ZY Embriyologa sorsaydın keşke neden donduralacak embriyo kalmadı diye..Gerçi onlarda pek bişi söyleyemiyorlar..Kimi hastanın kalıyor, kimi hastanın kalmıyor..Sanırım Sperm, yumurta belirleyici oluyor..Ne kadar iyi donör olsada o ay iyi yumurta vermeyebiliyor, spermler her ay birbirini tutmuyor.. Dipsiz kuyu gibi bir tartışma kimse net bir cevap veremiyor..Ama ben britishin labratuarından kaynaklandığını düşünmüyorum, olsa olsa spermlerde iyi ise bence donorden kaynaklanıyordur..Ama kuzum dur bakalım transfer edilen yavrular tutunacak, o zaman zaten donmuşa hiç ihtiyacın kalmayacak inşallah :)

Eğer ki donör iyi çıkmadı yumurta takviyesi yapsınlar ne kadar mantıksız niye donörlerden bahsedilirken ayyuka çıkartılıyor çok saçma klinik zaten herkesten 14 yumurta vererek donmuş yumurta kullandıklarını kanıtladılar Zaza74 bir dünya hesabı çıktı ben baktım oradaa halil doktorla firdevs hanımı kötülüyor yok bahçeci serum bedava verdi deyince şirin gösteriliyor bu hesaplara inanmayın arkadaşım

a68 canım ben şu anda british-bahçeci den hamileyim..Sanırım sen bana ne kadar o merkez kötü desende en son inanacak kişilerden olurum..Hatta en muhteşem en harika biritish desem yeridir ama dikkat ediyorum dememeye hatta eleştirmeye çalışıyorum, lütfen sende dikkat et..

Zaza ile ilgilide hepimiz burada onu tanıyoruz, belki kızgınlıkla bazı şeyler olmuş olabilir ama onu seviyoruz..Beraber çok dertleştik birbirimize çok destek olduk..Şimdi sırf sen inanma dediğin için maalesef zaza ya sırtımızı dönmeyeceğiz....Birde hesaplar zaten farklı kişlerin.. Gerçekten Firdevste ve Hit te tedavi olmuşlar ve yorumlarıda o kişiler yazmış..Belki Zaza sadece o gece için kullamış olabilir ama oda ?

Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım....

Firdevs hamımın ne iyiliğini gördün de iyi diyorsun onu anlamadım
s

Senin hesabının gerçek olduğu nerden belli

Canım sen nerde denedin denemelerini

Bu hesaplara inanmayın demişsin de ben 2. Denememi de orda oldum az çok tüp bebek te tecrübe edindim sence bir doktor hastası ile ilgilenmez mi doktor sadece işleme giriyor sizin ilaçlarınızıda irem hanım falan ayarlıyor bir sıkıntı olunca da İrem hanım la muhattapsınız doktor ilgilenmeyecekse neden onca para veriyoruz
Ben hiç tedavi görmedim kazen in yazdığı linkleri okudum

Arkadaşım ben okuyorum çok kararsız kaldım birinde iyi olan diğerinde olmuyor

ya arkadaşlar bu embriyonlar bildiğim kadar laboratuvar ortamında en fazla 6 gün yaşar. 6 günde ya dondurulması, ya da anne karınına transfer edilmesi gerekiyor. aksi halde ölürler. bi yalnışım varsa düzeltin. 5 günlük embriyonu daha 2 gün bakacaklarsa tabiki canlı kalmaz. hatta 5 gün donurulmalı.

katılıyorum arkadasım sana.ben fırdevs e agustos ayında dunya kadar para kaptırmıs bırıyım.ılgısızlık de cabası.En kucuk ıyı bahsedecegım bısey soz konusu degıldır.Oraya gıtmemıs kısılerın orayı savunan cumlelerınınde ard nıyet ararım. Zıra sadece AGACDAN DÜŞENİN HALINDEN AĞAÇDAN DÜŞEN ANLAR.

umarım kazen zazayı geri alır çünkü burada çok güzel deneyimlerini paylaşıyordu. birileri umarım bir yerin hemşiresi değildir falan yazmış ama 3 günlük bir karakter değildi ve uzun zamandır yaşadığı her deneyimi paylaşıyordu. Tranferi nasıl geçti acaba inşallah hersey yolundadır.

Aynen canım tek işleri para inşallah paradan çok bizim sağlığımızı düşünen bir merkez buluruz
ynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…