Arkadaşlar bahceci fiyatları nasil
sadece 4000 çok sasrdim.belkide sperm donasyonu olduğu için bu kadar ucuzdur.ben 20000bin diye biliyordum.Arkadaşlar bahcecinin yumurta donasyonu fiyatlarını bilen varmi?
Merhaba 5.500 euro
Hos geldin canim. Bu uğurda cok yorulmadan basarirsiniz insallah. Soyle 1000 sayfa geriden okumaya basla derim. O surecte zihnen de hszirlanirsin
Tesekur ederim
Hos geldin canim. Bu uğurda cok yorulmadan basarirsiniz insallah. Soyle 1000 sayfa geriden okumaya basla derim. O surecte zihnen de hszirlanirsin

Arkadaslar bu akşam ben de Bahçeci den dr murat bilgin ile görüştüm, yarın eylem hanım ile görüşeceğiz inşallah olumlu olur

Canim ben donorleri internetten bayagi bir arastirdim. Ozellikle kibris icin. Cok fazla bilgiye ulasamadim acikcasi, ingilizcem cok iyi oldugu icin yabanci kaynakli bir arastirmada kibrista en fazla donor ukrayna, moldova ve rusya dan, danimarka'yi hic duymadim. Sanmiyorum avrupali yani danimarkali, ingiliz vs cogunlukta olsun.
Oyle abuk sabuk irk dedigin heralde siyahi ya da asyali, atiyorum mogolistanli falansa zaten onlardan cok fazla donor cikmiyormus.

arkadaslar bahceciyle gorustum. 7000 euro dediler arti bi de PGT testi var cinsiyet belirleme icinde 3000 euro dediler toplam 10 bin euro. baya fazla geldi bize, zira icinde otel transport da yok. sizce normal mi bu fiyat.

arkadaslar bahceciyle gorustum. 7000 euro dediler arti bi de PGT testi var cinsiyet belirleme icinde 3000 euro dediler toplam 10 bin euro. baya fazla geldi bize, zira icinde otel transport da yok. sizce normal mi bu fiyat.
Çok fazla değilmi bu dönem giden herkesten bende de 4.675 Euro ya yaptırdık embriyo kalırsa saklama parası da 500 Euro

Size neden bunkadar fazla fiyat verdiler

Arkadaslar bu akşam ben de Bahçeci den dr murat bilgin ile görüştüm, yarın eylem hanım ile görüşeceğiz inşallah olumlu olur
Canım doktor hemşire vs hepsi çok iyi ama bir yerlerde Bi eksiklik var iyi olma sebepleri ise dünyanın parasını ödüyoruz
Bak bana 14 yumurta toplandı 10 döllenme oldu 2 transfer yapıldı geri kalan 8 öldü yanı Bnde bu demek oluyor ki bana göre yumurtalar çok kalitesiz kaldı ki hep kaliteli diyorlar

Bu klinik türkiyede isim yaptığı için bir çok kısiye kıbrısda cazip geldi.Oysaki 4 ay önceye kadar topigimizde neredeyse adı pek geçmiyordu..Şuan seni üzmekden cekindigim icin bu konuya dair baska yorum yapmıycam.insallah bebeklerin sana tutunur

Yakındoğu üniv hastanesi ile görüşüyordun sen. Ne oldu

Canım çok tesekkur ederim verdiğin bilgiye.

Merhaba kizlar tedaviye başlicaktim e2 63 çikti yüksek oldugu söylendi tedaviye başlamak icin e2 kac olmasi lazim suan dogum kontrol hapi kullaniyorum az kaldi transfer adet olduktan sonra hemen oluyomu
Baslamadan oncesi icin e2 50 nin alti olmasi gerekiyor diye biliyorum cnm

Kessinlikle kime iyi diceğimizi şaşırdık valla bahçeci british yani iyi dedik baksana sana bu yapılırmı berk angünde bana 2 tane kaldı dedi bunların insafı yok kalmamış bence british te pek birşey ifade etmiyor artık değiilmiki sanada böyle yapıldı arkadaşlarım bu topikte adı geçmeye başladığı için şuan bu kadar talep gördü lütfen sonuçlara bakalım öyle karar verelim

Arkadaşlar bazılarımız tedavilerle yeni boğuşmaya başlamış bazıları eski ama henüz sonuçlar kabullenememiş ama Hangi dr hangi kliniğe giderseniz gidin bu iş olumsuz olduğu zaman size verecekleri hiçbir yanıt siz tatmin etmiyecek zaten onlarda çok yoğun oldukları için böyle bir çabaya girmeyecekler siz geçmişe değil( bu klinik beni niye aramadı benimle ilgilenmiyor değilde bu olay oldu bitti şimdi ne yaparım demelisiniz)Ayrıca biri 10 tane dener bir klinikte tutmaz öbürü ilk denemede olur.Kliniklerin hepsi aynı bence hangisi ile elektriğiniz uyuyorsa onu gidin bence.Çünkü herkes olumsuz yanıt aldığı yeri suçluyor e o zaman sormazlar mı adama madem bu klinik bu kadar kötüydü sen niye 5 kere 10 kere gittin hadi bilmezine 1 kere 2 kere gidilir de 5-10 kerede gidilmez ki canım.Yani sonuç kimin elektriği hangi klinikle uyuyorsa ona gitsin.2 gün önce negatif sonuç almış morali sıfır ( ve yaptırdığı tedavinin sayısını hatırlamayan birinin tavsiyeleridir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…