Canim endişelenmeyin.bunların fazlasını yaşadım.ablanin yapması gereken lavabo ve yemek haricinde kalkmaması gerekiyor.düzenli ilaçlarını kullanması yeterli.inşa atlaticaktir
İnşallah canım çok sevindi 15 sene sonra hamile kaldı umarım düşmez sağlıkla devam eder bebeği bırakmaz onu da

Cnm yasim 34 ,amh 0.59 ,fsh 16 benim.Degerlerimiz çok yakın.Bana 4 gün önce bu degerler ile şansımın %3 en fazla %5 oldugu soylendi.Istersen bunu iyice arastir.Benim oncelikle esim azosperm oldugu icin sperm donasyonu olucakti ama Butun merkezlerle bu degerler ile hamile kalma oranimi konustum ve hepsi embriyo donasyonu onerdi.Ben Berk Angun de yaptiricam malum sebeplerden dolayi.Kendisi ile de konustum ve bana acikca bu yuzdelik oranlari verdi.Yani olmaz dedi.O yuzden iyi karar vererek iyi dusun diyerek beni embriyo donasyonuna yonlendirdi cunku maddi manevi zor surec dedi.Boyle acikca konusmasida hosuma gitti.Ismini vermek istemedigim 2 merkez hamile kalabilirsiniz dedi:) ama bunların tamamen para amaçlı çalıştıklarını düşünüyorum çünkü bu değerler ile çok zormuş,çok okudum çok araştırdım.
o iki merkezin ismini öğrensek çok güzel olur belki de o merkeze gitmeyi düşünen kişiler vardır aramızda az paralar değil kolay kazanılmıyor yazık günah tedbirimizi alalım

canım murat bey senin rezervini bilip eminlik güven veriyormu kendi yumurtandan olucak diye?
sevgılı zaza . eger kı bu kadar düşük rezervıme karsın bı hekım derse kı kesın kendı yumurtanla olacak dıye .o hekıme asla guvenmem.onun sahtekar ve paragöz oldugunu düşünürüm.hayatta kesın dıye bısey mumkun degıldır hele kı konu saglıksa asla mumkun degıldır.Ben realist ve cesur insanları severim Yıllar önce yasadıgım bı hastalıkda amelıyat basarı sansım yuzde 1 dahı degıldı.hıc bı hekım yanasmazken bı doktor hayatımı kurtardı.onun iş bilgisi cesaretı ve vıjdanı olmasa suan bunları yazıyor olamazdım. Doktor murat Önal da böyle bir hekım kendı yumurtamla basarı sansımın sadece yuzde 20 olabılecegını soyledı.düşük ama ımkansız degıldı elımden gelen herseyı vıtamın vs denıyıp bu seferde olmazsa ıse en azından ıcımde uhte kalmayacagının rahatlıgıyla tedavı olmaya karar verdim.Kıbrısda dıger konustugum dr lar yumurtalarıma hıc sans tanımadı çünkü sonrasında o doktorunda elını tasın altına koyması gerekecektı .en azından vıcdanlı olan boyle yapıyor.Burada en önemlı olan sey kendı yumurtamla denıyıp olmama halınde embrıyo donasyon yapılacagı ıcın doktorumun bana Sahıp cıkıyor olmasıdır. Hastasına deger veren onu gözeten bır hekım murat Önal.
Bahçeci ile konuşmamış olsam .m. önal a karar vermem bu kadar kolay olamayabılırdi.O yüzden bence herkes tüm klınıklerle gürusup kararını vermeli.

Evet zazacım bn düşünüyorum ama eşimi hala ikna edemedim Mart başında historoskopi oldum rahmin sol tarafımda yapışıklık varmış açtılar spray koydular iki ay bekliycek dedi Dr iki snr yeniden rahim filmi çektirmek gerekiyormuş snr yumurta donasyonu için hazırlıycam bni bişey çıkmazsa bir aydır hafif lekelenmelerim var heralde spreyden oluyor inşallah eşim ikna olurda bnde sizin gibi hayırlısıyla başlarım Dr hem kanda pıhtılaşma var dedi hem genetik bozukmuş ailede böyle bişey yok ama bnde çıktı bide üstelik kalçamda iltihaplı romatizma çıktı romatizma ilaçları içiyorum

merhaba tuannakb kalçandaki romatizma nasıl anlaşıldı,ben de böyle bir durum var mı şüphe ediyorum o yüzden sordum,hangi tetkiklerde anlaşılıyor

