Dediğim gibi gerçeklik payı varmi yokmu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sperm donasyonu yaptıranlar hiç bebeklerini kucaklarına aldılar mı nasıl bir duygu acaba :) bebişleriniz sizlere benziyor mu :)
münir özkul un kızı Güner özkul kızı süreyyayı sprem donasyonu ile yaptı.Tanırım kendisini.Kızı aynı kendisine benziyo.Hatta kendi annesinede çok benziyo süreyya.Masallah koca kız oldu.

Maşallah embriyolara Olacak Mentha cım, içini ferah tutu..

Arkadaşlar sizi türkiyede takip eden doktorlar yumurta donasyonu yaptırdığınızı biliyomu? Söylemesek ortaya cıkar mı

Canım sana ne yaptılar anlatsana
Bunu bende cok merak ediyorum :))
bebeklerimi sattılar mı yoksa

Canım benim embriyolarım ın ikisinin fotosunu gördüm diğerleri iyi değil dediler oyaladılar

bunu söyleyen hangi merkez

hay ağzına sağlık canım haberlerin çok iyi rahim kalınlığı süper en önemlisi tüm dualarımız seninle sonu güzel olsun inşallah

bebeklerimi sattılar mı yoksa
Canim ozur dilerim,patavatsizlik ettim.bosluguma geldi.iki yıl önce bi topikten bi arkadaş yazmıştı.oda sadece hisselerini ve suphelerini yazmıştı.yani elde kanıt vs bişey yok.tekrar da özür dilerim sizleri dusunmeden konuştum.inanma bence bende böyle bişey olsaydı.illaki cikiardi

Yok canım önemli değil bu şüphe zaten var bende bide iki defa onlara Gittim onların başarısızlığı yok onlara göre hep bizde sıkıntı
b

Kızlar nakadar mutluyum baksanız kaç kardeşiz ve bir birimizi seviyoruz ve destekliyoruz
Allahım hepimizi anne etsin inşallah[/
Kızoşlaaaaar 14 yumurta işleme girmiş 14 de döllenmiş-)))
Dua edin biriciyide olsa benim olsun
hayırlısı olsun canımm... hadi inşallah bu sefer herşey güzel olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…