- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45
Mentha senin düşüklerin neden oldu..Düşüklere genetik yapıldımı ?
Belkide önceden yaşadığın düşüklerin bir kısmı pıhtılaşmadan bile olmuş olabilir..Umarım bu sefer olmayacak canım..Evet Murat Bey iyi bir doktor, kişinin sorununa odaklanıp onu çözmeye çalışıyor..Zaza da da farklı bir yol izledi..İnşallah iyi haberler alacağız senden, ZY den Zazadan...Benim ilk evlilikten bir çocuğum var çok şükür..41 yaşında 2. evliliği yaptım sonra 6 ayda bir hamile kaldım..ilk hamileliğim 9. haftada kalbi durdu..Diğerleri boş gebelik oldu,bebek gelişmedi.Yumurtalar bitikti..AMH çok düşüktü maalesef.0,22 lerden 0,02 lere düştü..Hiçbiri kendiliğinden düşmedi hep kürtaj olmak zorunda kaldım..En son 2016 da donasyon yapıldı.Onda kanamalı düşük yaşadım.iki kesenin bir tanesi önce düştü..Diğeri birkaç gün mücadele etti ama o da düştü.Sonrasında zaten meme kanseri yaşadım..
Menthacim Allah emeklerini yagli balli etsin inşallah.
Çok tesekkurler cvplariniz icin dogum kontrol hapi e2 yi düsruyor sanirim hemsire oyle soylemisticok stresliyim ilk denemem sabahlara kadar uyuyamiyorum günleri sayiyorumm rahatlamak istiyorum uyku ilaci kullaniyorum bazen acaba tedaviye etkisi olurmu olmazmi onuda bilmiyorum hayirlisiyla su tedavim bir başlasa kendimi nasil rahatlaticam onuda bilmiyorum rabbim hepimize hayirli saglikli bebişler nasip etsin
Ne çok şey yasamissin. insAllah bu sefer yüzün güler..Benim ilk evlilikten bir çocuğum var çok şükür..41 yaşında 2. evliliği yaptım sonra 6 ayda bir hamile kaldım..ilk hamileliğim 9. haftada kalbi durdu..Diğerleri boş gebelik oldu,bebek gelişmedi.Yumurtalar bitikti..AMH çok düşüktü maalesef.0,22 lerden 0,02 lere düştü..Hiçbiri kendiliğinden düşmedi hep kürtaj olmak zorunda kaldım..En son 2016 da donasyon yapıldı.Onda kanamalı düşük yaşadım.iki kesenin bir tanesi önce düştü..Diğeri birkaç gün mücadele etti ama o da düştü.Sonrasında zaten meme kanseri yaşadım..
Zazaninda 13 taneden 10 tanesi 5.gune gelmis uzulme benimde oyleydi hic kalmamısti ama hamile kaldim 3 tane transfer istedim ben sonra sansizlKızlar embriyoloğ aradı 10 döllenmiş yumurtadan 2 tanesi transfer olmuştu geriye kalan 8 yumurtayı incelediler az önce aradı ve 8 yumurtada ölmüş yani dondurmak İçin hiç yumurta kalmadı
Eğer karnındakiler tutmazsa herşey sil baştan
Canım sıkıldı bu nasıl olur yumurtalar çokmu kalitesiz diyoruz hayır diyorlar eee niye donmak İçin kalmadı diyorum bazen gelişmiyor diyorlar bilmiyorum ne olacak.
Iki tane 4bb 4bb iyi kalitede embriyo transfer edildi 8 tanesi 2 gun sonra kalitesine gore dondurulacak bakalim kac tanesi gidecek suan hastanede gayet iyi 5te ucagi var cok giremiyirum bende annem hastanede sevgilerMasum80 canım zazanın kaç embriyo kalmış ve kaç transfer edildi bilgi verirmisin acaba
40 tane cnmCanım kaç yumurtan toplandı
bizzat kendisi aradı bilgi verdi,durumu değerlendirdi.Ona karar kıldık.Vallahi biz bu yoldayken tanıştığımız,doktorun bekleme salonunda bir arkadaş edindik,2 yıldır birbirimize dert ortağı olduk,sonra bir baktık kader arkadaşımla kardeş gibi olduk.malum kimseyle paylaşılmıyor bu konular ,biz de artık 2 aile bir olduk,her şeyi enine boyuna birlikte konuşup birlikte karar veriyoruz.
benim düşüklere tıbben neden bulamadılar ama onunkiler sağlıksız olduğu için düşmüş (bebeklerine patoloji yapılmıştı).sonra genetik test sonucunda da sorun olduğu çıktı.Burada mecburen tüp denedi ama sağlıklı embriyo olmayınca şimdi mecburen donasyona karar verildi
Canım benim Irak da ğııüüüiüüüüüübizzat kendisi aradı bilgi verdi,durumu değerlendirdi.Ona karar kıldık.Vallahi biz bu yoldayken tanıştığımız,doktorun bekleme salonunda bir arkadaş edindik,2 yıldır birbirimize dert ortağı olduk,sonra bir baktık kader arkadaşımla kardeş gibi olduk.malum kimseyle paylaşılmıyor bu konular ,biz de artık 2 aile bir olduk,her şeyi enine boyuna birlikte konuşup birlikte karar veriyoruz.
benim düşüklere tıbben neden bulamadılar ama onunkiler sağlıksız olduğu için düşmüş (bebeklerine patoloji yapılmıştı).sonra genetik test sonucunda da sorun olduğu çıktı.Burada mecburen tüp denedi ama sağlıklı embriyo olmayınca şimdi mecburen donasyona karar verildi
canım bende düşünüyorum orda sen yaptırdın mıben kıbrıs britishte şimdi bahçeci olmuş sperm donasyonu yaptırdım danimarkadan sertifikalı sperm donörü kullanıyorlar sormak istediğin konularda sana yardımcı olabilirim
Ne çok şey yasamissin. insAllah bu sefer yüzün güler..
Süper canım40 tane cnm
Sagol cnm su anda 8 tane kaldi yani 5.gune gelenler. Donmuş halde transferi bekliyolar ammaa âdet olamadim henuzSüper canım
anlamadımCanım benim Irak da ğııüüüiüüüüüü
canım bende düşünüyorum orda sen yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?