o iki merkezin ismini öğrensek çok güzel olur belki de o merkeze gitmeyi düşünen kişiler vardır aramızda az paralar değil kolay kazanılmıyor yazık günah tedbirimizi alalım
Canım yani söylemek doğru olmaz ama benim bu değerlerim ile mucize ekip ve british daha geç olmadan bir an önce sadece sperm donasyonu ile hamile kalabiliceğimi söyledi.Ama diğer merkezler ( Berk Angün,yakındoğu uni v.s )kesinlikle embriyo donasyonu olmalı şansınız çok düşük dedi.Dediğim gibi Berk beyi belki burda sevmeyen ark lar var,negatif almış arklar var ama bizzat aradı beni ve 15 dk konuştuk.%3 ihtimal bu amh ve fsh a göre dedi.Bende sağ yumurtalıkta sayımda 4 adet yumurta buldu kendi doktorum.Sol tarafım iptal.(çikolata kisti ameliyatından dolayı)benim için geçerli bir durum belkide.Ama fsh ve amh a göre bana verilen yüzdeler bu.%5 e çıkarmak için bile aşırı ilça ve iğne yüklememiz lazım ama değermi sence dedi?Maddi manevi gerek yok dedi.O yüzden Berk beyin beni araması ve bu konuda görüşmemiz yakın davranması bana dünyaları verdi.Embriyo donasyonunda %70-80 oran verdi.Bebek gelirse seviniriz ama gelmezse de dünyanın sonu değil.Herkesin çocuğu olucak diye bir kaide yok ve bende bu şekilde beynime bunu söylüyorum.Bu foruma 1. Sayfasından itibaren okudum ve Berk beyin de diğer merkezlerinde hem pozitifi hem negatifi var.Ben Berk Angün e yaptırıcam ve sonrasında keşke demek istemiyorum.Yani başka bir yere yaptırıp negatif alırsam sonra neden vazgeçtim Dünya Tüp den demek istemiyorum ve bu yüzden bence pişman olmamak için içiniz nereye ısınırsa ,kimden daha yakınlık ve doğruluk görürseniz ona gidin.Ben firdevs hanımla görüşmek istediğimde hemşiresi bana maalesef hastalarıyla görüşmüyor dedi.Nasıl yani dedim???Ne kadar boşvermişlik ve umursamazlık!ben senin ellerine yatıcam,sana duygusal olarak açılamıcam,neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenemicem ama sana onca parayı ve kendimi emanet edicem!O anda bitti bende orası.
Ben bu son araştırmamda gerçekten konuşmaya başlarken vicdanınız ile bana durum nedir söyleyin dedim ve doğru cevabıda net olarak iki merkezden aldım hiç kıvırmadan söylediler.

Canım yani söylemek doğru olmaz ama benim bu değerlerim ile mucize ekip ve british daha geç olmadan bir an önce sadece sperm donasyonu ile hamile kalabiliceğimi söyledi.Ama diğer merkezler ( Berk Angün,yakındoğu uni v.s )kesinlikle embriyo donasyonu olmalı şansınız çok düşük dedi.Dediğim gibi Berk beyi belki burda sevmeyen ark lar var,negatif almış arklar var ama bizzat aradı beni ve 15 dk konuştuk.%3 ihtimal bu amh ve fsh a göre dedi.Bende sağ yumurtalıkta sayımda 4 adet yumurta buldu kendi doktorum.Sol tarafım iptal.(çikolata kisti ameliyatından dolayı)benim için geçerli bir durum belkide.Ama fsh ve amh a göre bana verilen yüzdeler bu.%5 e çıkarmak için bile aşırı ilça ve iğne yüklememiz lazım ama değermi sence dedi?Maddi manevi gerek yok dedi.O yüzden Berk beyin beni araması ve bu konuda görüşmemiz yakın davranması bana dünyaları verdi.Embriyo donasyonunda %70-80 oran verdi.Bebek gelirse seviniriz ama gelmezse de dünyanın sonu değil.Herkesin çocuğu olucak diye bir kaide yok ve bende bu şekilde beynime bunu söylüyorum.Bu foruma 1. Sayfasından itibaren okudum ve Berk beyin de diğer merkezlerinde hem pozitifi hem negatifi var.Ben Berk Angün e yaptırıcam ve sonrasında keşke demek istemiyorum.Yani başka bir yere yaptırıp negatif alırsam sonra neden vazgeçtim Dünya Tüp den demek istemiyorum ve bu yüzden bence pişman olmamak için içiniz nereye ısınırsa ,kimden daha yakınlık ve doğruluk görürseniz ona gidin.Ben firdevs hanımla görüşmek istediğimde hemşiresi bana maalesef hastalarıyla görüşmüyor dedi.Nasıl yani dedim???Ne kadar boşvermişlik ve umursamazlık!ben senin ellerine yatıcam,sana duygusal olarak açılamıcam,neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenemicem ama sana onca parayı ve kendimi emanet edicem!O anda bitti bende orası.
Ben bu son araştırmamda gerçekten konuşmaya başlarken vicdanınız ile bana durum nedir söyleyin dedim ve doğru cevabıda net olarak iki merkezden aldım hiç kıvırmadan söylediler.
Yakındoguda burcu hanimla mi gorustunuz

