yada toplama zamanında gecikme...Birde transfer olmadi en azından transfer uceretini almamalari lazim..ornegin dönmüş transferi için 1500 euro alıyorlarsa bunun 1000 eurosu transferdir..onu geri ödemeleri lazim..bir konuşun bence...Sperm donasyonuydu yumurtalar hazirlik asamasinda sağlıklı gelisim gostermis ama toplandiktan sonra dollenmede sıkıntı olmus hasar gormus olabilecegini soylediler meger yumurtalarda saglikli degilmis bu asamaya gelene kadar sorun yokyoktu ama boyle ogrenmis olduk
Yumurtalarin büyüklükleri 22mm den basliyordu bolca vardi amh 4.7 ydi ve simdiye kadar gittigim her doktor cok saglikli oldugumu esimde azospermi olmasa dogal yolla hamile kalabilecegimi soyluyordu hazirlik asmasinda da hic bi sorun yasamadim yalniz catlatma ignesi yapılacağı gun ostrojen degerim cok yuksek cikti catlatma igmesinin dozu ona gore ayarlandi daha once esime yapilirken karyotip bana da yapilmisti normaldi yumurtalar toplandiginda rengi koyu diye not dusmusler 14 yumurtadan sadece 4 tane dollenmesinden bi sorun oldugunu anlamistim zaten bir tane 7 hucreli digerleri 3 ve 5 hucreluymis 5.gune kadar hic ilerleme gostermemis ve bolunup cogalmamislar 6.gunde hepsini kaybettik dediler boyle bir sonuc beklemiyordum saglikli bir emriyo olaxaolac ve ilk seferde tutacagina cok inanmistim buyuk bir Hayal kirikligi oldu simdi omega3 ve q10 kullanicam 6 ay sonra maddi olarak kendimi hazırlayabilirsem takrtekrar denicem bu sefer yumurtalar saglam olur inşallahbide 20 yumurtası vardı. 14 toplanmıştı. Ya ilaç oranında ya klinik aşamasında bi sorun mu oldu acaba.üzüldüm. Enbriyolar 3 ü günüde mi görmedi acaba yoksa 4 ünüde 5. günemi götürmeye çalışîldî.
BuouBulund yerdeki dr da tup bebek uzmaniydi birdahaki islemde sadece yumurta toplama ucreti alacaklar bu sefer insallah transfere kadar saglikli embriyolar olurSeni bulunduğun yerde hangi doktor takip ediyordu...Catlatma ignesinin zamnında mi problem oldu..yada toplama zamanında gecikme...Birde transfer olmadi en azından transfer uceretini almamalari lazim..ornegin dönmüş transferi için 1500 euro alıyorlarsa bunun 1000 eurosu transferdir..onu geri ödemeleri lazim..bir konuşun bence...
Indirim yapmalarına sevindim canim..Bayagi yumurtan olmuş gerçekten.Bu kadar yumurtada böyle olması çok şaşırtıcı .. Allah sabır versin, olumsuz olan tüm arkadaşlarımıza sabır versin ...Indirim yapmalarinada ayrıca sevindim bir sonraki farklı olur umarım arkadasim..BuouBulund yerdeki dr da tup bebek uzmaniydi birdahaki islemde sadece yumurta toplama ucreti alacaklar bu sefer insallah transfere kadar saglikli embriyolar olur
cok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.Benim sprem donasyonu olacak ve düşük amh lıyım .endişelerim var .Ama senden olumsuz sonuç bende beklemiyordum.Doktorun sonuç olarak sadece senin yumurtalarından mı kaynaklandığı söyledi.insanın inanası gelmiyo.Tabiki çok yumurtası olup genetik hasarlı olan arkadaşlarımız var ama dr un bundan endişe etse bununla ilgili bi test isterdi. Kıbrısda hangi kliniğe gittiğini hatırlamıyorum ama labaratuar aşamasında da sıkıntı olup olamadığını bilemeyiz.Bu hayal kırıklığı icin sabır dilerim.Yumurtalarin büyüklükleri 22mm den basliyordu bolca vardi amh 4.7 ydi ve simdiye kadar gittigim her doktor cok saglikli oldugumu esimde azospermi olmasa dogal yolla hamile kalabilecegimi soyluyordu hazirlik asmasinda da hic bi sorun yasamadim yalniz catlatma ignesi yapılacağı gun ostrojen degerim cok yuksek cikti catlatma igmesinin dozu ona gore ayarlandi daha once esime yapilirken karyotip bana da yapilmisti normaldi yumurtalar toplandiginda rengi koyu diye not dusmusler 14 yumurtadan sadece 4 tane dollenmesinden bi sorun oldugunu anlamistim zaten bir tane 7 hucreli digerleri 3 ve 5 hucreluymis 5.gune kadar hic ilerleme gostermemis ve bolunup cogalmamislar 6.gunde hepsini kaybettik dediler boyle bir sonuc beklemiyordum saglikli bir emriyo olaxaolac ve ilk seferde tutacagina cok inanmistim buyuk bir Hayal kirikligi oldu simdi omega3 ve q10 kullanicam 6 ay sonra maddi olarak kendimi hazırlayabilirsem takrtekrar denicem bu sefer yumurtalar saglam olur inşallah
Bu forumu okursanız tüm sorularınıza detaylı cevap bulabilirsiniz. :)Merhaba kizlar malesef 4 negatif denemeden sonra ilk defa bugun donasyon ile ilgili forumlari okumaya basladim ve Cok yabanciyim.Belki Cok soruluyor ama hangi Merkezi oneriyorsunuz kibrista ve yumurta donorunun Bir fotografini gosteriyorlarmi? Sanirim nisan sonu gibi baslayacagiz.
