Zaza nasıl geçti zaman..Sen transferemi gidiyorsun, yoksa eşinle berabermi gidiyorsun..Şimdi orada havada çok güzeldir..Eşinle gidiyorsan bol bol gezin canım, hem de vitamini olur hemde kafan dağılır..
Canım senin için çok dua ediyorum, bu sefer olacak hayırlısyla...
canım mavim çok sağol allah razı olsun eşimle gidiyoru yarın sperm vericek perşembe transfer

canım mavim çok sağol allah razı olsun eşimle gidiyoru yarın sperm vericek perşembe transfer
Canım zazacım, moralini yüksek tut emin ellerdesin bu sefer..Bol bol çok kaliteli embriyoların olsun inşallah... en azından embriyodan yana kafan rahat olsun..Bence etik anlamda bahçeci kesinlikle Hit gibi değil.. O yüzden embriyo konusunda bence kesinlikle gönlün rahat olsun....

minnicim bahçeci kıbrısta kurum büyük güvenilir doktorla her an konuşuluyor
yarın hem ultrasonum olucak doktorla konuşucam hemde embriyologlarıyla biri yabancıymış
Sevgili zazacım hayırlısı ile İNŞALLAHHHH herşey yolunda gitsin bu sefer ve minişlerinle birlikte dön oralardan.. Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz hep birlikte :)

bence kanda baktır. evde test yapıp moralini buzma. inşallah kanda değerlerin yüksek çıkar.
Çöktüm resmen:( Salı günü kanda baktırcam.Suana (15.yıldır)kadar aldığım testlerin hadi hesabı yok bi tanesinde de olumlu sonuç görmek için neler vermezdim:(((

Back
X