British hiç progesteron iğne formu vermiyor o zaman baya eskileri okudum ben de eskiden transferden sonra progesteronu 4günde bir iğne olarak vermişler ağızdan ve jel olarak da vermişler hep doktora merkeze göre değişiyor sanırım

Kizlar birkac gundur yoktum.Detaylica benim bu amh dusuklugum (0.59) ve fsh yuksekligim(16) ile ilgili baska merkezle gorustum.Hala da gorusmeye devam edicem.Her merkeze sorucam.
Mucize ekip evrim hanima oncelikle bu sonuclarimi yolladim ve bana dogru bilgi vermesi icin rica da bulundum.Doktor ile gorusup bilgi verdi sagolsun.Tandemi onerdi hala yumurtalarinizin sansi var dedi.Tandem yaptirmayi hic dusunmemistim.Kendi yumurtam olusursa bu sekilde denemeyi dusunuyorum.Eger ikinci bir kez denersem o zaman belki bu yontemi denicem.Ancak bu sekilde kendi yumurtalariyla hamile kalan hastalarida olmus.
Sansimi az da olsa denemek istiyorum acikcasi.(kendi yumurtalarimla)durumlar boyle.bir kac merkezle daha gorusucem ve en son kendi merkezimle doktorla acik
Acik konusucam.
Durum bu kisacasi.

Merhabalar
Ben yeni uye oldum
22 subat'ta transferim oldu, pozitif keseyi gorduksimdi kalp atimi heyecani yasiyoruz, ikiz Kalp atisini persembe duyacagizikiz bebek beklyenler tecrubelerini paylasirsa sevinirim.
Tsk
Cok sevindirici ,hayirli olsun cnm:)
Hangi merkeze yaptirdin transferini ,yaş kaç?ne donasyonu idi?

Yumurta, canim, yalniz merkez cok kotuydu, obakimdan yazmayayim kimseyi etkilemek istemiyorum,

Son düzenleme:
Benim beta maalesef çok istekli ilerlemiyor kızlar..18. gün 508 çıkmış...Hakkımızda hayırlısı bakalım...

Ilk sonucunu kacinci gunu yaptirmistin cnm. Iki kat artmasi gerekir iki gunde bir.
Pardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorum :(

Kızlar bugün ultrasona girdim.
Rahim duvarı iyi biraz daha desteklememiz lazım dedi,
Şimdi içtiğim ilaçları yazıyorum.
Günde 1 coraspin
Günda 4 Estrofem ( 2 sabah 2 akşam )
Günde 1 Elevit
Calimara Bant 48 saat 2 adet göbeğe yapıştırma..

Şuanda böle bakalım son kontrol 23 Mart eğer herşey iyi çıkarsa 28 mart transfer..

Brisths yolları :)

Kizlar birkac gundur yoktum.Detaylica benim bu amh dusuklugum (0.59) ve fsh yuksekligim(16) ile ilgili baska merkezle gorustum.Hala da gorusmeye devam edicem.Her merkeze sorucam.
Mucize ekip evrim hanima oncelikle bu sonuclarimi yolladim ve bana dogru bilgi vermesi icin rica da bulundum.Doktor ile gorusup bilgi verdi sagolsun.Tandemi onerdi hala yumurtalarinizin sansi var dedi.Tandem yaptirmayi hic dusunmemistim.Kendi yumurtam olusursa bu sekilde denemeyi dusunuyorum.Eger ikinci bir kez denersem o zaman belki bu yontemi denicem.Ancak bu sekilde kendi yumurtalariyla hamile kalan hastalarida olmus.
Sansimi az da olsa denemek istiyorum acikcasi.(kendi yumurtalarimla)durumlar boyle.bir kac merkezle daha gorusucem ve en son kendi merkezimle doktorla acik
Acik konusucam.
Durum bu kisacasi.
Doğru yaptın canım

Pardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorum :KK43:
derin bir nefes al ve hamileliğinin tadını çıkar. sonuç çok güzel.

bügün fiyat araştırıyım dedim. gittim düzen laboratuvara: spermogram krüger morfoloji - 220 tl , HİV - 210 TL, cd56 -170 tl. devlette, özel de ne kadardır bunlar sigorta olmadan yaptırırsak. şaştım kaldım.

bügün fiyat araştırıyım dedim. gittim düzen laboratuvara: spermogram krüger morfoloji - 220 tl , HİV - 210 TL, cd56 -170 tl. devlette, özel de ne kadardır bunlar sigorta olmadan yaptırırsak. şaştım kaldım.
Canım ben güven e gittim özel.Ankaradamısın sende?
güvene hiç uğrama derim bu cd56 sadece 400 küsür tl.Ben yaptırmadım sonra güvende yaptırıcam 170 se onada şükür :)

Biz İstanbul lab. da yaptırmıştık ..İstersen ordan da fiyat al..

Back
X