Simdiden tesekkurler
Basladim okumaya zaten ama donorlerin fotografini gorebiliyormuyuz bununla ilgili birsey halen gormedim cnmBu forumu okursanız tüm sorularınıza detaylı cevap bulabilirsiniz. :)
bi çok klinik var.herkes aklına yatanı seçiyo orada işlem yaptırıyo.olmayında daha sonra başka kliniğe geçiyo.Basladim okumaya zaten ama donorlerin fotografini gorebiliyormuyuz bununla ilgili birsey halen gormedim cnm
Cnm oncelikle cevabin icin Cok tesekkur ederim.Ben arastirmaya devam edeyim :)bi çok klinik var.herkes aklına yatanı seçiyo orada işlem yaptırıyo.olmayında daha sonra başka kliniğe geçiyo.
Yumurta donorlerinin hic bir kilinik Asla resmini göstermiyo. Sadece sen onlara foto yolluyosun onlarda sana benzediğini düşündükleri bi kac seçenek yolluyo sana. Yolladiklari seceneklerde SADECE boy kilo ırk saç ve göz rengi kan grubu oluyo. Bilgi bu kadar. Yani sana benzerden kasıt yüzü , mimikleri filan degil.saçın siyahsa siyah birini buluyolar.Boyun ve göz rengi benzerliği gibi. Bu topikde tahmini 5 klinik ağırlıkda konusuluyor. Her klinigin negatif ve pozitifi var.Allah kolaylik versin. fiyatlarda sadece klinige ödediğin 4050 ile 5500 euro arasinda klinige gore degisiyo. ilac.konaklama.ucak.kalan yumurtalarin dondurulmasi hepsi extra ödeme.Kısaca böyle
ilk negatifi firdevs .mucize ekipde aldım.KESINLIKLE ASLA tavsiye etmem.
simdi GYNOLIFE murat önerde nisan ayinda deniycem.Arkadaşım cok meşakatli ve zorlu süreç
Yakındoğu üniversite hastanesi de çok iyidir Burcu hoca.
Bence tum kliniklerle konus kalbinin sesini dinle.
teşekkürler. Hakkında hayırlısı olur inşallah.Cnm benim insallah nisandaki tedavin son olur.Ben istanbulda bahcecide tedavi oldum ve oradaki doktorumada sorucam ama sanirim onlar kibristaki Bahçeci ile beraber calisiyorlardir degilmi? Orasinin sonuclari nasil acaba bilgin varmi? Allah nasil Eder ise Bende nisan gibi istiyorum baslamak.ayni zamanda seninle :)
Aramıza hoş geldinCnm benim insallah nisandaki tedavin son olur.Ben istanbulda bahcecide tedavi oldum ve oradaki doktorumada sorucam ama sanirim onlar kibristaki Bahçeci ile beraber calisiyorlardir degilmi? Orasinin sonuclari nasil acaba bilgin varmi? Allah nasil Eder ise Bende nisan gibi istiyorum baslamak.ayni zamanda seninle :)
Hoşbuldum cnm çok sağolAramıza hoş geldin
Bak canım ard arda birkaç kişi bahçeci kıbrısa gidiyoruz
İstersin takip et bizi ve kararını ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?