ben kıbrıs britishte şimdi bahçeci olmuş sperm donasyonu yaptırdım danimarkadan sertifikalı sperm donörü kullanıyorlar sormak istediğin konularda sana yardımcı olabilirim

Mentha senin düşüklerin neden oldu..Düşüklere genetik yapıldımı ?

Bu arada pıhtılaşma için de genetik test yapıldı maalesef yanlış hatırlamıyorsam 8 genden 6 sı olumsuz.Pıhtılaşma sıkıntım var o yüzden göbekten clexan iğne verildi.Murat bey işini çok iyi biliyor ve hastanın durumuna ve hikayesine göre protokol uyguluyor,farklılık ondandır kuzum.Bazı arkadaşların anlattığı gibi herkese fix değil de kişiye özel tedavi yaklaşımı bu..

Zazacim en azindan haber aliyoruz senden. Geri sayim başladı hadi bakalim. Bu surecte forumdan uzak durmak belki daha hayırlıdır. Yat dinlen eglen. Güzel haberlerinialalim insallah

Belkide önceden yaşadığın düşüklerin bir kısmı pıhtılaşmadan bile olmuş olabilir..Umarım bu sefer olmayacak canım..Evet Murat Bey iyi bir doktor, kişinin sorununa odaklanıp onu çözmeye çalışıyor..Zaza da da farklı bir yol izledi..İnşallah iyi haberler alacağız senden, ZY den Zazadan...

Çok tesekkurler cvplariniz icin dogum kontrol hapi e2 yi düsruyor sanirim hemsire oyle soylemisticok stresliyim ilk denemem sabahlara kadar uyuyamiyorum günleri sayiyorumm rahatlamak istiyorum uyku ilaci kullaniyorum bazen acaba tedaviye etkisi olurmu olmazmi onuda bilmiyorum hayirlisiyla su tedavim bir başlasa kendimi nasil rahatlaticam onuda bilmiyorum rabbim hepimize hayirli saglikli bebişler nasip etsin

Bende de anksiyete(kaygı bozukluğu) var..İlaçdan ziyade yürüyüş tavsiye ederim canım sana..Kaygıların yoğunlaştığında hava durumu ne olursa olsun,tamamen yorulana kadar hunharca yürü,yürü,yürü

Ne çok şey yasamissin. insAllah bu sefer yüzün güler..

Zazacim transferin hayirli uğurlu olsun cnim.İNŞALLAH bu sıkıntıların ardından güzel ve mutlu günler yaşarsın.Rabbim emeklerine degdirsin

Zazaninda 13 taneden 10 tanesi 5.gune gelmis uzulme benimde oyleydi hic kalmamısti ama hamile kaldim 3 tane transfer istedim ben sonra sansizl
Masum80 canım zazanın kaç embriyo kalmış ve kaç transfer edildi bilgi verirmisin acaba
Iki tane 4bb 4bb iyi kalitede embriyo transfer edildi 8 tanesi 2 gun sonra kalitesine gore dondurulacak bakalim kac tanesi gidecek suan hastanede gayet iyi 5te ucagi var cok giremiyirum bende annem hastanede sevgiler

Canım benim Irak da ğııüüüiüüüüüü
ben kıbrıs britishte şimdi bahçeci olmuş sperm donasyonu yaptırdım danimarkadan sertifikalı sperm donörü kullanıyorlar sormak istediğin konularda sana yardımcı olabilirim
canım bende düşünüyorum orda sen yaptırdın mı

Kızlar merhaba
Şimdi ablamın kese göründü rahimde kanamaları var ama dışarı şuanda aklmıyor. Yolk kesesini de gördüler ama küçük dediler dr lar. Normalde test gününden sonra 18. Günü bugün erken mi sizce haftaya kalo atısı olur mu? Dr bazen yolk kesesi tam olmadan da bebek ve kalp gelişebiliyor dedi tabi sağlıksız bşr gebeliğinde habercisi olabilir dedi dr bekleyeceğiz bir hafta görüntüsü de altta kızlar

Eklentiler

• FAD57436-A0BB-4A7C-999E-1460ACC8A85B.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…