- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
Zaten cnm euro yu tl ye çevirdigin zaman 20 bin i buluyo hele ki su anda euro uctu gittiArkadaşlar bahceci fiyatları nasil
sadece 4000 çok sasrdim.belkide sperm donasyonu olduğu için bu kadar ucuzdur.ben 20000bin diye biliyordum.Arkadaşlar bahcecinin yumurta donasyonu fiyatlarını bilen varmi?
Ya ilk pko dedi,sonra değilsin dedi.gerçi pkonun hiç bi belirtisi yok bende yumurta sayısı dışında.off bu belirsizlik öldürecek beni..zaten kıbrıs fiyatlarına bakınca bile herşey gözümden,gönlümden soguyup gidiyor.şu yaşımda bile herşey bu kadar kötü gidiyorsa ilerki yıllarda daha hiç bişey beklemiyorum bu yumurtalardan..Eşimi nasıl ikna edicem oda bi muamma..Olabilir cnm doktorun muayene de soylemiyo mu pko olup olmadigini yada sormadin mi sen hic
2650 euro 2017 yılının kasım ayındaydı canım. siz ne kadara yaptırıyorsunuz?Merhaba bizde gyno life de sperm donasyonu yaptiriyoruz sen ne zaman 2650 euro ya yaptirdin bizim fiyata kiyasla ucuz geldi de ..
gynolifebunu söyleyen hangi merkez
Bende ayni hastaliktan muzdsripim seni cok iyi anliyirum yasim 41 ve 5 yasindan beri iltihapli roatizma butun ekkemlerimde cok kotu agrilar icinde kaliyisunBn yıllardır bu ağrıyla yaşıyorum dayanılmaz bir ağrı geceleri hiç uyutmuyor bn beş sene önce çapa devlet hastanesinde araştırma yaptılar emar çektiler ama hep belden çekmişler solda fıtık var dediler kan tahlillerde hiçbişey çıkmadı kemik ölçümü yaptılar kemik erime başlangıcı dediler üç dört sene kalsiyum kullandım ama geçmedi geçen ay devlet hastanesinde fizik Dr gittim bnm kalçada ağrı olduğunu söyledim kanda çıkmadı Emar çektiler orda belli oldu romatizma hapı verdi Dr salazopyrin ve ağrı kesici naprosyn kullanıyorum ama ağrımı dindirmedi kansızlıkta yapıyor birsürü yan etkisi var bitki de kaynatıp içiyorum ısırgan otu kiraz sapı bn üstelik bu rahatsızlıktan dolayı hamile kalmıştım ama kanda görülmüştü kese görünmedi kalça ve kasık ağrıyla adet oldum iltihaplı romatizma allah kimseye vermesin çok zor hayattan kopuyorsun hep mutsuzsun kalçadan emar çekilince çıktı ortaya vücudun heryerine sıçrayan bir hastalık sende biran önce git Dr emar çeksinler canım sağlıcakla kal
4000 euro ya yaptiriyoruz. Sizin fiyatla bizim ki arasinda niye bu kadar fark var acabaa??? Birde ben merkezi 2017 nin agustosunda filan aramistim yine 4000 euro dediler bu kadar fark nedir ki kafam karisti bak simdi ...2650 euro 2017 yılının kasım ayındaydı canım. siz ne kadara yaptırıyorsunuz?
Yaşın kacti cnm. Insallah esinde ikna olur biran once. Benim ilk tûp denemeden sonra hep aklimdaydi bu donasyon isi ama esime bir turlu diyememistim. Ne zaman ki yeniden doktor a gittik sperm testi yapildi sonuc húsran olunca Dr dedi bu sekilde olmaz cocugunuz sperm donasyonu yaptirin diye sonra kabul etti. Tabii birde buna annesinin hergun bize gelip cocuk sormasida etkili oldu sonra basladik bu işe şu an klinikte 8 tane dondurulmus bekleyen embriyomuz var ama esimde de kendiliginden olacak diye hep bi umut ...Ya ilk pko dedi,sonra değilsin dedi.gerçi pkonun hiç bi belirtisi yok bende yumurta sayısı dışında.off bu belirsizlik öldürecek beni..zaten kıbrıs fiyatlarına bakınca bile herşey gözümden,gönlümden soguyup gidiyor.şu yaşımda bile herşey bu kadar kötü gidiyorsa ilerki yıllarda daha hiç bişey beklemiyorum bu yumurtalardan..Eşimi nasıl ikna edicem oda bi muamma..
