Kızlar bilenleriniz bilir ablam da hamile kaldı iki gün önce kanaması başladı leke leke dr a gittik keseyi de gördük çok iyi dedi dr sonra kesildi dün gece yine başladı kanaması acile gittik yine kese dıruyor ama rahim etrafında kanaması varmıs yatıyor yapacagımız birşey varmı sizce

Canım geçmiş olsun.Umarım düzelir.Ben hiç deneme yapmadığım için bilmiyorum sanırım Zaza daha iyi bilir

Tesekkurler
Evet istanbuldaki doktorum vasitasi ile gitmistim simdi ikisinden de sogudum
İstanbulda doktor tavsiye edebilecek var mi?

Çok geçmiş olsun

merhabalar,
estoferm günde 3 adet 6 gün kullandım 3. gün akşam karın krampları ve şiddetli ağrı yaptı,acile gittim tüm testler yapıldı bişey çıkmadı..4.gün yine acillik oldum.daha ileri tetkikler yapıldı..dün akşam gevşetici ve ağrı kesicilerle atlattım...Bu tarz yan etki yaşayanlar var mı..Zaza'cım sence ilacın etkisi mi

çok geçmiş olsun. kan sulandırıcı alıyorsa kessin.

peki zaza74 canım eşinle ilgili birşey yaptınız mı ne bileyim bir üroloğa falan gitti mi sperm dna hasarı falan bakıldı mı
Kaan aydosta gitik dna hasarınada baktırdık oda dedi bu spermle genç yumurtadan gebelik elde edinir

mikroçipi ben kendi yumurtamla denedim negativ olmuştu ama kendi yumurtamla

çok düşük amh her halde donasyon yaptırıcaksın
Evet zazacım bn düşünüyorum ama eşimi hala ikna edemedim Mart başında historoskopi oldum rahmin sol tarafımda yapışıklık varmış açtılar spray koydular iki ay bekliycek dedi Dr iki snr yeniden rahim filmi çektirmek gerekiyormuş snr yumurta donasyonu için hazırlıycam bni bişey çıkmazsa bir aydır hafif lekelenmelerim var heralde spreyden oluyor inşallah eşim ikna olurda bnde sizin gibi hayırlısıyla başlarım Dr hem kanda pıhtılaşma var dedi hem genetik bozukmuş ailede böyle bişey yok ama bnde çıktı bide üstelik kalçamda iltihaplı romatizma çıktı romatizma ilaçları içiyorum

çok geçmiş olsun canım duadan başka yapıcak bir şey yok
eğer sağlıklı gebelikse durucak eksi halde düşük olucak

mentacım estrofem rahim zarında proliferasyon yapıyor yani çanlanma yeni hücre tabakaları oluşturuyor sende her halde hastalıktan dolayı yumurtalığı uyutmuşun şimdi canlandı ve rahim kastları gerildi
eczanelerde magnemore tablet var al günde 2 iç iyi gelicek ama bak ben yazdığım magneziyum en kaliteli emilimi yüksek

Çok teşekkür ederim.Cansın senalıp deneyeceğim canım

çok geçmiş olsun canım duadan başka yapıcak bir şey yok
eğer sağlıklı gebelikse durucak eksi halde düşük olucak
Canim endişelenmeyin.bunların fazlasını yaşadım.ablanin yapması gereken lavabo ve yemek haricinde kalkmaması gerekiyor.düzenli ilaçlarını kullanması yeterli.inşa atlaticaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…