Hanımefendi siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz ?

"adam bildiyin seviyyesiz soğuk ve kaba
çok pişmanım onunla yola çıktığıma
soru bile soramıyorsun
halilde ilk 5000 verdim iyi freş donörden gebe kaldım
sonra yalvar yakar indirim isteyerek ancak boklar koydu içime ve negativ"

Bu zaza denen üyenin profilinde yazdığı mesaj.... Bunun neresinde deneyim ? Bunun neresinde tecrübe ? Şu iğrenç üsluba bak ! Bu terbiyesizi mi savunuyorsunuz bana ? Bu mesajın neresinde deneyim ? Nerede bilgi nerede paylaşım !

İnanmıyorsan git zaza74 al oku en alttaki profil notu !

Arkadaşlar Zaza74 denen kişinin sahte hesapları var kazen yazmış birinde firdevs birinde hit yazıyor yazıklar olsun bu şekilde yapanlara hakkım haram olsun

O üyelikler başkasına ait gibi ama bu üyede şifresinin zazada ne işi var ? Tüm pislik orada başlıyor... Şifresini vermiş olabilir vs vs vs... Lakin ben bunu kabul etmiyorum....

Lütfen Zaza nın geri dönmesi için gerekeni yapalım Onun sayesinde biraz olsun umutlanıyoruz BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ

Bunlara takilmayin önemli olan sizin bizim icimizin rahat olmasi zor bir surec bende yumurta nakli yaptiricamm ve cok inançli bir insanim ben yaptiracagim bu işlemde tereddüt bile etmiyorum hangi dokotor hangi merkez farketmez onlar sebeb rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz bu tedavi varsa neden denemeyelimm bunlara takilip lütfen moralimizi bozmayalim rabbimm isteyen herkeze nasip etsin

Lütfen bunlara takilma ve piskolojik olarak rahatla meditasyon yap youtube ac rahatlama yontemleri ile ilgili cok sey var bende hitte başladim sayilir ve ilk gorusmem iyiydi simdilik memnunum insaallah hersey yolunda gider ve senin yasadiklarini yaşamam eger yaşarsamda tüm açikligimla anlaticam sen icin dua edicem rabbim insaalh anneligi sana hepimize nasip eder

Durum nerelere gelmiş, çok üzüldüm gerçekten...

Zaza anne olmayı çok istiyor ve bu uğurda çok caba harcamış..Bizler 5-6 tüp bebek denemesi olumsuz olunca yerlerde sürünüp salya sümük ağlarken o tam 15 kere denemiş..Ve bu gün 16. denemesi var..Bu kadar negatif i kaldırmak hiç kolay değil..16. denemesi inşallah ama inşallah farklı olacak....

Hepimiz yeni bir tedaviye başlarken yeni umutlarla ve doktorumuza olan güvenimizle, olacağına inanarak başlıyoruz. Zaza da maalesef tam 4 kere HİT de aynı umutlar, güven ve sevecenlikle başlamış tedavilerine, her seferinde de büyük hayal kırıklığı yaşamış..Sonrasında da merkez tarafından anladığım kadarıyla psikolojik bir destek görmemiş hatta aradığında ya da cevap beklediğinde son denemelerinde bir teselliyi bile görememiş..Maalesef bu işlemler bir apandisit ameliyatı yada kırık çıkık düzeltme operasyonu değil..Psikolojik yönü oldukça fazla..Beklenen, bir açıklama, babacan bir tesellidir. Ya da kızım bizde olmuyor bak başka merkez başka şanslar getirebilir diyerek tevazu göstermektir. Ama maalesef kliniklerden beklenen olmayınca kızgınlık başlıyor ve çok çok artabiliyor..Bu topik gibi kendini ifade edebildiğini düşündüğü alanlarda da kişiler kendini, kızgınlığını anlatıyor, hatta defalarca anlatıyor... anlatıyor...Bu çok ama çok normal olmalı..Bence site de bu durumu anlayışla karşılamalı..Dengeleri kurmak zor olabilir ama bence çok özen gösterilmeli..Kişileri sadece kelimelerden ibaret olarak görmemeli..Hele hele böyle hassas konularda..En azından ben öyle görmüyormuşum..

Burada Zaza bence tamda yukarıda ki durum içinde iken Hit hemşiresi tarafından ikaz edildi..Ardında üyeliği hemen site tarafından kapatıldı..Açıkçası benim anladığım Hit size de zaza yı şikayet etti ve sizde Hit i dinleyerek zazayı kapattınız..2. üyelikler konusu çünkü sonradan geldi..(Kızgınlıklarla) Eğer Zaza nın tutumunu beğenmiyor idiyseniz keşke daha önce bu seviyesiz diye nitelediğiniz yazıları yazdığında ikaz kapatması yapsaydınız..Bizde bilirdi ki o zaman Hit in şikayeti üzerine Zaza kapatılmadı, gerçekten site uygun görmediği için kapatıldı..Bu durumda kendi adıma ikna olmakta biraz zorlanıyorum..

Zaza cım, sen bence artık bu sayfayı kapat ve bu gün ki transferine odaklan...Ben bu sefer tüm tedavinin çok iyi gittiğine ve sonucunda olumlu olacağına inanıyorum..

Neyse beyfendi. ..
Sizin bizi anlamanız mümkün değil...
Yapacak bişey yok demekten bişey bırakmıyorsunuz bizi...
Kolaylıklar versin size...

Günaydın Kızlar,
Zaza'nın iyi haberlerini aldığıma çok sevindim...
Benim test sonuçlarım çıktı estradiol 396, progestreron 0,27 bunlar ne anlama geliyor bilen var mıdır?

Günaydın Kızlar,
Zaza'nın iyi haberlerini aldığıma çok sevindim...
Benim test sonuçlarım çıktı estradiol 396, progestreron 0,27 bunlar ne anlama geliyor bilen var mıdır?

Mentha progesteron 0.27 yumurtlama olmadığını gösteriyor üst değer sonuç kağıdında yazar ama genel de 1 oluyor yanlış hatırlamıyorsam, estradiol değeri de de çok iyi istenildiği gibi.. Bu değerler progesteron başlamaya uygunsun , transfere az kaldı demek oluyor şekerim :)

Teşekkürler Mavi'cim iyki varsın,ayyyy çok sevindim,hadi hayırlısı bakalım

Simdi konustum hic uyumamis gece

Sevgili Zaza,
Umarım okuyabiliyorsundur.Sana şunu söylemek isterim.Herşey bir kenara sen ve transferin en önemlisi..Lütfen soğukkanlı ol ve sadece transferine odaklan.Gerisinin hiçbir önemi yok.Ben seni kısacık bir sürede sadece yazılarınla tanıdım ve bana çok faydan oldu,Allah senden razı olsun..Dualarım seninle,iyi haberlerini bekliyoruz.Senin de dediğin gibi embriyon güçlüyse o rahim demirden de olsa tutunacak bebeklerin..Sevgiyle kal

Sevgili zazacım.. inşallah hayırlı haberlerini sen burada olmasan da bir şekilde öğrenicez.. sen şu anda buraları hiç düşünme.. sadece kendine ve gelecek olan bebeğine odaklan.. kalbimiz seninle..

Zazacığım yeni transferinde başarılar diliyorum arkadaşım.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı maalesef ki her daim geçerliliğini koruyor.Ne zaman sorsam her zaman cevap verdi sevgili zaza, kendi doktorlarımdan daha açıklayıcı oldu !! Başarılı olduğuna dair mesajını bekliyorum ki senin yolunu takip edeyim merkez konusunda !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…