sevgılı zaza . eger kı bu kadar düşük rezervıme karsın bı hekım derse kı kesın kendı yumurtanla olacak dıye .o hekıme asla guvenmem.onun sahtekar ve paragöz oldugunu düşünürüm.hayatta kesın dıye bısey mumkun degıldır hele kı konu saglıksa asla mumkun degıldır.Ben realist ve cesur insanları severim Yıllar önce yasadıgım bı hastalıkda amelıyat basarı sansım yuzde 1 dahı degıldı.hıc bı hekım yanasmazken bı doktor hayatımı kurtardı.onun iş bilgisi cesaretı ve vıjdanı olmasa suan bunları yazıyor olamazdım. Doktor murat Önal da böyle bir hekım kendı yumurtamla basarı sansımın sadece yuzde 20 olabılecegını soyledı.düşük ama ımkansız degıldı elımden gelen herseyı vıtamın vs denıyıp bu seferde olmazsa ıse en azından ıcımde uhte kalmayacagının rahatlıgıyla tedavı olmaya karar verdim.Kıbrısda dıger konustugum dr lar yumurtalarıma hıc sans tanımadı çünkü sonrasında o doktorunda elını tasın altına koyması gerekecektı .en azından vıcdanlı olan boyle yapıyor.Burada en önemlı olan sey kendı yumurtamla denıyıp olmama halınde embrıyo donasyon yapılacagı ıcın doktorumun bana Sahıp cıkıyor olmasıdır. Hastasına deger veren onu gözeten bır hekım murat Önal.
Bahçeci ile konuşmamış olsam .m. önal a karar vermem bu kadar kolay olamayabılırdi.O yüzden bence herkes tüm klınıklerle gürusup kararını vermeli.
İlgimi çok çekti murat önal inan eğer bukadar ilerlemeseydi tedavim giderdim murat beyle görüşüp konuşurdum acaba bana benim yumurtalıklarımla şans veriyormu
yaş 43 amh 0,9 2-3 antral follukul var

Kızlar konu dışı ama kendi kendime söz vermiştim hamilelik için bir yöntem
Topikten Arkadaşım ilk ay hamile olmuş allah bağışlasın ...
Olsa da olmasa da adet olduğumda söylemek için söz verdim kendime ve söylüyorum
İnternetten macun sipariş verdim hamile olmadım ama olsun belki sizlere vesile olurum
Olmasanız da devam edilebilir ama bana yaramadı
Sanırım en çok adet düzensizliğine iyi geliyor
Sizden tek isteğim bana hayırlı sonucu vermeniz bu hayra vesile olmayı çok isterim kandil günü
https://www.instagram.com/clifeballibitkiselmacun/
Kullanırken kesinlikle en az 15 bardak su içmek lazım
İnşallah hayırlı haberlerinizi mesaj atmanızı bekliyorum

firdevs ve halil kıbrısın kral ve kraliçeleri -)) hastalara önem vermiyorlar inşallah nasıl bizim gibileri onları zenginleştirdi öylede bizimgibileri kayb edib sonra peşimizde ararlar bizi

İlgimi çok çekti murat önal inan eğer bukadar ilerlemeseydi tedavim giderdim murat beyle görüşüp konuşurdum acaba bana benim yumurtalıklarımla şans veriyormu
zazacım ben bunu bılemem sadece şunu soylıyebılırım kı konusmamızda 1 yıl sonra gıtmıs olsam yumurtamı denememı oneremeyecegını soylemıstı.bı cok okudugum kaynaktada 39 yas sınırının son dönemeç oldugu yazıyor.Ve gecmısımde dogurmayı istemedıgım ıcın aldırdıgım kürtajım var belkı buda önemlıdır bılemıyorum. denerım olur olmaz nasıp den öte bısey yok.buradakı ünemlı nokta işinin arkasında durması.

