ZY cim tatlı bekleyiş başladı, bol bol komodi filmi seyret :) Komik, tatlı mı tatlı ikizlerin olsun...Kızlar 3BB-3BB yazıyor doktor iyi dedi sizce nasıl
Aslında bizde hata hiç ciddiye almamak lazım...Bu arkadaşları direk tahrik ve kışkırtmadan şikayet etmek gerekli. Her kez her konuya katılmaya bilir ama burda bu duruma karar vermiş ve hatta hamile arkadaşlara bunu söylemenin alemi varmı..Hadi söyledin, dahada uzatmanın tartışmanın anlamı var mı.Bu site başlığı da net bir şekilde sperm ve yumurta donasyonu olarak belirtildiği halde bunu düşünmeyen ve onaylamayan insanların buraya girmek için 2 nedeni olabilir.
1-donasyon kelimesinin anlamını bilmiyorlar ki,bunu bilmeden olumsuz yazılar da yazamazlardı..
2-Kötü niyet
Bence 2. neden..Umarım bir daha burayla ilgisi olmayan kişiler girmez..
Hayirli olsun cnm tatli mi tatli saglikli bebisler olsunlar insaAllah ..Kuzular şuan hastanedeyim embriyolar yerleştirildi
Dualarınızı eksik etmeyin
Hayır canım 5. Gün kağıtta 3BB-3BB yazıyordu embriyoyabu 3 "3. gün degil dimi ? " bu BB de bildigimiz bb mi? Benim kafam karıştı.Mavisufi sen ne dersin?Doktor iyi demis ama. acaba eksikmi yazdin arkadasim bize.Yanlis yorumlamak istemiyorum
Sen bunları şuan hiç düşünme.Olumsuzluk bünyen icin iyi degil.Tüm konsantrenle tutunmalarına odaklan.Sonuçda Rabbim ol diyince oluyo.gerisi teferruat.Hayır canım 5. Gün kağıtta 3BB-3BB yazıyordu embriyoya
Yarın diğerlerinin 6. Günü dondurma İçin kalanları bilgi verecekler
Doktor 3BB Lere iyi dedi ama bilmiyorum aranızda tecrübeli daha bilgili olan çok bu yüzden bilgi verirseniz seviniriz
Tabi iyi köyü moral bozmam Allah bilir en kötü deriz tutar en iyi deriz tutmaz
Bu başlık bu günlerde çok hareketlendi.
Gelelim yukarıda ki mesaja. Eleştiri ile hakareti karıştıran yorumlarınız var. Daha önce ki mesajınıza size ceza vermeden müdahale ettik ama artık sınırları aşıyorsunuz.
Eleştiri ile hakareti lütfen birbirine karıştırmayın. Yayıncı olarak bizi çok zor durumda bırakıyorsunuz.
Teşekkür ederim admin kendi adıma.Bu işe dini karıştıran varsa inanın kalbini kırar, siteden atarım. Kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda olduğunu bilemez. Terbiyesizliğe gerek yok ! Mesajım gitmesi gereken, atılan 2 üyeye gitmiştir....
Insanları tanımadan HIC BIR FIKRI OLMADAN buradaki bir arkadaşımızın (artemis) yazısına saçma sapan yanıt veremezsin ! Onun nicin öyle yazdığını biliyormusun HAYIR. adab_ı muaşeret geregi.yeni geldigin bir ortamda önce sessizce insanların yazısı okunup daha sonra dahil olunmaya çalışılır. Buradaki hiç kimseyi GERMEYE zerre hakkın yok.Buradaki insanlar icinde suan tedavide olanlar var ve onların sinir sistemini bozup işlemlerini negatif etkilemeye hakkın yok.Bu topikde "üzüm yemeye çalış.Bağcıları dövmeye Degil "
Kazen, artemissi aslinda diini bir yorum yapmadi sadece sivri dille bir ironi yapti ama yanlış anlasildi. Diger arkadas bu foruma girip ortalığı karistirdi. Ben de diger arkadaslarim gibi artemissi nin yorumlarini ve haberlerini dort gozle bekliyorum. Hepimiz zor bir surecten geciyoruz. Bu donasyon durumunu ailemize bile soylemezken burada paylasiyoruz. Artemmissinin gitmesi kardesinin gitmesi gibi bir sey. Lutfen onu acin. Patron sizsiniz lutfeeeeennn
Zazanın gerçekten buraya ihtiyacı vardı bizim de ona paylaşmaya artemisside öyle bunlar topikte hep nezaketlerini ve özenlerini gösterddiler bizlerin ricasını kırmayın lütfennnnSizden cezalarını kaldırmalarını rüca ediyoruzDönecek kısa süre ceza aldı.
Bence zazanın yazdığı yeterli bir cevap sorularınızazaza haricinde tecrübelerini paylaşacak kimse yok mu
Zaza yarın transfer olucak.Ve bizlere ihtiyacı var.Orada kendini tek hissediyordur.Tamam ceza vermeyi uygun bulduysanız yönetici sizsiniz lafımız yok.sadece Erteleyin cezasını.Şu yarını atlatsın bizlerin destegini hissetsin.Sonra ceza verin.Inanın cok zor ve stresli bi zamanda şuan. : (Dönecek kısa süre ceza aldı.
bence çok büyük yalnışlığınız var bu mesajda ne hakaret var nede eleştiriBu başlık bu günlerde çok hareketlendi.
Gelelim yukarıda ki mesaja. Eleştiri ile hakareti karıştıran yorumlarınız var. Daha önce ki mesajınıza size ceza vermeden müdahale ettik ama artık sınırları aşıyorsunuz.
Eleştiri ile hakareti lütfen birbirine karıştırmayın. Yayıncı olarak bizi çok zor durumda bırakıyorsunuz.
Burda insanlar özgürce yaşadıkları sıkıntıları insanlarla paylaşıyor ve bir birine yardımcı olmaya çalışıyorlar benim aklımcabu sayfatarafsız olacağına tarafla tavırlar sergiliyorBu başlık bu günlerde çok hareketlendi.
ve bunu bilerek firdevs her defasında transfer öncesi önerdiSelam Kızlar,
Doktorum Murat Beyle görüştüm.Size faydası olur diye paylaşıyorum.
cd 56 testi bağışıklık sisteminin aşırı çalıştığı durumları tespit etmek için yapılırmış ve kanser durumunda tam tersi bağışıklık sisteminin zayıf olması sözkonusu oluyormuş..Ayrıca bu serum pek de masum bir serum değilmiş,alerji de yapabilirmiş..Tekrarlayan 3 ve daha fazlası düşüklerde öneriyormuş. Ayrıca bağışıklığı fazlaca baskılayıp bana da zarar vermesini istemediğini söyledi.
gativ sonrası ilaçları burakınca 5-7 güne adet olucaksın çok geçmiş olsunArkadaşlar bir şey sorucam ben daha dün negatif aldım( haliyle kafam allak bullak) ve ilaçları dün öğlen bıraktım.Eşim negatife inanmak istemedi başka yere yaptıralım falan dedi bende gerek yok deyip alışmaya çalışıyorum negatife.Şimdi de hala hasta olmadım kafam karıştı.Sorum şu benim gibi negatif alan arkadaşlar ne kadar süre sonra adet oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?