Canım üzülme desem de boş biliyorum ama sana bir tavsiye vereyim mi bende halil ibrahime gittim bak onların hazırlama şekilleri çok sıradan ve yetersiz bi tane türkiyede tüp bebek doktoru bul git bu transferine o hazırlasın seni halilin kliniğine bişiy deme onlar onada laf ediyorlar çünkü o şekilde git ve e2 p4 5. Gün değerlerni söyle doktora yetersiz kaldığınıBu gün 12. Gün beta hcg 0.1 çıktı gene boşuna 4 gündür ilaç kullandırdı hemşire banaBoşlukta kaldım sanki (
Ya Daha önce Ankara’nın en iyi tüp b. çilerine gittim onlar tüp bebek yaptırcaksan seninle ilgileniyorlar yoksa yüzüne bakmıyorlar.Şimdi orda değilim burda iyi bir riskli gebelik dr var.Prof ve Hacettepe mezunu .Ona mı gitsem beni hazırlasa diyorum.Eşimde şimdi ona gidicez dünya kadar test istiycek diyor.Aman ne bileyim kafam bir milyon.Canım üzülme desem de boş biliyorum ama sana bir tavsiye vereyim mi bende halil ibrahime gittim bak onların hazırlama şekilleri çok sıradan ve yetersiz bi tane türkiyede tüp bebek doktoru bul git bu transferine o hazırlasın seni halilin kliniğine bişiy deme onlar onada laf ediyorlar çünkü o şekilde git ve e2 p4 5. Gün değerlerni söyle doktora yetersiz kaldığını
27 cnim.maşallah güzel embiriyolariniz var.transfer nezaman olacaksın?birde nerde yptirdin?valla cnim eşimin kabul etmesi,ikna olması yillarimi alacak gibi duruyor.o zamana kadarda ben sogurum....Yaşın kacti cnm. Insallah esinde ikna olur biran once. Benim ilk tûp denemeden sonra hep aklimdaydi bu donasyon isi ama esime bir turlu diyememistim. Ne zaman ki yeniden doktor a gittik sperm testi yapildi sonuc húsran olunca Dr dedi bu sekilde olmaz cocugunuz sperm donasyonu yaptirin diye sonra kabul etti. Tabii birde buna annesinin hergun bize gelip cocuk sormasida etkili oldu sonra basladik bu işe şu an klinikte 8 tane dondurulmus bekleyen embriyomuz var ama esimde de kendiliginden olacak diye hep bi umut ...
Hangi merkez canım?4000 euro ya yaptiriyoruz. Sizin fiyatla bizim ki arasinda niye bu kadar fark var acabaa??? Birde ben merkezi 2017 nin agustosunda filan aramistim yine 4000 euro dediler bu kadar fark nedir ki kafam karisti bak simdi ...
Maşallah canım.Kızlar hastanedeyizz bugün serum taktılar biliyorsunuz cd 56 yüksek çıkmıştı
Embriyoların durumunu söylediler 14 de 3 güne gelmiş maşallah ama bir embriyo durumu iyi değil bakalım blast aşamasına kaç tanesi gelicek
Canım işin rast gitsin.Olsun bir fire bile iyi.Kalır geriye 13 daha ne olsun zazacım.Güzel olucak herşey :)Kızlar hastanedeyizz bugün serum taktılar biliyorsunuz cd 56 yüksek çıkmıştı
Embriyoların durumunu söylediler 14 de 3 güne gelmiş maşallah ama bir embriyo durumu iyi değil bakalım blast aşamasına kaç tanesi gelicek
Canım nazar boncuğun olsun inan 10 tane bile kalsa süper biliyorsun değilmi aslına bakarsan seni 1 tanesi gebe bırakıyor yeterki sağlam olsun bitanemKızlar hastanedeyizz bugün serum taktılar biliyorsunuz cd 56 yüksek çıkmıştı
Ya Daha önce Ankara’nın en iyi tüp b. çilerine gittim onlar tüp bebek yaptırcaksan seninle ilgileniyorlar yoksa yüzüne bakmıyorlar.Şimdi orda değilim burda iyi bir riskli gebelik dr var.Prof ve Hacettepe mezunu .Ona mı gitsem beni hazırlasa diyorum.Eşimde şimdi ona gidicez dünya kadar test istiycek diyor.Aman ne bileyim kafam bir milyon.
Serumun fiyatını söylediler mi?Kızlar hastanedeyizz bugün serum taktılar biliyorsunuz cd 56 yüksek çıkmıştı
Transfer bu âdette olacak galiba merkez sizi arariz dedi henuz âdette olmadim zaten. Gyno life da yaptirdim27 cnim.maşallah güzel embiriyolariniz var.transfer nezaman olacaksın?birde nerde yptirdin?valla cnim eşimin kabul etmesi,ikna olması yillarimi alacak gibi duruyor.o zamana kadarda ben sogurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?