zazacım ben bunu bılemem sadece şunu soylıyebılırım kı konusmamızda 1 yıl sonra gıtmıs olsam yumurtamı denememı oneremeyecegını soylemıstı.bı cok okudugum kaynaktada 39 yas sınırının son dönemeç oldugu yazıyor.Ve gecmısımde dogurmayı istemedıgım ıcın aldırdıgım kürtajım var belkı buda önemlıdır bılemıyorum. denerım olur olmaz nasıp den öte bısey yok.buradakı ünemlı nokta işinin arkasında durması.[/QUOTE
inşallah denersin ve bebişinede kavuşursun
bukadar isteklisin allah bunu görsün

ınsallah be arkadasım sen bılıyosun onca vıtamınler kullanıyorum. Bazı kısıler ıcın hamılelık rıskı oluyor bende o grupdanım .ama İcımde uhte kalmasın dıye ugrasıyorum.

firdevs ve halil kıbrısın kral ve kraliçeleri -)) hastalara önem vermiyorlar inşallah nasıl bizim gibileri onları zenginleştirdi öylede bizimgibileri kayb edib sonra peşimizde ararlar bizi
Halille hiç ama hiç görüşmedim çünkü gerçekten ne aramak içimden geldi orayı ne de istedim.Zazacım ama firdevs kesinlikle hayır.Hemşiresi çok ilgili ama tüm ilgiyi hemşire üstlenmiş.Ben napiyim bana doktor lazım

Yakındoguda burcu hanimla mi gorustunuz
Burcu hanımla henüz telde görüşmedim ama yardımcısı hazal hanım ile görüştüm çok tatlı ve çok ilgili bir bayan ve o da çok gerçekci.Burcu hanım yoğun olduğu için tüm testlerimi ona gösterdi ve bana bilgi.Sonuç olarak yine embriyo önerdiler.Hatta birkaç kişi değerlendirip bu kararı almışlar benim için.Müsait zamanda görüşme ayarlıcaklarmış ama kendisi ile.Yani firdevs gibi görüşmüyor hastalarıyla denmedi!

Burcu hanımla henüz telde görüşmedim ama yardımcısı hazal hanım ile görüştüm çok tatlı ve çok ilgili bir bayan ve o da çok gerçekci.Burcu hanım yoğun olduğu için tüm testlerimi ona gösterdi ve bana bilgi.Sonuç olarak yine embriyo önerdiler.Hatta birkaç kişi değerlendirip bu kararı almışlar benim için.Müsait zamanda görüşme ayarlıcaklarmış ama kendisi ile.Yani firdevs gibi görüşmüyor hastalarıyla denmedi!
Hazel hanım bu sektorde karsılastıgım nadır durustlukdekı kısılerden bırıdır.Onlar bu sonuca vardıysa mutlaka vardır bı bıldıklerı.çunkı Burcu hoca asla para kaygısı tasıyan bırı degıldır. dememkı senın tek yumurtalıgının olmayısı ve fsh ının bu kadar yuksek olusundan dolayı belkı bu kararı aldılar bılemıyorum da sadece tahmını dıyorum.

Canım instagramdan yaz. Eminim sana cevap verecektir. En azından bilgi edinirsin ne düşündüğü hakkında

Hazel hanım bu sektorde karsılastıgım nadır durustlukdekı kısılerden bırıdır.Onlar bu sonuca vardıysa mutlaka vardır bı bıldıklerı.çunkı Burcu hoca asla para kaygısı tasıyan bırı degıldır. dememkı senın tek yumurtalıgının olmayısı ve fsh ının bu kadar yuksek olusundan dolayı belkı bu kararı aldılar bılemıyorum da sadece tahmını dıyorum.
Aslında yumurtalık var ama ama yumurta yok solda.Tabi bu sayıda sadece sağdaki yumurtalık altif olunca azalıyor.Zamanında çok zorlu bir çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim .Sol taraf tamamen dolmuştu.patlamak üzere dendi ve apar topar girdim.Acayip sancılarım vardı.Böbrek ağrısı diye gittik bu çıktı:( kısacası yumurtalığa çok zarar vermemeye çalıştılar ama yine de vermişler sanırım.Neysw buna şükür:)

Back
X