Defne süpersin :))) Bende donör iğnelerini zamanında vuruyordur dimi diye sormuştum :))))Acaba omega ve arı sütü falan alsam benim Donöre verin diye, yumurtaları kaliteli olsun diye verirlermi yada içermi hatun?
Saçmalamaya başlamış gibi görünüyo olabilirim ama beni sizden başka kim anlarki?
Aaaa evet oda doğru bak o aklıma gelmemişti hııımmmmDefne süpersin :))) Bende donör iğnelerini zamanında vuruyordur dimi diye sormuştum :))))
Aaaa evet oda doğru bak o aklıma gelmemişti hııımmmm
Yaaa çok sevindim :)) inşallah herşey yolunda gidecek sağ salim sende alacaksın kucağına kendi anım gibi mutlu oldum canm gözünüz aydınArkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Arkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Ama değerlerini paylaşan arkadaşlarla karşılaştırdığımda bira düşük geldi..İnşallah sağlıkla ilerler..
Teşekkürederim kirazcım...allah bu uğurda çabalayan herkeze nasip etsin...İnşallah sağlıkla ilerler canım bakalım...Maviiiiiçok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o kadar sevindim ki ...
Sağol Hazancım, Aminnn..Hayırlı olsun canım...
Allah tamamına erdirsin. ..
Bebişlerini kucağınada alırsın inşallah...
Çok sevindim canım gözünaydınn :) hepimiz senden olumlu haber bekliyoduk inşallah sağlıkla kavuş bebeklerine darısı başımızaArkadaşlar 11. günü kan değerim 250..Sanırım şu anda hamileyim :)
Hayirli ugurlu olsun mavi'cim saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah. Darisida bizlere olsun insaAllahAmin arkadaşlar .Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..en kısa zamanda minik mercimeklerimiz sağlılı bebekler olsun...
Amin canım inşallah :)Hayirli ugurlu olsun mavi'cim saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah. Darisida bizlere olsun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?