Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindirici ,hayirli olsun cnm:)Merhabalar
Ben yeni uye oldum
22 subat'ta transferim oldu, pozitif keseyi gorduksimdi kalp atimi heyecani yasiyoruz, ikiz Kalp atisini persembe duyacagizikiz bebek beklyenler tecrubelerini paylasirsa sevinirim.
Tsk
Canım yazarsan sevinirim bilgimiz olsunYumurta, canim, yalniz merkez cok kotuydu, obakimdan yazmayayim kimseyi etkilemek istemiyorum,
Teşekkürederim Yaşcım..Allah tamına erdirir inşallah...Mavicim uzun zamandir giremedim:) ayy cok sevindim hadi insallah saglikla devam etsin kuzum ya :) Guzel haberlerini alalim hep :)
Ilk sonucunu kacinci gunu yaptirmistin cnm. Iki kat artmasi gerekir iki gunde bir.Benim beta maalesef çok istekli ilerlemiyor kızlar..18. gün 508 çıkmış...Hakkımızda hayırlısı bakalım...
Pardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorumIlk sonucunu kacinci gunu yaptirmistin cnm. Iki kat artmasi gerekir iki gunde bir.
Daha ne olsun cnim.çok güzel ilerliyor maşallah ))keyfini cikarPardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorum![]()
Mavicim 2katına çıkmış işite ne güzel endişe etme hamilesinPardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorum![]()
Doğru yaptın canımKizlar birkac gundur yoktum.Detaylica benim bu amh dusuklugum (0.59) ve fsh yuksekligim(16) ile ilgili baska merkezle gorustum.Hala da gorusmeye devam edicem.Her merkeze sorucam.
Mucize ekip evrim hanima oncelikle bu sonuclarimi yolladim ve bana dogru bilgi vermesi icin rica da bulundum.Doktor ile gorusup bilgi verdi sagolsun.Tandemi onerdi hala yumurtalarinizin sansi var dedi.Tandem yaptirmayi hic dusunmemistim.Kendi yumurtam olusursa bu sekilde denemeyi dusunuyorum.Eger ikinci bir kez denersem o zaman belki bu yontemi denicem.Ancak bu sekilde kendi yumurtalariyla hamile kalan hastalarida olmus.
Sansimi az da olsa denemek istiyorum acikcasi.(kendi yumurtalarimla)durumlar boyle.bir kac merkezle daha gorusucem ve en son kendi merkezimle doktorla acik
Acik konusucam.
Durum bu kisacasi.
derin bir nefes al ve hamileliğinin tadını çıkar. sonuç çok güzel.Pardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorum![]()
Canım ben güven e gittim özel.Ankaradamısın sende?bügün fiyat araştırıyım dedim. gittim düzen laboratuvara: spermogram krüger morfoloji - 220 tl , HİV - 210 TL, cd56 -170 tl. devlette, özel de ne kadardır bunlar sigorta olmadan yaptırırsak. şaştım kaldım.
Biz İstanbul lab. da yaptırmıştık ..İstersen ordan da fiyat al..bügün fiyat araştırıyım dedim. gittim düzen laboratuvara: spermogram krüger morfoloji - 220 tl , HİV - 210 TL, cd56 -170 tl. devlette, özel de ne kadardır bunlar sigorta olmadan yaptırırsak. şaştım kaldım.